x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan pu dilapisi

Produsen Sarung Tangan Dilapisi PU

Ing Amsafe, sampeyan mesthi bisa nemokake sarung tangan dilapisi PU sing berkualitas lan murah sing cocog kanggo bisnis utawa proyek sampeyan. We are specialized ing Manufaktur lan nyediakke Uploaded sudhut PU ditutupi sarung tangan kanggo luwih saka 15 taun.

  • Njamin pangiriman sing aman & cepet sajrone 30 dina
  • Nyedhiyakake layanan OEM lan OBM
  • Ngrancang lan ngasilake 5 nganti 10 gaya sarung tangan anyar saben taun
  • Pabrik diverifikasi ISO, SATAX, lan BSCI

Sarung tangan Amsafe PU Coated

Sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe digawe saka kain sing awet lan bisa ditarik lan dilapisi bahan poliuretan sing ramah lingkungan. Sarung tangan iki dirancang kanggo menehi ketangkasan sing luar biasa, breathability nyengsemaken, pas nyaman, lan pangayoman wigati kanggo macem-macem buruh.

Sarung tangan sing dilapisi PU duwe macem-macem fitur lan kaluwihan kayata anti banyu, alus, tahan banget kanggo abrasi, nyandhang lan rusak, tuwa, karat, bahan kimia, potongan cilik, sinar UV, lempitan, lan lenga. Kajaba iku, model sarung tangan sing dilapisi PU uga tahan kanggo potongan sing ekstrem.

Dheweke nemokake panggunaan ekstensif ing macem-macem tugas kayata operasi mekanik, reresik, ndandani otomotif, kerja presisi, karya hardware, tugas rumah tangga, elektronik, konstruksi, perakitan umum, lan stamping logam, lan liya-liyane. Sarung tangan iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem industri kalebu minyak & gas, kayu, rigging, otomotif, pertanian, aerospace, lan liya-liyane.

Sarung Tangan Antistatik ESD PU Fingertips Coated nawakake presisi sing unggul lan genggeman sing apik banget. Cocog kanggo tugas sing rumit ing lingkungan sing sensitif ESD, menehi proteksi sing bisa dipercaya marang discharge statis, nambah safety lan produktivitas.

Black 13 Gauge Polyester Liner PU Coated Gloves nyedhiyakake ketangkasan lan genggeman sing apik banget. Dirancang kanggo daya tahan lan kepenak, sarung tangan iki menehi perlindungan sing dipercaya ing macem-macem industri, njamin safety lan efisiensi ing saben tugas.

HPPE Level 5 Cut-Resistant PU Coated Gloves nyedhiyakake proteksi tangan sing paling apik, nggabungake poliethelin lan lapisan PU kanthi kinerja dhuwur. Becik kanggo lingkungan beresiko dhuwur, padha kurban resistance Cut unggul, nambah safety lan produktivitas.

Sarung Tangan Kelapa Sawit Dilapisi PU Putih Nylon Putih nawakake pas sing nyaman lan genggeman sing apik banget. Nampilake lapisan sawit PU sing awet, sarung tangan iki sampurna kanggo tugas presisi lan menehi perlindungan sing dipercaya, njamin safety lan efisiensi ing karya.

Sarung Tangan Layar Tutul Black Nylon PU Dilapisi dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan, ketangkasan, lan perlindungan nalika ngidini sampeyan sesambungan karo layar tutul tanpa nyopot sarung tangan. Padha sampurna kanggo tugas nglibatno piranti digital, njamin safety lan efisiensi ing karya.

Polyester Liner Printed PU Coated Gloves nyedhiyakake genggeman sing kuat lan ketangkasan sing apik. Lapisan PU njamin daya tahan lan proteksi nalika desain sing dicithak nambah sentuhan apik. Becik kanggo macem-macem tugas, sarung tangan iki nggabungake safety, efisiensi, lan estetika.

Sarung Tangan Dilapisi Nilon PU Anti-statis dirancang kanggo nglindhungi tangan nalika makarya ing lingkungan sing mbutuhake kontrol statis. Sarung tangan iki nduweni lapisan sawit PU sing tahan lama sing nyedhiyakake genggeman lan ketangkasan. Padha becik digunakake ing elektronik, komputer, lan industri teknologi dhuwur liyane.

Dirancang kanggo menehi perlindungan banget ing macem-macem setelan industri. Lapisan PU nyedhiyakake lapisan sing alus lan awet sing nambah genggeman lan tahan abrasi, dadi becik kanggo nangani peralatan lan mesin. Sarung tangan iki nyedhiyakake kenyamanan lan keamanan, njamin produktivitas maksimal ing papan kerja.

Tingkat dexterity lan sensitivitas dhuwur, becik kanggo tugas presisi. Nilon 18 gauge ndadekake entheng lan fleksibel, lapisan PU nambah genggeman lan menehi tingkat perlindungan mekanik sing apik. Kompatibel karo layar tutul, bisa ngoperasikake piranti layar tutul tanpa nyopot sarung tangan, praktis kanggo papan kerja modern.

Apik kanggo Karya Presisi lan Bagean Cilik

Sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe, kalebu pucuk driji lan celup palem, kanthi efektif nyuda bocor lan slip amarga lapisan PU ing pucuk driji. Akibaté, padha menehi comfort lan ease sak tugas. Kajaba iku, sarung tangan Amsafe kanthi lapisan PU nduweni ketahanan abrasi sing unggul.

Amarga fitur lan mupangat sing luar biasa, sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe cocog kanggo kerja presisi, tugas domestik, elektronik, ndandani otomotif, konstruksi, lan operasi mekanik. Sawise dicelup poliuretan, sarung tangan iki kudu diresiki kanthi lengkap kanggo mbusak zat sing bisa mbebayani. Amsafe minangka panyedhiya sarung tangan sing dilapisi PU sing utama, sing dirancang kanggo nyurung bisnis sampeyan menyang papan sing luwih dhuwur.

Apa Amsafe Sarung Tangan Dilapisi PU

Amsafe bangga ngasilake macem-macem desain sarung tangan sing nampilake lapisan poliuretan, sing bisa menehi akeh keuntungan sing bakal ningkatake bisnis sampeyan, kalebu:

Lapisan PU sing ramah lingkungan, menehi keluwesan, elastisitas, lan tahan kanggo nyandhang.
Bahan tenunan tingkat paling dhuwur, kanthi pilihan saka liner benang poliester nganti nilon.
Desain manset elastis, kanthi manset sing ditenun nganggo pita elastis kanggo mesthekake pas lan elastisitas sing apik, cocog kanggo tangan gedhe lan cilik.
Nyandhang nyaman, desain ergonomis, lan nyuda lemes tangan.
Nyengsemaken kinerja anti-statis.
Kanthi sejarah sing sugih ngluwihi dasawarsa, Amsafe dadi produsen sarung tangan sing dilapisi PU ing China. Kita nyedhiyakake solusi lengkap sing cocog karo kabutuhan sampeyan, kanthi tujuan nyuda biaya produksi.

Apa sarung tangan sing dilapisi PU?

Sarung tangan sing dilapisi PU yaiku sarung tangan kerja sing wis dihiasi nganggo bahan poliuretan (PU), sing ditrapake ing telapak tangan utawa pucuk driji. Tambahan sing apik iki nambah genggeman, ketangkasan, lan daya tahan sarung tangan, dadi cocog kanggo macem-macem tugas.

Apa bedane sarung tangan sing dilapisi PU lan sarung tangan Nitrile?

Bedane antarane sarung tangan sing dilapisi PU lan sarung tangan nitril dumunung ing ciri khas. Sarung tangan sing dilapisi PU nduweni lapisan lapisan poliuretan sing alus, nyedhiyakake genggeman lan ketangkasan sing apik, saengga cocog kanggo usaha sing entheng. Kosok baline, sarung tangan nitrile digawe saka bahan karet sintetik, menehi resistensi sing unggul marang bahan kimia, lenga, lan tusukan.

Apa lapisan paling apik kanggo sarung tangan?

Mbedakake lapisan sing paling cocog kanggo sarung tangan gumantung marang aplikasi tartamtu sing ana ing tangan. Opsi sing misuwur kalebu lapisan nitrile, lateks, PU, ​​lan busa, saben nawakake tingkat cengkeraman, daya tahan, lan perlindungan sing beda.

Apa sarung tangan poliuretan apik?

Sarung tangan poliuretan (PU) mbuktekaken banget kanggo tugas-tugas sing mbutuhake genggeman lan ketangkasan sing sampurna. Industri kayata elektronik, perakitan, lan manufaktur kerep nggunakake sarung tangan PU kanggo nyepetake operasi lan ningkatake produktivitas.

Apa tegese lapisan PU?

Istilah "lapisan PU" nyakup aplikasi lapisan poliuretan sing tipis banget ing permukaan. Ing wilayah sarung tangan, lapisan PU menehi genggeman lan proteksi tambahan nalika njaga keluwesan sing penting kanggo gerakan tangan sing optimal.

Suwene ora lapisan PU?

Umur dawa lapisan PU ing sarung tangan bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata frekuensi panggunaan, kualitas lapisan, lan sifat tugas sing ditindakake. Umume, lapisan PU nuduhake umur sing dihormati ing kahanan normal sadurunge nuduhake pratandha saka nyandhang.

Apa PU ditutupi anti banyu?

Lapisan PU menehi tingkat ketahanan banyu tartamtu, sanajan bisa uga ora menehi waterproofing lengkap. Tingkat tahan banyu gumantung saka kekandelan lan kualitas lapisan PU sing digunakake.

Apa bedane antara nitril lan PU?

Nitrile lan PU nduweni kuwalitas khas ing babagan bahan sarung tangan. Nitrile minangka bahan karet sintetik sing misuwur amarga tahan kanggo bahan kimia lan tusukan, menehi perlindungan sing kuat. Kosok baline, PU (polyurethane) minangka bahan lapisan sing nambah genggeman lan ketangkasan ing sarung tangan, menehi sifat sing beda dibandhingake karo nitril.

Apa lapisan PU digawe saka?

Lapisan PU digawe saka poliuretan, polimer sintetik sing bisa diowahi dadi cairan lan banjur ditrapake minangka lapisan. Bahan lapisan iki menehi macem-macem kaluwihan, kalebu genggeman, perlindungan, lan keluwesan sing luwih apik.

Apa plastik lapisan PU?

Iku akurat kanggo nggolongake polyurethane (PU) minangka wangun plastik; Nanging, penting kanggo dicathet yen PU nduweni sifat lan ciri sing beda-beda saka plastik konvensional kaya PVC. PU diajeni amarga keluwesan, keluwesan, lan fleksibilitas sing luar biasa.

Apa lapisan PU anti gores?

Lapisan PU nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake tingkat resistensi tartamtu marang goresan, sanajan bisa uga ora tahan karo tandha kasebut. Tingkat resistensi goresan gumantung marang faktor kayata kekandelan lan kualitas lapisan PU sing digunakake.

Apa prabédan antarane lapisan silikon lan lapisan PU?

Lapisan silikon lan lapisan PU beda-beda ing alam, makili rong varian lapisan sing béda. Lapisan silikon misuwur amarga sifat tahan panas lan non-stick sing luar biasa, saengga cocog kanggo aplikasi tartamtu. Ing sisih liya, lapisan PU unggul kanggo nambah genggeman lan ketangkasan, nemokake panggunaan sarung tangan lan macem-macem konteks liyane.

Pira jumlah pesenan minimal kanggo sarung tangan dilapisi PU Amsafe?

Jumlah pesenan minimal tartamtu kanggo sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe ora kasebut kanthi jelas. Nanging, Amsafe nyedhiyakake macem-macem ukuran, nyedhiyakake macem-macem industri. Sing penting yaiku panyedhiya layanan OEM lan OBM Amsafe, nawakake kemampuan kanggo nggawe konsep lan nggawe gaya sarung tangan anyar saben taun.

Apa Amsafe bisa nyedhiyakake merek utawa label khusus ing sarung tangan?

Amsafe setya nyukupi preferensi pelanggan kanthi menehi merek pribadi, desain khusus, lan pilihan label kanggo sarung tangan. Kajaba iku, alternatif pangaturan dhewe kasedhiya kanggo pesenan akeh, bebarengan karo diskon jumlah lan instruksi perawatan lengkap kanggo panuntun dhumateng pangopènan. Amsafe njamin daya tahan sing luar biasa lan kinerja sing ora owah.

Apa sarung tangan dilapisi PU Amsafe bisa dicuci nganggo mesin?

Penting kanggo dicathet yen instruksi perawatan kanggo sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe bisa beda-beda gumantung saka produk tartamtu. Nanging, umume, umume sarung tangan bisa diresiki kanthi gampang kanthi ngumbah mesin utawa ngumbah tangan. Wicaksana yen prosedur ngumbah bisa nyebabake umur dawa sarung tangan lan kudu dipikirake.

Apa umur khas sarung tangan dilapisi PU Amsafe kanthi panggunaan biasa?

Nalika umur sarung tangan sing dilapisi PU Amsafe bisa beda-beda gumantung saka pola panggunaan, tahan tahan kanggo abrasi, bahan kimia, lan nyuwek menehi kapercayan marang daya tahan sing kuat. Salajengipun, syarat pangopènan minimal, posisi minangka pilihan sing paling larang regane kanggo macem-macem industri.

Apa Amsafe nawakake jaminan utawa jaminan ing sarung tangane?

Amsafe dadi mil ekstra kanthi nawakake jangkoan babar pisan kanggo sarung tangan sing dilapisi PU, saéngga njamin kualitas produk sing sampurna. Spesifik garansi bisa beda-beda gumantung saka jinis sarung tangan lan kahanan tartamtu, lan informasi tambahan bisa dipikolehi saka tim layanan pelanggan sing dihormati.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top