x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Sarung Tangan Sandy Nitrile Produsen Apik banget

Sarung tangan nitril berpasir Amsafe minangka inovasi unik ing sarung tangan sing dilapisi nitril dobel. Digawe saka liner nilon utawa poliester sing bermutu, sarung tangan iki nduweni komposisi nitril berpasir, nambah perlindungan marang cairan lan njamin genggeman sing aman. Dheweke menehi ketangkasan lan kenyamanan sing luar biasa.

Sarung tangan nitrile berpasir kita serbaguna lan cocok kanggo macem-macem aplikasi, kalebu nangani bahan berminyak, operasi mesin, lan karya teknik ringan. Sarung tangan iki nduweni resistensi potongan paling dhuwur, nglindhungi tangan saka abrasi, luh, tusukan, lan luka sajrone operasi.

Dipercaya Amsafe kanggo pangayoman tangan sing berkualitas lan aman. Rasa nyaman lan ambegan nganggo sarung tangan kain, ningkatake efisiensi kerja sampeyan. Kita uga nawakake pilihan pangaturan dhewe kanggo ngarang sarung tangan nitril pasir kanggo kabutuhan tartamtu.

Hubungi kita dina iki kanggo nemokake perlindungan tangan sing paling apik kanthi sarung tangan nitrile berpasir Amsafe!

Sarung Tangan Amsafe Sandy Nitrile

Sarung tangan nitril berpasir Amsafe minangka inovasi unik ing bidang sarung tangan sing dilapisi nitril kaping pindho. Digawe nganggo liner nilon utawa poliester sing bermutu, sarung tangan iki nduweni komposisi nitril berpasir sing ora mung menehi proteksi sing luwih apik marang cairan nanging uga njamin genggeman sing aman. Dheweke menehi ketangkasan lan kenyamanan sing luar biasa.

Sarung tangan nitrile berpasir kita serbaguna lan cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu nangani bahan berminyak, operasi mesin, lan karya teknik ringan, lan liya-liyane. Sarung tangan iki misuwur kanthi resistensi potongan sing paling dhuwur, njamin tangan sampeyan tetep dilindhungi saka abrasi, luh, tusukan, lan luka nalika operasi.

Dipercaya Amsafe kanggo proteksi tangan premium. Rasa nyaman lan ambegan nganggo sarung tangan kain, sing bisa ningkatake efisiensi kerja. Kita bangga karo kemampuan kanggo ngatur sarung tangan nitril pasir kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.

Kamuflase Sandy Nitrile Sarung Tangan

Sarung tangan nitrile berpasir kamuflase kita menehi waterproofing singkat, breathability, softness, lan wearability banget kanggo tangan. Sarung tangan iki cocog banget kanggo ngolah kebon, operasi ringan, lan tugas pangopènan saben dina. Digawe kanthi inner digawe saka bahan poliester, nyedhiyakake kenyamanan sing luwih apik nalika digunakake.

2. Limalas Gauge Sandy Nitrile Sarung Tangan

Sarung tangan nitrile berpasir limalas gauge menehi kenyamanan lan perlindungan sing apik banget. Kasedhiya ing opsi dipping khusus, kalebu dicelup sawit, dicelup ¾, utawa dicelup kanthi lengkap, sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan. Kajaba iku, sarung tangan iki nduweni pergelangan tangan rajutan sing bisa ditarik kanggo keluwesan lan kenyamanan.

3. Sarung Tangan Sandy Nitrile Fleksibel

Sarung tangan nitrile berpasir fleksibel nawakake macem-macem pilihan warna lan ukuran sing cocog karo pilihan sampeyan. Padha cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu karya konstruksi, keperluan, kemasan, lan proyek bangunan, lan liya-liyane. Sarung tangan nitrile berpasir iki nduweni lapisan poliester utawa nilon, njamin keluwesan lan breathability kanggo kenyamanan sing luwih apik nalika digunakake.

4. sarung tangan hppe sandy nitrile

Sarung tangan nitrile berpasir HPPE kita nawakake tingkat resistensi potong sing apik banget, dirating ing level lima. Bahan berpasir sing dilapisi nitrile njamin resistensi lenga lan banyu, saengga cocog kanggo kahanan teles lan garing. Sarung tangan iki uga unggul ing abrasi lan tahan luh, nyedhiyakake perlindungan tangan sing dipercaya.

5.sarung tangan nitrile sandy rajutan

Sarung tangan nitrile berpasir rajutan ora mung bisa digunakake maneh nanging uga bisa dicuci, dadi pilihan sing lestari. Nalika digunakake kanggo ngolah kebon, karya otomotif, utawa nangani kaca, sarung tangan iki mbantu nyuda karusakan kulit. Dheweke nyedhiyakake kelembapan lan penyerapan kringet sing luar biasa bebarengan karo sifat tahan abrasi kanggo nambah kenyamanan lan perlindungan.

Sarung Tangan Rampung Sandy Nitrile Multifungsi

Sarung tangan rampung nitrile berpasir multifungsi nawakake breathability, daya tahan, tahan minyak, lan keluwesan. Padha sampurna kanggo macem-macem aplikasi, kalebu industri mobil, assembling, lan karya ndandani. Sarung tangan protèktif iki kanthi efektif nyegah goresan, potongan, tusukan, lan abrasi, supaya tangan sampeyan tetep aman lan nyaman sajrone macem-macem tugas.

Sarung Tangan Nitrile Sandy Gaya Anyar

Sarung tangan nitrile berpasir gaya anyar kita duwe fitur modern kayata tahan bledug, sifat anti-statis, lan tahan potong sing luar biasa. Sarung tangan iki nawakake pilihan kustomisasi kanggo materi, logo, ukuran, lan warna. Padha unggul ing nangani obyek lengo utawa greasy lan fitur bangkekan stretchable kanggo gampang wearability.

8.nitrile dipped Sandy nitrile sarung tangan rampung

Sarung tangan nitrile sing dicelup nitrile sing wis dicelup nitrile misuwur amarga sifat tahan minyak lan tahan kimia. Nampilake manset sing dirajut alus, supaya gampang dipakai lan dicopot. Sarung tangan iki bebas serat lan menehi tahan tusukan lan abrasi sing apik, njamin perlindungan tangan sing unggul.

9. layar tutul sarung tangan nitrile pasir

Sarung tangan nitrile berpasir layar tutul kita duwe tali pancing lan daur ulang supaya pas lan gampang dicopot. Properti sing dilapisi nitrile pasir njamin genggeman sing apik ing kahanan lengo lan udan. Kajaba iku, sarung tangan iki dilengkapi bantalan sing dijahit kanthi apik kanggo menehi resistensi dampak sing efektif, dadi pilihan sing serba guna kanggo macem-macem tugas.

Fitur apik banget

Amsafe minangka produsen terkemuka sing nawakake macem-macem sarung tangan kanthi finish nitril berpasir. Lapisan nitrile berpasir kita ngluwihi driji lan telapak tangan, njamin genggeman sing unggul sanajan ing kahanan berminyak lan teles.

Temokake fitur sing apik saka sarung tangan nitril berpasir, kalebu selangkangan jempol sing diperkuat sing dirancang kanggo nangani lembaran logam, kaca, lan bahan sampah. Salajengipun, sarung tangan kita duwe manset elastis kanggo nyegah mlebu lan njamin pas sing aman.

Minangka Produsèn sarung tangan anjog ing China, kita uga nawakake pilihan kanggo pindho munggah lapisan nitrile Sandy kanggo nyukupi syarat tartamtu. Aja ragu-ragu ngirim spesifikasi sampeyan dina iki!

Fitur apik banget
Kanthi Rampung

Kanthi Rampung

Ing Amsafe, kita spesialis nawakake sarung tangan nitrile berpasir sing dirancang kanggo nyukupi spesifikasi sing tepat. Sampeyan duwe keluwesan kanggo nemtokake warna, ukuran, logo, merek, lan dawa bangkekan miturut syarat sampeyan. Kajaba iku, kita menehi pilihan kanggo kemasan khusus, ngidini sampeyan nggawe pribadhi tuku. Mesin cetak canggih kita njamin kemasan sampeyan ngemot logo kanthi gamblang lan presisi.

Sarung tangan nitrile berpasir kita cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu:

  • Pemotongan kaca
  • Penanganan lembaran logam
  • Ngrakit bagean
  • tugas umum

Ngalami kecocokan lan fungsionalitas kanthi sarung tangan nitrile berpasir khusus Amsafe.

Apa ana macem-macem sarung tangan nitrile?

Ya, sarung tangan nitrile kasedhiya ing macem-macem gelar, saben ditondoi kanthi macem-macem tingkat kekandelan, daya tahan, lan tahan kimia. Sarung tangan nitril sing luwih dhuwur biasane digunakake ing lingkungan medis, dene sarung tangan sing luwih murah bisa uga cukup kanggo tugas umum.

Apa sampeyan ora kudu nggunakake sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile ngirim ora digunakake kanggo nangani pelarut kuat, keton, lan bahan kimia tartamtu. Kajaba iku, bisa uga ora menehi proteksi sing cukup marang zat korosif.

Apa bedane sarung tangan nitril biru lan sarung tangan nitril ireng?

Bentenane utama antarane sarung tangan nitrile biru lan ireng dumunung ing werna. Kaloro varian kasebut nawakake atribut sing padha babagan proteksi lan daya tahan.

Apa gunane sarung tangan nitril sing paling apik?

Sarung tangan nitrile nemokake utilitas sing umum ing medis, laboratorium, penanganan panganan, lan setelan industri. Dheweke menehi perlindungan sing efektif marang macem-macem rereged lan mbuktekake cocog kanggo tugas sing mbutuhake tameng alangi sing kuat.

Apa ala nganggo sarung tangan nitril sedina muput?

Nganggo sarung tangan nitril sing dawa bisa nyebabake rasa ora nyaman lan kringet. Disaranake mbusak sarung tangan kanthi intermiten, supaya tangan bisa ambegan lan rejuvenate.

Apa sing dipangan nganggo sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitril menehi resistensi marang pirang-pirang bahan kimia, sanajan zat-zat sing atos tartamtu, kayata aseton utawa asam kuat, bisa nyebabake degradasi materi kanthi bertahap.

Apa sampeyan bisa ndemek panganan nganggo sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile asring digunakake ing industri panganan amarga dianggep aman kanggo nangani panganan. Nanging, penting banget kanggo nggunakake sarung tangan nitril sing dirancang khusus kanggo kontak panganan supaya bisa nyegah kontaminasi.

Apa sarung tangan nitril beracun kanggo manungsa?

Sarung tangan nitrile umume dianggep ora beracun kanggo manungsa. Dheweke ora ana lateks lan bahan kimia sing mbebayani. Nanging, panggunaan sing dawa bisa nyebabake iritasi kulit utawa reaksi alergi ing wong tartamtu.

Kaping pirang-pirang sampeyan bisa nggunakake sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile ditrapake kanggo tujuan siji-sijine. Disaranake dibuwang sawise saben panggunaan kanggo nyegah kontaminasi silang lan njaga khasiat.

Apa sarung tangan nitrile ora becik kanggo kulit?

Sanajan sarung tangan nitril kurang rentan kanggo nyebabake alergi kulit dibandhingake karo sarung tangan lateks, panggunaan sing suwe bisa nyebabake kulit garing, iritasi, utawa dermatitis kanggo sawetara individu. Nggunakake moisturizers bisa nyuda efek kasebut

Apa nitril luwih aman tinimbang lateks?

Sarung tangan nitrile asring dianggep luwih aman tinimbang sarung tangan lateks kanggo individu sing alergi lateks. Dheweke uga nyedhiyakake resistensi kimia sing luwih apik lan luwih cenderung nyebabake reaksi alergi.

Apa bakteri bisa tuwuh ing sarung tangan nitril?

Bakteri bisa tuwuh ing permukaan apa wae, kalebu sarung tangan nitril, yen praktik kebersihan ora ditindakake. Cuci tangan kanthi rutin lan ganti sarung tangan yen perlu penting kanggo nyegah pertumbuhan bakteri.

Sepira kerepe sampeyan kudu ngganti sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitril kudu diganti nalika dadi kontaminasi, sobek, utawa sawise ngrampungake tugas. Ganti sarung tangan sing kerep mbantu njaga lingkungan kerja sing aman lan higienis.

Apa kaluwihan lan kekurangan sarung tangan nitril?

Pros saka sarung tangan nitrile kalebu resistance kanggo bahan kimia, punctures, lan alergen, nalika cons kalebu rasa ora nyaman sacara potensial nalika nggunakake lengkap lan biaya sing luwih dhuwur dibandhingake sarung tangan lateks.

Pira jumlah pesenan minimal kanggo ngatur warna, ukuran, desain, lan lapisan sarung tangan nitril berpasir Amsafe?

Amsafe nawakake pilihan kustomisasi kanggo warna, ukuran, desain, lan lapisan sarung tangan nitril pasir tanpa jumlah pesenan minimal. Struktur rega bisa beda-beda gumantung saka syarat kustomisasi tartamtu.

Apa sarung tangan nitril berpasir Amsafe cocok kanggo digunakake ing suhu sing ekstrem, kayata suhu sing dhuwur banget utawa sithik banget?

Nalika sarung tangan nitrile berpasir Amsafe awet banget lan menehi pas sing nyaman, nanging ora dirancang khusus kanggo digunakake ing suhu sing ekstrim. Nanging, padha menehi pangayoman banget marang ngethok, abrasions, lan punctures, nggawe cocok kanggo nggunakake umum ing macem-macem industri.

Apa Amsafe nawakake jaminan utawa jaminan kanggo sarung tangan nitril berpasir?

Amsafe nawakake jaminan lan jaminan kanggo sarung tangan nitril berpasir, sing bisa disesuaikan saka segi warna, ukuran, lan desain. Kesesuaian suhu lan instruksi perawatan ora ditemtokake, nanging tes sampel kasedhiya sadurunge tuku.

Apa ana instruksi perawatan khusus kanggo njaga kualitas lan daya tahan sarung tangan nitril berpasir Amsafe?

Apa perawatan sing tepat kanggo sarung tangan nitril berpasir Amsafe kanggo njamin umur dawa? Kanggo njaga kualitas lan daya tahan sarung tangan kasebut, dianjurake kanggo ngumbah kanthi rutin, simpen ing papan sing garing, supaya ora kena ing suhu sing ekstrem, lan ngganti nalika ana tandha-tandha rusak.

Apa Amsafe bisa nyedhiyakake conto sarung tangan nitril berpasir kanggo dites lan dievaluasi sadurunge nggawe pesenan gedhe?

Amsafe nawakake conto sarung tangan nitrile pasir kanggo tes lan evaluasi. Iki ngidini kanggo evaluasi Kinerja Sandy Nitrile Glove lan mbandhingake karo produk Amsafe liyane sadurunge nggawe pesenan akeh.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top