x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan nitrile

Produsen Sarung Tangan Nitrile

Temokake sarung tangan nganggo nitril sing berkualitas kanthi rega murah saka pabrikan lan supplier sing dipercaya ing China, Amsafe! Kita nawakake macem-macem sarung tangan nganggo nitrile kanthi internasional sing digunakake kanggo macem-macem aplikasi.

  • Luwih saka 15 taun pengalaman manufaktur
  • Nawakake layanan OBM & OEM
  • Saben taun ngasilake 5 nganti 10 desain anyar sarung tangan nitrile
  • Pengiriman cepet & aman sajrone 30 dina

Sarung Tangan Amsafe Nitrile Disposable

Sarung tangan nganggo nitril Amsafe nemokake utilitas ing macem-macem spektrum industri lan aplikasi, dadi pilihan sing serba guna. Sarung tangan iki penting banget ing industri medis, layanan panganan, salon kecantikan, kedokteran gigi, industri kimia, lan industri tato, lan liya-liyane. Dheweke dipercaya dening responden pertama, profesional penegak hukum, dokter, seniman tato, lan liya-liyane.

Sarung tangan nganggo nitrile digawe kanthi tliti kanggo nangani bahan kimia korosif utawa mbebayani, cairan awak, lan agen infèksi. Dheweke nawakake macem-macem fitur penting, kalebu resistensi tusukan sing luar biasa, tundhuk karo standar keamanan panganan, komposisi sing ora beracun, desain bebas lateks, daya tahan sing luar biasa, kualitas kelas medis, tahan luh, keluwesan, pas sing nyaman, lan liya-liyane. Wigati dimangerteni manawa sarung tangan iki dirancang kanggo aplikasi siji-sijine, njamin kebersihan lan safety.

Apa sampeyan nggoleki sarung tangan nganggo nitril kanggo bisnis utawa proyek tartamtu, sampeyan bisa njelajah macem-macem produk ing ngisor iki. Kajaba iku, aja ragu-ragu hubungi tim layanan pelanggan sing ahli, sing bakal seneng mbantu sampeyan milih sarung tangan nitrile sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Dipercaya Amsafe kanggo solusi perlindungan tangan sing paling apik!

1. biru 12 lnches sarung tangan medis nitrile

Priksa manawa perawatan pasien sing aman lan sanitasi nganggo Sarung Tangan Pemeriksaan Nitrile.

2. Sarung Tangan Lab Nitrile

Njaga kebersihan nalika nangani panganan nganggo Sarung Tangan Layanan Pangan Nitrile.

Nglindhungi tangan nalika tugas abot nggunakake Sarung Tangan Industri Nitrile Disposable.

Rasa nyaman lan ketangkasan nganggo Sarung Tangan Bebas Bubuk Nitrile.

Entuk perlindungan ekstra nganggo Sarung Tangan Cuff Panjang Nitrile, cocog kanggo panggunaan sing dawa.

Nambah genggeman nganggo Sarung Tangan Tekstur Nitrile Disposable, cocog kanggo penanganan sing tepat.

Kelas Ujian lan Bebas Bubuk

Amsafe nawakake sarung tangan nganggo nitril sing disertifikasi 510-K sing menehi perlindungan kelas ujian. Sarung tangan iki digawe saka bahan bebas bubuk, njamin kenyamanan lan keamanan pangguna kanthi nyegah iritasi kulit sing disebabake sarung tangan bubuk. Kasedhiya ing macem-macem ukuran - cilik, medium, gedhe, lan ekstra gedhe - sarung tangan kita nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda. Kita uga nawakake macem-macem warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu.

Sarung tangan sing nganggo kita tundhuk lan ngluwihi pirang-pirang standar tes, nggarisake komitmen kanggo kualitas. Kanggo njamin kualitas sing unggul, kita nyedhiyakake conto gratis kanggo evaluasi. Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh informasi luwih lengkap, hubungi kita, kepuasan sampeyan dadi prioritas ing Amsafe.

Jembar Aplikasi

Jembar Aplikasi

Minangka produsen sarung tangan nganggo nitrile terkemuka ing China, Amsafe nyedhiyakake spektrum industri sing akeh. Sarung tangan kita dibutuhake ing macem-macem sektor kalebu:

  • Layanan Janitorial
  • Kerja Industri
  • Layanan Medis, Kesehatan, lan Bedah
  • Nyiyapake Panganan, Layanan, lan Masak
  • Mekanika
  • Animal Care
  • Sekolah
  • Laboratorium
  • Wilayah Berisiko Tinggi

We offer sarung tangan nitrile nganggo ing macem-macem kekandelan, saka 4 mil kanggo 4.5 mil, ngijini sampeyan kanggo milih salah siji sing paling cocog karo kabutuhan. Salajengipun, kita nyedhiyakake pilihan pangaturan dhewe ing ngendi sampeyan bisa nemtokake kekandelan lan warna sing dikarepake.

Sarung tangan kita njamin ketahanan kimia sing unggul lan tahan tusukan, nyedhiyakake penghalang sing aman lan aman. Dheweke uga menehi panglipur, njamin pengalaman pangguna sing nyenengake tanpa kompromi babagan keamanan lan perlindungan. Dipercaya Amsafe kanggo kabutuhan sarung tangan lan nemu bedane kualitas lan kinerja.

Sarung Tangan Nitrile Disposable: Pandhuan FAQ Ultimate

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing sampeyan goleki babagan sarung tangan nganggo nitril.

Apa sampeyan pengin sinau babagan jinis materi, tingkat perlindungan, utawa jinis lapisan - kabeh informasi sing sampeyan goleki ana ing kene.

Terus maca.

Apa sarung tangan nitril luwih aman tinimbang lateks?

Sarung tangan nitrile asring dianggep luwih aman tinimbang sarung tangan lateks, utamane amarga nyuda risiko nyebabake alergi lateks. Salajengipun, sarung tangan nitrile nuduhake kaprigelan sing unggul ing babagan nahan efek kimia lan tusukan.

Apa sarung tangan nganggo nitril?

Sarung tangan nganggo nitril katon minangka tutup tangan siji-siji sing digawe saka bahan nitril. Dheweke nemokake aplikasi sing wiyar ing domain kayata obat-obatan, penanganan panganan, lan tugas-tugas industri, njamin kenyamanan lan kebersihan.

Apa sampeyan ora kudu nggunakake sarung tangan nitril?

Penting kanggo ora nggunakake sarung tangan nitril nalika nangani keton kuat, aseton, lan pelarut tartamtu, amarga zat kasebut nduweni kapasitas kanggo ngrusak integritas materi nitril. Salajengipun, sarung tangan nitrile mbuktekaken ora cocog kanggo lingkungan sing ditondoi dening suhu dhuwur.

Sarung tangan lateks utawa nitril sing luwih apik?

Sarung tangan nitrile asring dianggep luwih unggul tinimbang sarung tangan lateks, amarga tahan kanggo alergi lateks, bahan kimia, lan tusukan. Kajaba iku, sarung tangan nitrile nampung spektrum pangguna sing luwih akeh, nguatake posisi sing cocog dibandhingake.

Apa kaluwihan lan kekurangan sarung tangan nitril?

Kauntungan saka sarung tangan nitril kalebu resistensi kanggo bahan kimia, ora ana lateks, lan ketahanan tusukan. Nanging, perlu dicathet yen sarung tangan nitril bisa uga nuduhake sensitivitas sentuhan sing sithik dibandhingake karo sarung tangan lateks lan sawetara individu bisa uga nuduhake sensitivitas kanggo bahan kimia tartamtu, sing dadi kekurangan potensial.

Apa sarung tangan nitril bisa nyebabake iritasi?

Sarung tangan nitrile umume kurang nyebabake iritasi dibandhingake karo sarung tangan lateks. Nanging, wong sing sensitif utawa alergi marang bahan nitril bisa ngalami gangguan cilik.

Apa keuntungan saka sarung tangan nitrile?

Keuntungan saka sarung tangan nitrile kalebu alam bebas lateks, tahan kanggo bahan kimia lan tusukan, lan cocog kanggo macem-macem industri kayata kesehatan, penanganan panganan, lan otomotif.

Sarung tangan nitrile utawa vinyl sing luwih apik?

Sarung tangan nitrile biasane dianggep luwih apik tinimbang sarung tangan vinil amarga resistensi sing unggul kanggo bahan kimia lan tusukan. Sarung tangan nitrile uga nyedhiyakake proteksi sakabèhé sing luwih apik.

Kenapa sarung tangan nitrile Biru?

Sarung tangan nitrile asring biru kanggo mbedakake saka sarung tangan lateks, sing biasane putih utawa krim. Werna biru nggawe luwih gampang kanggo mbedakake macem-macem jinis sarung tangan.

Apa bedane sarung tangan nitrile biru lan ireng?

Bentenane warna antarane sarung tangan nitrile biru lan ireng utamane estetis. Loro-lorone werna nawakake tingkat perlindungan lan fitur sing padha; pilihan saka werna adhedhasar pilihan pribadi.

Bisa ngumbah sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile dirancang kanggo skenario panggunaan siji utawa panggunaan winates lan ora dimaksudake kanggo dicuci lan digunakake maneh. Ngumbah sarung tangan nitril bisa ngrusak integritas lan efektifitase.

Apa nitrile aman ing kulit?

Nitrile umume aman ing kulit lan luwih cenderung nyebabake reaksi alergi dibandhingake karo lateks. Nanging, sawetara wong bisa uga sensitif marang materi nitril.

Apa sarung tangan nitril bisa udan?

Sarung tangan nitrile tahan banyu lan akeh cairan, saengga cocok kanggo lingkungan sing teles. Nanging, paparan cairan sing suwe bisa mengaruhi integritas sarung tangan kanthi suwe.

Sepira kerepe sampeyan kudu ngganti sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile kudu diganti yen katon kotor, sobek, tusuk, utawa sawise ngrampungake tugas. Ganti sarung tangan reguler mbantu njaga perlindungan lan kebersihan.

Apa nitrile tegese bebas lateks?

Ya, sarung tangan nitril bebas lateks. Nitrile minangka bahan karet sintetik sing ora ngandhut protein lateks, saengga cocok kanggo wong sing alergi lateks.

Apa ana macem-macem sarung tangan nitrile?

Ya, ana macem-macem sarung tangan nitrile sing beda-beda saka segi kekandelan, kekuatan, lan panggunaan sing dituju. Sarung tangan nitrile kelas medis, contone, memenuhi standar khusus kanggo aplikasi kesehatan.

Suwene sarung tangan nitrile apik?

Sarung tangan nitrile duwe umur rak lan tanggal kadaluwarsa, biasane dicithak ing kemasan. Penting kanggo nggunakake sadurunge tanggal sing dituduhake kanggo mesthekake efektifitase.

Apa sarung tangan nitril sing bisa digunakake?

Sarung tangan nitrile sing bisa digunakke dianjurake banget kanggo kerja ing kahanan panggunaan siji utawa panggunaan sing diwatesi, amarga kanthi tekun netepi standar kebersihan lan kanthi proaktif nyuda risiko kontaminasi silang. Penting kanggo ngganti sarung tangan iki sawise saben tugas.

Apa sarung tangan nitril aman kanggo nangani panganan?

Sarung tangan nitrile pancen dianggep aman kanggo wilayah penanganan panganan sing alus lan seneng kerja sing nyebar ing industri panganan. Amarga daya tahan marang lenga lan bahan kimia, sarung tangan iki cocog kanggo ngatur macem-macem panganan kanthi ati-ati lan tliti.

Apa sampeyan bisa nggunakake sarung tangan nitril tinimbang lateks?

Ya, sarung tangan nitril bisa dadi pengganti sarung tangan lateks, utamane kanggo wong sing sensitif marang lateks. Sarung tangan nitril nyedhiyakake proteksi sing padha nalika kanthi efektif ngindhari risiko sing ana gandhengane karo alergi lateks.

Apa sarung tangan nitrile vinyl utawa lateks?

Sarung tangan nitrile ora kalebu ing wilayah vinyl utawa lateks. Nanging, dheweke nemokake asale saka bahan nitril - gabungan saka karet sintetik. Komposisi unik iki menehi sarung tangan iki kanthi keuntungan sing ora ana regane saka proteksi bebas lateks, diiringi resistensi luar biasa kanggo bahan kimia lan tusukan.

Apa karet nitril utawa plastik?

Penting kanggo mbedakake nitril minangka entitas sing béda karo plastik, amarga iku minangka wujud karet sintetis tinimbang varian plastik. Kesuwur amarga daya tahan lan tahan sing kuat marang bahan kimia, nitrile nemokake aplikasi ing macem-macem lapangan, dadi bukti kualitas sing luar biasa.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top