x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan kerja mangsa

Produsen Sarung Tangan Kerja Musim Dingin

Amsafe minangka produsen sarung tangan kerja musim dingin sing dipercaya kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.

Saben sarung tangan sing ditawakake njamin kepenak, tahan kadhemen, lan proteksi tebasan.

  • Nawakake sarung tangan kerja musim dingin kanthi potongan potong AF A1-A9
  • Perusahaan manufaktur sing dipercaya luwih saka sepuluh taun
  • Nyedhiyakake layanan OBM / OEM kanggo kabeh klien
  • Nawakake pitulung online sing dipercaya 24/7

Sarung Tangan Kerja Musim Dingin Amsafe

Sarung tangan kerja musim dingin yaiku sarung tangan sing digunakake kanggo njaga tangan anget lan nyaman. Padha cocok kanggo pangayoman ing mangsa lan kahanan udan. Sampeyan bisa nemokake dheweke migunani banget kanggo olahraga ruangan musim dingin, kalebu nyopir, sepedaan, olahraga salju, metu, kerja, lan kegiatan liyane.

Kajaba iku, sarung tangan kerja musim dingin kasedhiya ing macem-macem bahan, desain, lan model. Tim teknik kita nggunakake bahan sintetik, kayata spandex, nilon, kulit, utawa bahan kaya katun sing kandel. Sarung tangan sing dimaksudaké kanggo awet.

Yen sampeyan duwe bisnis utawa proyek sing gegandhengan karo sarung tangan, sarung tangan kerja musim dingin Amsafe minangka tambahan sing apik.

Amsafe minangka produsen sarung tangan kerja musim dingin sing paling dipercaya ing China. Kita wis ana ing industri iki luwih saka 15 taun. Prioritas kita ing saben langkah produksi yaiku kepuasan sampeyan. Mangga mapan karo kita kanggo syarat sarung tangan kerja mangsa sabanjure!

Sarung tangan mangsa tanpa driji

Sarung tangan mangsa tanpa driji nyedhiyakake akeh keuntungan tinimbang sarung tangan driji lengkap. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo proyek-proyek sing mbutuhake penanganan barang-barang cilik. Padha menehi pangayoman banget marang scrapes lan ngethok.

Sarung Tangan Musim Dingin kanggo Kerja Listrik

Sarung tangan musim dingin kanggo kerja listrik minangka perlindungan tangan sing penting. Sarung tangan iki migunani kanggo para pekerja sing kerja ing kontak karo arus voltase dhuwur. Sarung tangan kasebut nduweni fitur tahan kejut sing ekstrem.

3.sarung tangan sepeda mangsa

Sarung tangan sepeda musim dingin yaiku sarung tangan sing digunakake kanggo nglipur lan nglindhungi tangan utawa lengen pengendara sepeda. Sarung tangan kasebut nduweni lapisan safety tambahan lan bantalan sing digunakake kanggo nyuda iritasi kulit. Padha nyedhiyakake anget sing tepat kanggo tangan.

4.sarung tangan nyopir mangsa

Sarung tangan nyopir musim dingin yaiku sarung tangan sing nyedhiyakake kenyamanan lan kualitas. Sarung tangan digunakake kanggo njaga tangan anget lan ngalami pengalaman nyopir sing apik nalika musim dingin. Padha digawe saka bahan awet lan alus.

5.men sarung tangan kerja musim dingin

Sarung tangan kerja musim dingin pria nyedhiyakake nyenyet kanggo tangan pria. Sarung tangan iki menehi perlindungan sing dhuwur ing lingkungan lan cuaca sing adhem, utamane ing musim dingin. Bisa digawe saka poliester, kulit, spandex, lan nilon sing luwih kandel.

6.sarung tangan kerja mangsa kanggo wanita

Sarung tangan kerja musim dingin kanggo wanita duwe desain sing luwih apik tinimbang pria. Sarung tangan iki minangka bagean penting saka rasukan musim dingin wanita. Padha digunakake kanggo njaga tangan anget lan nyaman nalika digunakake ing mangsa.

7.sarung tangan kerja mangsa anti banyu

Sarung tangan kerja musim dingin sing tahan banyu nawakake insulasi sing efektif, kinerja keseimbangan, perlindungan, lan tahan banyu. Dheweke uga menehi pas akurat kanggo pangukuran tangan apa wae.

8.sarung tangan kerja musim dingin kulit

Sarung tangan kerja musim dingin kulit banget serbaguna. Sarung tangan nyedhiyakake kepraktisan lan kenyamanan sing apik. Padha uga migunani minangka pangayoman saka ciloko tangan.

9. Sarung Tangan Kerja Winter Bukti Dingin

Sarung tangan kerja musim dingin sing tahan dingin teka kanthi desain sing kandel. Ing wektu sing padha, dheweke cukup tipis kanggo gampang ngrasakake apa sing sampeyan gunakake. Plus liyane, padha menehi kabisan gripping, ora kaya sarung tangan liyane.

Digawe Awet

Sarung tangan kerja musim dingin Amsafe dilapisi kaping pindho. Dibangun kanthi lapisan anti banyu lan tahan angin, dirancang kanggo tetep anget (kanthi insulasi termal). Iku mbantu supaya garing nalika mangsa nambah genggeman lan comfort. Seri sarung tangan kerja cuaca kadhemen bisa nglindhungi saka macem-macem bebaya nalika hawa adhem.

Kualitas lan umur dawa sarung tangan kerja musim dingin dijamin. Sarung tangan kerja musim dingin iki wis lulus sawetara tes kontrol kualitas. Kita wis milih bahan sing paling apik kanggo njamin kenyamanan lan daya tahan. Yen sampeyan nggoleki sarung tangan kerja musim dingin sing paling apik kanggo bisnis sampeyan, Amsafe minangka solusi toko siji-mandeg.

Digawe Awet
Desain Anti-Slip

Desain Anti-Slip

Sarung tangan sing konvensional lan slip-on ndadekake sarung tangan kerja musim dingin Amsafe cocog kanggo situs kerja sing didinginkan utawa cuaca Arktik. Telapak sarung tangan nduweni genggeman sing luwih apik. Thanks kanggo PU anti-slip lan tahan nyandhang. Genggeman nguatake sambungan antarane setir lan sarung tangan. Njamin safety. Iku tetep keluwesan lan kinerja ing cuaca mangsa.

Kanthi garis sarung tangan kerja musim dingin Amsafe, sampeyan nampa fitur insulasi lan safety sing akeh. We duwe sawetara lengkap kanggo milih saka.

Sarung Tangan Kerja Winter: Pandhuan FAQ Ultimate

Aku ngerti sampeyan mbokmenawa nggoleki sarung tangan kerja musim dingin sing berkualitas tinggi.

Alasan pandhuan iki njelajah kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sarung tangan kerja musim dingin.

Terus maca.

1. Apa Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Sarung tangan Kerja Musim Dingin biasane minangka alat pelindung tangan pribadi sing nutupi macem-macem fungsi lan produk.

Buruh biasane nganggo sarung tangan kerja musim dingin kanggo nglindhungi saka kadhemen, ningkatake karesikan sakabèhé, lan nglindhungi saka produk sing mbebayani.

Potret wanita sing nyekel bor listrik

sarung tangan kerja mangsa

2. Apa Sarung Tangan Kerja Musim Dingin padha karo Sarung Tangan Freezer?

Ana bedane tipis antarane sarung tangan kerja musim dingin lan sarung tangan beku.

Sarung tangan Freezer nglindhungi tangan saka bruises lan luka nalika tetep anget amarga insulasi interior.

Iki digunakake utamane dening driver Truk, operator forklift, lan personel sing kerja ing fasilitas panyimpenan adhem.

Insinyur sipil ing situs konstruksi mriksa karya sing ditindakake miturut gambar desain ing kahanan musim dingin sing angel

sarung tangan freezer

 Beda karo, para pekerja nggunakake sarung tangan kerja musim dingin supaya tetep anget nalika kerja ing lingkungan sing adhem.

3. Jinis Sarung Tangan Kerja Musim Dingin Apa Ana?

Kita duwe sawetara jinis kerja musim dingin sarung tangan. Ing ngisor iki sawetara jinis sing kasedhiya;

Sarung Tangan Kerja Mangsa Gudang

Sarung tangan kerja musim dingin iki digawe kanggo macem-macem tujuan bisa digunakake kanggo logistik, gudang, lan lansekap.

Dheweke dikenal minangka sarung tangan kerja musim dingin sing paling apik ing pasar.

Sarung tangan iki biasane duwe bantalan sing kandel PVC ing saben area palem kanggo pangayoman tambahan.

Padha uga duwe strip reflektif sing dirancang kanggo safety ing lingkungan cahya surem.

Kajaba iku, sarung tangan kerja musim dingin iki dilengkapi karo a TPU membran sing menehi fitur anti banyu lan coldproof.

Sarung Tangan Kerja Musim Dingin Tahan Cut

Sarung tangan kerja musim dingin iki biasane digawe saka lambswool buatan, sing bakal menehi perlindungan maksimal nalika kerja ing musim dingin.

Lapisan njaba kanggo sarung tangan digawe saka kulit sapi kualitas dhuwur sing tumpah, yaiku 1. 2mmtebal. Dheweke uga tahan kanggo potongan apa wae, dadi salah sawijining sing paling apik.

Secara fisik dheweke ora katon atraktif nanging percaya marang aku. Jinis kasebut minangka sarung tangan kerja musim dingin sing paling apik lan tahan lama.

sarung tangan mangsa tahan potong

 Wiwit driji sarung tangan dijahit kanthi nggunakake potongan permen karet, ndhukung gerakan bebas kabeh driji nalika nyekel bagean cilik.

Sarung Tangan Kerja Musim Dingin Mekanik

Sarung tangan kerja musim dingin mekanik minangka sarung tangan terisolasi sing apik kanggo digunakake nalika kerja ing musim dingin.

Sarung tangan mangsa terisolasi sing paling pas digawe kanthi karbon sing digabungake karo bulu lining mikro.

Kanthi materi sing kandel ing pucuk driji, mesthi mbantu layar demek kanthi efisien.

Iku ndadekake komunikasi lan nampa telpon gampang nalika digunakake.

sarung tangan musim dingin kerja mekanik

sarung tangan musim dingin kerja mekanik

Sarung tangan kerja musim dingin Mekanik kanthi palem kulit sintetik ngidini sampeyan nyekel kabeh alat sing dibutuhake kanthi nyaman.

Sarung Tangan Kerja Winter Waterproof

Sarung tangan kerja musim dingin sing tahan banyu uga dikenal minangka sarung tangan tahan cuaca.

Padha dirancang kanggo njaga tangan buruh supaya garing lan dilindhungi ing macem-macem lingkungan teles.

Ing mangsa iki, sarung tangan kerja biasane duwe rong lapisan bahan.

Nggunakake 15 ukuran nilon ing sisih njaba ngalangi angin lan wulu alus ing njero kanggo anget tangan. Sarung tangan kerja musim dingin sing anti banyu dikenal kanthi daya tahan.

sarung tangan mangsa anti banyu

4. Ing endi Sampeyan Bisa Nggunakake Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Sarung tangan kerja musim dingin bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu:

  • Nalika ngangkat forklift
  • Sajrone konstruksi
  • Nalika nindakake welding
  • Ngolah kebon
  • Nalika ing pabrik nangani barang
  • Nalika nangani materi sing mbebayani
  • Nalika ngresiki
  • Nalika nggunakake prau motor
  • Nalika hiking

5. Fitur endi sing kudu sampeyan goleki ing sarung tangan kerja musim dingin?

Ing ngisor iki sawetara fitur sing kudu digoleki ing sarung tangan kerja musim dingin:

Kekeringan Tangan

Salah sawijining cara paling cepet kanggo ngrusak dina kerja musim dingin yaiku nduwe Kelembapan ing kulit.

Bisa uga amarga Kelembapan mlebu sarung tangan utawa kringet sing akumulasi ing njero.

Kelembapan ing sarung tangan bakal langsung ngganti suhu awak ing kasus apa wae.

Nalika suhu mudhun, sampeyan bakal krasa kadhemen, lan otot tangan bakal kontrak, dadi angel kanggo mindhah.

Frostnip lan hipotermia kabeh bisa disebabake Kelembapan.

Coba sarung tangan protèktif kanthi anti banyu sing dipasang ing njero yen sampeyan kerja ing lingkungan sing teles lan lunyu.

Yen sampeyan duwe tenaga kerja sing nuntut sacara fisik utawa rawan kringet, jinis insulasi sing sampeyan pilih bakal penting kanggo njaga tangan sampeyan garing lan anget saben wektu.

Pilih Ukuran Sarung Tangan Kerja Musim Dingin sing Cocok.

Nalika ngurusi proteksi tangan, pas sing pas biasane penting. Nalika suhu mudhun, sarung tangan sing ora pas bakal luwih katon.

Yen sarung tangan sampeyan gedhe banget, ora bakal gampang mlebu lan ngidini luwih akeh hawa ing njero. Kelangan tangan mudhun.

Yen sarung tangan sampeyan cilik banget, bakal ngalangi gerakan sampeyan lan ora nutupi tangan sampeyan kanthi efektif, mbukak bangkekan sampeyan.

Sampeyan bisa mesthekake yen sampeyan entuk ukuran sing pas kanggo sarung tangan kerja musim dingin kanthi ngukur ukuran bangkekan saka pangkal driji jambon nganti pangkal driji telunjuk kanthi nggunakake penggaris.

Pilih Insulasi sing Cocok Kanggo Sarung Tangan Kerja Musim Dingin

Jinis insulasi sarung tangan kerja musim dingin sing sampeyan pilih penting, gumantung saka tugas sampeyan.

Minangka aturan umum, sarung tangan sing luwih kenthel, luwih akeh insulasi panas.

Yen kringet dadi masalah, sampeyan kudu nimbang insulasi kayata bulu. Kaloro alternatif kasebut dirancang kanggo ngilangi kelembapan saka kulit lan cepet garing.

Bentenane utama biasane ana ing ketebalan. Sarung tangan kerja musim dingin mbutuhake sawetara lapisan bulu kanggo nyedhiyakake insulasi termal kaya kain thinsulate.

6. Pira Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Kita duwe faktor kayata desain lan kain kualitas sing bakal nemtokake biaya sarung tangan kerja musim dingin.

Nanging umume, sarung tangan kerja musim dingin saka $ 10- $ 500 ing pasar.

Yen sampeyan butuh sarung tangan kerja musim dingin sing berkualitas, sampeyan bisa uga nimbang mbuwang nganti $600 kanggo sepasang.

7. Bahan sing paling apik kanggo Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Bahan sing paling apik kanggo nggawe sarung tangan kerja musim dingin yaiku;

Nylon

Kain nilon minangka bahan sintetis adhedhasar petrokimia. Kacathet amarga kekuatan tarik, daya tahan, lan keluwesan sing luar biasa.

Kaya 60% sarung tangan kerja musim dingin yaiku nilon, kadhangkala dikenal minangka kain poliamida. Nylon minangka bahan sing paling populer amarga tahan banyu sing kuwat.

sarung tangan kerja musim dingin nilon

sarung tangan kerja musim dingin nilon

Nilon iku fleksibel lan penting, kanthi aplikasi sarung tangan kerja ing mangsa protèktif.

polyester

Bahan poliester minangka serat sintetik sing digawe utamane saka petroleum.

Kain iki minangka salah sawijining kain sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, kanthi ewonan aplikasi industri.

Poliester minangka polimer sing biasane digawe saka senyawa kanthi gugus fungsi.

sarung tangan kerja musim dingin poliester

sarung tangan kerja musim dingin poliester

 Etilena minangka komponèn saka petroleum sing uga bisa diprodhuksi saka sumber liyane, utamané dipigunakaké kanggo nggawe paling disintesis lan sawetara serat poliester adhedhasar tanduran.

Yen sampeyan butuh sarung tangan kerja musim dingin sing berkualitas, sampeyan bisa uga nimbang sing digawe saka kain poliester sing tahan suwe.

polyurethane

Polyurethane (PU) minangka kain tekstil tenunan utawa non-anyaman sing digawe saka nilon, katun, poliester, utawa Kulit lemah, kanthi siji utawa luwih lapisan resin polimer sing disambungake kanthi sambungan urethane.

Sisih tunggal saka kain dhasar biasane dilapisi PU, sing banjur diproses dadi kaya kulit kewan.

Akibaté, materi kasebut dadi fleksibel, entheng, lan tahan cuaca.

Ing babagan kelembutan, kain PU minangka faksimili Kulit sing paling setia. Iku tansah rusak utawa kerut kaya Kulit asli nalika dijahit utawa diklumpukake.

Sarung tangan kerja musim dingin sing digawe saka kain iki biasane larang amarga kualitase dhuwur.

8. Apa Fungsi Karet Plastik Thermo Ing Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Karet termoplastik, uga dikenal minangka (TPR), biasane minangka lapisan perlindungan ekstra sing ditemokake ing sarung tangan kerja musim dingin kanggo nyedhiyakake bantalan tambahan sajrone tugas sing rumit.

Uga entuk manfaat saka luwih fleksibel lan tahan retak lan tahan luwih suwe tinimbang plastik padhet.

Karet plastik termos dilapisi sarung tangan kerja musim dingin ing sadawane palem, sing bakal njamin loro-lorone tangan sampeyan dilindhungi.

Kanggo menehi perlindungan tangan sing tepat, TPR kudu mbungkus ing sisih mburi pucuk driji sarung tangan kerja mangsa.

9. Apa Winter Working Gloves Waterproof?

Ya, nanging ora kabeh, sarung tangan kerja musim dingin sing tahan banyu kasedhiya.

Kita uga duwe sawetara sing ora anti banyu nanging cepet garing.

Yen sampeyan mbutuhake sarung tangan kerja musim dingin sing anti banyu, sampeyan kudu nemtokake iki nalika tuku.

10. Ukuran Sarung Tangan Kerja Musim Dingin sing Kasedhiya?

Sampeyan bisa konfirmasi ukuran sarung tangan kerja musim dingin sing kasedhiya kanthi ndeleng grafik ing ngisor iki.

Size Tangan Fit
XL (6) Nganti 7 in (18cm)
S (7) Nganti 7-8 in (18-20cm)
M (8) Nganti 8-9 in (20-23cm)
L (9) Nganti 9-10 in (23-25cm)
XL (10) Nganti 10-11 in (25-28cm)
XXL (11) Nganti 11-12 in (28-30cm)
XXXL (12) Nganti 12-13 in (30-32cm)

11. Apa Sarung Tangan Kerja Musim Dingin Awet?

Ya, yen sampeyan tuku sarung tangan kerja musim dingin sing berkualitas, awet, lan sampeyan bakal ngormati regane dhuwit sampeyan.

12. Kepiye Sampeyan Milih Desain Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Biasane menehi saran supaya sampeyan milih desain cinta kerja musim dingin kanthi nimbang ing ngisor iki:

  • Priksa patch ekstra ing sarung tangan kerja Winter
  • Fleksibilitas sarung tangan
  • Ukuran sing bener
  • Insulasi moderat
  • Dawane sarung tangan kerja musim dingin
  • Tahan cuaca
  • Jinis kain
  • Pakaryan kasebut kudu ditindakake kanthi nggunakake sarung tangan musim dingin.

13. Apa Pilihan Warna Kanggo Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Sarung tangan kerja musim dingin kasedhiya ing macem-macem warna, kalebu:

  • Black
  • Coklat putih
  • Lampung
  • Purple
  • Blue
  • Biru Angkatan Laut
  • Red
  • Orange
  • Silver

Kita ora duwe watesan warna kanggo sarung tangan kerja musim dingin. Sampeyan bebas milih warna apa wae sing pengin digunakake.

14. Apa Sarung Tangan Kerja Musim Dingin padha karo Sarung Tangan Kerja Terisolasi?

Ora, sarung tangan kerja musim dingin nggawe sampeyan anget lan nglindhungi sampeyan saka potongan lan bahan sing mbebayani nalika kerja ing lingkungan sing adhem.

Dene sarung tangan kerja terisolasi, uga dikenal minangka sarung tangan listrik, nglindhungi wong sing kerja ing cedhak peralatan listrik kayata trafo lan listrik sing akeh.

Sampeyan bisa ngindhari bebaya kaya kejut listrik kanthi nganggo sarung tangan terisolasi.

15. Kepiye Sampeyan Ngresiki Lan Ngrawat Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Ing ngisor iki sawetara tips reresik lan pangopènan kanggo sarung tangan kerja musim dingin:

  • Cuci sarung tangan nganggo banyu adhem, banjur garing nganggo hawa.
  • Yen sarung tangan kerja musim dingin sampeyan yaiku Kulit, aja nganti dikumbah amarga proses kasebut ngrusak permukaan bahan sing ora bisa diobati kanthi alami.
  • Nanging, gunakake gombal sing resik kanthi sabun sabun sing adhedhasar lenga, sing ramah kulit sadurunge digosok kanthi alon ing kabeh permukaan sarung tangan kanthi gerakan bunder cilik.
  • Ngidini sarung tangan nganti garing kabeh sadurunge ngresiki permukaan nganggo kain microfiber.
  • Kanggo sarung tangan kerja mangsa anti banyu, miwiti kanthi nyemprotake njaba sarung tangan anti banyu nganggo alkohol utawa hidrogen peroksida.

Aja nganti limang menit sadurunge ngilangke cairan sing isih ana.

Banjur aplikasi prosedur sing padha nalika ngresiki bagian njero, nggunakake disinfektan lan soda manggang.

16. Standar Kualitas Apa sing Kudu Dituruti Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Standar kualitas sing kudu dipatuhi sarung tangan musim dingin yaiku:

  • Mlebu- Iki biasane minangka pedoman Uni Eropa sing tujuane kanggo ningkatake kesehatan manungsa lan perlindungan lingkungan marang bebaya kimia nalika uga ningkatake kelestarian industri kimia Uni Eropa.
  • CE - Pabrikan masang tandha CE menyang produk supaya bisa didol ing Eropa. Tandha kasebut dibutuhake kanggo produk miturut salah siji saka 24 arahan Eropa.

Tandha CE nuduhake manawa produsen mesthekake yen produk tundhuk karo kabeh peraturan kesehatan, safety, kinerja, lan lingkungan hukum Eropa.

  • ANSI– American National Standards Institute biasane organisasi nirlaba sing netepake standar konsensus sukarela kanggo kualitas produk, proses, lan sistem ing Amerika Serikat.

ANSI tanggung jawab kanggo ngatur pangembangan, implementasine, lan penegakan ewu kabijakan sing mengaruhi meh kabeh sektor industri.

17. Kepiye Sampeyan Ngenali Sarung Tangan Kerja Musim Dingin sing Berkualitas?

Ya, yen sampeyan pengin ngenali kualitas sarung tangan kerja musim dingin, tips ing ngisor iki bisa mbantu;

Kaping pisanan, nimbang suhu. Sarung tangan kerja musim dingin sing sampurna biasane dirancang saka lemah kanggo nglindhungi para pekerja saka cuaca.

Kang banjur tambahan karo fitur sing ngebaki panjaluk tartamtu.

Pas lan bahan minangka rong cacat sarung tangan sing paling abot sing wis diadaptasi kanggo proteksi mangsa.

Insulasi sing dipasang ing desain sing ana bisa uga duwe pengaruh sing ora becik babagan sarung tangan. Pas sing longgar uga nyuda lapisan safety.

Cara liya kanggo ngenali kualitas sarung tangan kerja musim dingin yaiku kanthi mriksa yen cangkang njaba nduweni finishing sing dibutuhake.

Disaranake dadi lentur lan bisa ngontrol suhu.

Cara liya kanggo ngenali kualitas sarung tangan kerja musim dingin yaiku kanthi njupuk Tech-Friendly.

Kanthi nggoleki sarung tangan termal kanthi pilihan layar tutul, sampeyan bisa ngusap lan njawab telpon ing telpon tanpa nyopot sarung tangan.

18. Apa Ana Sarung Tangan Kerja Musim Dingin sing Dilapisi?

Ya, sarung tangan kerja musim dingin sing dilapisi kasedhiya ing kabeh ukuran.

19. Napa Investasi Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Penting kanggo nandur modal ing sarung tangan kerja musim dingin amarga alasan ing ngisor iki;

  • Bakal nyedhiyakake genggeman tambahan sing bakal mbantu nalika nangani bahan abot.
  • Iku bakal mbantu ing pangayoman marang ngethok lan cuaca kadhemen
  • Insulation
  • Iki uga minangka bagean saka kepatuhan rutin karo staf sampeyan.
  • Nambah keluwesan lan breathability

20. Apa Watesan Sarung Tangan Kerja Musim Dingin?

Sarung tangan kerja musim dingin diwatesi kanggo nyegah Kelembapan ngakses kulit.

Dheweke uga ora ngidini kringet metu. Sampeyan kringet nalika nggarap, utamane tangan.

Kanggo kabeh sarung tangan kerja musim dingin, hubungi kita saiki.

Gulung menyang Top