x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Gaya Coating Palm Normal

  • Tampilake gaya sarung tangan pengaman AMSAFE PPE sing dilapisi palem.
  • Kaca iki nuduhake proses rumit ing mburi produksi sarung tangan, nandheske dedikasi kita kanggo nggawe perlindungan tangan sing paling dipercaya.
  • Pilih AMSAFE PPE dadi pemasok sarung tangan safety siji-mandeg, kita ora bakal nguciwani sampeyan.

Fleksibilitas. Grip Kering sing apik banget. Desain Cairan-Channeling

Dhuwur Dexterity. Ambegan. Panglipur.

Grip Kering lan Basah sing apik. Ambegan. alus alus. Dexterity banget.

Grip Kering lan Basah sing apik. Ambegan. Tahan Abrasi Tinggi. Dexterity banget.

alus. Nyaman Fit. Ambegan.

Ambegan. Grip Kering sing bisa dipercaya. Sedheng Basah/Lengo Grip.

Konformabilitas. entheng. Dhuwur Dexterity & Tactile Sensitivitas.

Tahan Abrasi Tinggi. Non-absorbent Coating.

Ditingkatake Kekiatan. Dikiataken Thumbfork.

Enhanced Grip. Apik Kekiatan. Tahan lenga. Nyaman Fit.

Tahan Abrasi Tinggi. Non-absorbent Coating.

Grip Kering / Minyak sing apik banget. luwih tipis. Ditingkatake Tacky Grip.

Gulung menyang Top