x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan dilapisi nitrile

Produsen Sarung Tangan Dilapisi Nitrile

Amsafe minangka produsen lan pemasok sarung tangan sing dilapisi nitrile sing dipercaya adhedhasar ing China. We offer sarung tangan protèktif kualitas dhuwur, terjangkau.

Insinyur ahli kita njamin standar inspeksi sarung tangan sing dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan basis pelanggan global.

  • Nyedhiyani 5 nganti 10 desain anyar sarung tangan sing dilapisi nitril saben taun supaya tetep ana ing ngarep pasar.
  • Sarung tangan kita digawe saka bahan sing kuat kanggo awet.
  • We offer loro layanan OEM lan ODM.
  • Tim layanan pakar kita njamin respon cepet kanggo kabeh pitakon.

Sarung Tangan Amsafe Nitrile Coated

Sarung tangan sing dilapisi nitril Amsafe nawakake lapisan perlindungan tambahan kanggo nglindhungi tangan saka abrasi, tusukan, suhu sing adhem, lan bebaya potensial liyane. Ditingkatake karo lapisan karet sintetik, sarung tangan iki ngoptimalake genggeman lan safety kanggo sing nganggo.

Sarung tangan sing dilapisi nitrile digawe saka 100% bahan bebas alergi, supaya bisa digunakake dening sapa wae, sanajan wong sing duwe kulit sensitif.

Fleksibilitas sarung tangan sing dilapisi nitrile Amsafe njamin keseimbangan perlindungan, genggeman, lan ketangkasan. Padha becik kanggo nangani alat lan nindakake macem-macem tugas manual. Sarung tangan iki njamin nyandhang nyaman sedina muput, nyuda lemes tangan lan nambah produktivitas.

Investasi kanggo safety lan perlindungan tangan nganggo sarung tangan sing dilapisi nitril Amsafe. Kita nggawe macem-macem ukuran, ngatur sarung tangan supaya pas karo cetakan tangan Eropa standar lan nawakake macem-macem warna sing cocog karo pilihan sampeyan. Dipercaya layanan lan dhukungan profesional Amsafe saiki!

1. anti-lmpact nitrile dilapisi sarung tangan
  • Perlindhungan Dampak: Sarung tangan empuk nyuda resiko ciloko
  • Lapisan Nitrile: Sarung tangan sing dilapisi nambah genggeman
  • Dipped Palm Design: Ngapikake ditahan anteng
  • Versatility: Migunani ing pirang-pirang industri
  • Kenyamanan lan Fleksibilitas: Ningkatake gerakan sing gampang
2. dicelup nitrile dilapisi sarung tangan
  • Anti-Impact: Sarung tangan duwe bantalan pelindung
  • Anti Geter: Sarung tangan nyuda getaran sing mbebayani saka mesin
  • Breathability: Bahan breathable sarung tangan nyuda lemes
  • Kenyamanan lan Keluwesan: Sarung tangan njamin gampang gerakan
  • Wide Size Range: Macem-macem ukuran kanggo pas aman
3. sarung tangan dilapisi nitrile pola kembang
  • Ketahanan abrasi: Lapisan nitril nyedhiyakake daya tahan kanggo bahan kasar
  • Dexterity: Sarung tangan njaga genggeman apik lan katrampilan motorik sing apik
  • Genggeman Aman: Telapak tangan sing dilapisi nitril nambah genggeman ing kahanan teles
  • Seamless Knitted Liner: Nambah kenyamanan lan pas, nyuda iritasi
  • Kenyamanan: Nggabungake daya tahan lan kepenak kanggo panggunaan jangka panjang
Sarung Tangan Dilapisi Nitrile Gardening
  • Grip sing apik banget: Lapisan nitril nyedhiyakake genggeman sing kuat ing kahanan udan
  • Breathability: Sarung tangan ngidini sirkulasi udara kanggo nyegah kringet sing berlebihan
  • Perlindhungan: Sarung tangan nglindhungi tangan saka luka, eri, lan goresan
  • Ketahanan Abrasi: Lapisan nitril sing rata nambah daya tahan
  • Fleksibilitas: Sarung tangan njaga katrampilan motorik sing apik kanggo tugas sing angel
5.sarung tangan dilapisi nitrile abot
  • Properti Anti-Panas: Sarung tangan bisa tahan suhu dhuwur, nglindhungi tangan saka kobong
  • Anti banyu: Lapisan nitrile nyegah rembesan kelembapan, njaga tangan garing
  • Katun Jersey Liner: Nambah comfort lan wicks adoh Kelembapan
  • Perlindhungan Marang Potongan lan Tusukan: Sarung tangan nolak obyek sing landhep lan permukaan sing kasar
  • Gampang Diresiki: Sarung tangan bisa gampang dibilas sawise digunakake
6. mocro foam nitrile sarung tangan dilapisi
  • Enteng lan Stretchable: Sarung tangan ngidini kanggo gampang gerakan lan nyuda lemes tangan
  • Breathable: Dirancang kanggo njaga tangan kelangan lan nyaman, nyuda kringet
  • Genggeman sing apik banget: Lapisan nitrile busa mikro nambah genggeman ing kahanan garing lan rada teles
  • Abrasion Resistance: Cocog kanggo tugas nglibatno kontak karo lumahing atos
  • Snug Fit: Kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo pas sing nyaman
7. kanthi dicelup nitrile dilapisi sarung tangan
  • Daya Tahan sing Ditingkatake: Lapisan nitril sing dicelup kanthi lengkap menehi proteksi maksimal
  • Ketahanan sing apik banget: Tahan kanggo ngethok, tusukan, abrasi, lan bahan kimia
  • Properti Anti-Slip: Nawakake genggeman sing apik sanajan ing kahanan udan utawa lengo
  • Perlindhungan Anti Panas: Nglindhungi tangan saka paparan permukaan panas
  • Resistance Cut: Nyedhiyani pangayoman marang obyek cetha
8. nilon rajutan sarung tangan dilapisi nitrile
  • Benang Nilon Warna Dicelup: Nyedhiyakake tampilan sing menarik, stabilitas, lan umur dawa
  • Nitrile-Coated Fingers and Palm: Ningkatake genggeman lan nyuda resiko kacilakan
  • Fleksibilitas: Ngidini macem-macem gerakan tangan
  • Versatility: Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing macem-macem industri
  • Breathability: Ngidini sirkulasi udara, nyuda kringet lan rasa ora nyaman
Gamelan PU Nitrile Dilapisi Sarung Tangan
  • Bahan Serat Rajut: Nyedhiyakake pas sing nyaman lan nyenyet, nglindhungi saka potongan lan goresan
  • Lapisan PU Nitrile: Ningkatake daya tahan, genggeman, lan tahan kanggo abrasi, lenga, lan bahan kimia
  • Dexterity: Ngidini tugas sing mbutuhake katrampilan motorik sing apik lan presisi
  • Versatility: Cocog kanggo macem-macem industri lan tugas
  • Ketahanan Cut lan Scratch: Nyuda risiko ciloko nalika kerja

Kekandelan lan Proteksi

Ing Amsafe, kita nawakake macem-macem sarung tangan sing dilapisi nitril kanthi ketebalan sing beda-beda, saben menehi tingkat lan jinis perlindungan sing unik. Sarung tangan sing luwih kenthel nduweni resistensi kimia sing unggul, saengga bisa digunakake ing setelan otomotif, perakitan lan manufaktur, lan lingkungan gudang.

Sarung tangan kita misuwur amarga daya tahane, dadi sampurna kanggo pakaryan sing mbutuhake penanganan presisi sing ekstrem. Kanggo perakitan bagean umum, karya listrik, konstruksi, lan penanganan panganan, disaranake sarung tangan kanthi lapisan nitril sing luwih tipis.

Amsafe luwih saka gelem ngatur sarung tangan kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu babagan kekandelan lapisan nitrile. Aja ragu-ragu ngirim spesifikasi sampeyan dina iki!

Kekandelan lan Proteksi
Teknik Dipping Nitrile Precise

Teknik Dipping Nitrile Precise

Sarung tangan sing dilapisi nitrile Amsafe digawe nggunakake teknologi celup datar sing unik. Proses iki nyakup sarung tangan dicelupake menyang polimer nitril, ngasilake lapisan unggul sing nutupi driji lan area palem.

Liwat teknik celup nitrile sing tepat, kita mesthekake yen sarung tangan dilapisi kanthi lancar karo nitril. Iki ora mung njamin kekiatan sarung tangan nanging uga nambah kenyamanan pangguna.

Thanks kanggo keuntungan kasebut, sarung tangan sing dilapisi nitrile dadi pilihan sing disenengi ing pirang-pirang industri, kalebu otomotif, gudang, lan perakitan. Pilih Amsafe kanggo sarung tangan sing menehi kenyamanan lan umur dawa.

Apa sarung tangan sing dilapisi nitrile?

Sarung tangan sing dilapisi nitril nyakup sarung tangan sing wis ngalami aplikasi lapisan nitril menyang permukaan njaba. Lapisan sing tliti iki nggedhekake kemampuan genggaman, menehi perlindungan marang lenga lan bahan kimia, lan nambah umur dawa sarung tangan.

Apa gunane sarung tangan sing dilapisi nitril?

Sarung tangan sing dilapisi nitril unggul ing tugas-tugas sing mbutuhake nangkep lan nglindhungi bebaya saka lenga, bahan kimia, lan abrasi. Utilitas sing apik banget ditemokake ing macem-macem sektor, kalebu manufaktur, otomotif, konstruksi, lan pangopènan.

Apa sampeyan ora kudu nggunakake sarung tangan nitril?

Ora dianjurake kanggo nggunakake sarung tangan nitril nalika ngadhepi keton, aseton, lan pelarut spesifik sing kuat, amarga agen kimia kasebut bisa ngrusak komposisi nitril. Kajaba iku, sarung tangan nitrile ora cocog kanggo dipasang ing lingkungan kanthi suhu dhuwur.

Apa kaluwihan lan kekurangan sarung tangan nitril?

Pros saka sarung tangan nitrile kalebu tahan kanggo bahan kimia, tusukan, lan alergen, uga alam bebas lateks. Cons bisa uga kalebu sensitivitas tactile suda dibandhingake sarung tangan lateks lan sensitivitas potensial kanggo bahan kimia tartamtu.

Sarung tangan sing luwih apik yaiku vinyl, lateks, utawa nitril?

Sarung tangan nitrile, ing pirang-pirang kasus, ngluwihi pasangane, yaiku sarung tangan vinyl lan lateks, amarga daya tahan sing apik banget marang bahan kimia lan tusukan, ditambah karo ora ana isi lateks. Sarung tangan vinyl, sanajan bisa digunakake, nuduhake daya tahan lan kemampuan protèktif sing rada suda. Sarung tangan lateks, ing sisih liya, duwe risiko nyebabake alergi lateks.

Apa sarung tangan sing dilapisi nitrile aman?

Ya, sarung tangan sing dilapisi nitrile dianggep aman kanggo kerja ing macem-macem tugas. Kapasitas kanggo nglindhungi saka bahan kimia, ditambah karo kemampuan kanggo menehi genggeman sing kuat, nggawe dheweke cocog banget kanggo macem-macem industri.

Apa sarung tangan nitril luwih aman tinimbang lateks?

Sarung tangan nitrile, ing sakabehe, dianggep luwih aman dibandhingake sarung tangan lateks, utamane amarga kecenderungan nyuda kanggo nyebabake alergi lateks. Kajaba iku, resistensi kimia lan ketahanan tusukan sing ditampilake sarung tangan nitrile nambah tingkat safety sing diwenehake.

Apa tegese lapisan nitrile?

Istilah "dilapisi nitril" nuduhake sarung tangan sing wis ngalami proses dibungkus ing lapisan bahan nitril ing permukaan njaba. Lapisan sing tliti iki nambah genggeman, kekuwatan, lan kemampuan kanggo nglindhungi bebaya sing disebabake dening minyak lan bahan kimia.

Apa sarung tangan sing dilapisi nitril tahan kejut?

Sarung tangan sing dilapisi nitrile ora dirancang khusus kanggo tahan kejut listrik. Kanggo tugas sing nglibatake karya listrik, sarung tangan khusus kanthi sifat insulasi listrik kudu digunakake.

Sapa sing nganggo sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile nemokake kegunaane ing antarane para profesional sing asale saka macem-macem sektor, kayata perawatan kesehatan, manufaktur, otomotif, pangolahan panganan, lan liya-liyane. Sarung tangan iki mbuktekaken indispensable kanggo tugas-tugas sing kudu nglindhungi saka bahan kimia lan beboyo tusukan.

Apa ana macem-macem sarung tangan nitrile?

Ya, ana gradasi sarung tangan nitrile sing beda-beda, sing dibedakake kanthi kekandelan, ketahanan, lan tujuan sing dituju. Utamane, sarung tangan nitrile kelas medis tundhuk karo kritéria sing ketat sing ditetepake kanggo lapangan kerja ing lingkungan perawatan kesehatan, njamin kinerja lan ketaatan sing paling optimal kanggo standar sing tepat.

Apa bedane sarung tangan nitril kelas medis lan sarung tangan nitril?

Bentenipun antarane sarung tangan nitril kelas medis lan sarung tangan nitril standar dumunung ing ketaatan kanggo pathokan kualitas sing luwih ketat lan sifat khusus saka mantan kanggo implementasine ing arena kesehatan. Nliti kanthi tliti liwat tes sing tliti, sarung tangan nitrile kelas medis mbuktekake kemampuane kanggo nyukupi prasyarat sing tepat kanggo nglindhungi patogen lan kontaminasi.

Apa keuntungan saka sarung tangan nitril tinimbang lateks?

Sarung tangan nitrile nduweni akeh kaluwihan dibandhingake karo mitra lateks, utamane nyakup ketahanan marang bahan kimia, tusukan, lan alergi sing ana gandhengane karo lateks. Salajengipun, ora ana lateks ndadekake sarung tangan nitril dadi pilihan sing luwih inklusif, nyedhiyakake spektrum pangguna sing luwih akeh.

Suwene sarung tangan dicelup nitrile tahan suwene?

Umur sarung tangan sing dicelup nitrile gumantung saka faktor kayata kualitas sarung tangan, frekuensi panggunaan, lan sifat tugas sing ditindakake. Pangopènan, panyimpenan, lan panggantos sing tepat bakal mbantu nambah kegunaane.

Sampeyan bisa njaluk sarung tangan nitrile udan?

Sarung tangan nitrile tahan banyu lan akeh cairan, saengga cocok kanggo lingkungan sing teles. Nanging, paparan cairan sing suwe bisa mengaruhi integritas sarung tangan kanthi suwe.

Apa jumlah pesenan minimal kanggo sarung tangan sing digawe khusus?

Jumlah pesenan minimal (MOQ) kanggo sarung tangan sing digawe khusus lan wektu timbal beda-beda gumantung saka pabrikan. Amsafe, produsen sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitril, nawakake sarung tangan sing digawe khusus kanthi pilihan bahan nitril utawa lateks. MOQ khusus lan wektu timbal kanggo sarung tangan khusus Amsafe ora kasedhiya.

Kepiye Amsafe njamin kualitas sarung tangane?

Amsafe njamin kualitas sarung tangan kasebut liwat proses jaminan kualitas sing ketat, kalebu nguji bahan mentah, ngawasi proses manufaktur, lan nganakake inspeksi produk pungkasan. Dheweke uga ngupayakake ngluwihi standar industri lan entuk macem-macem sertifikasi.

Apa sarung tangan bisa digunakake ing suhu sing ekstrem?

Daya tahan suhu ekstrem minangka fitur utama sarung tangan sing dilapisi nitril Amsafe. Kapabilitas tahan panas ndadekake cocok kanggo digunakake ing lingkungan suhu dhuwur kayata sing ditemokake ing setelan industri.

Apa ana instruksi perawatan khusus kanggo sarung tangan?

Kanggo mesthekake umur dawa lan efektifitas sarung tangan sing dilapisi nitril Amsafe, instruksi lan panyimpenan sing tepat kudu dituruti. Sarung tangan kudu dikumbah nganggo sabun lan banyu sing lembut, garing ing udara, lan disimpen ing papan sing adhem lan garing, adoh saka srengenge langsung.

Apa umur sarung tangan sing dikarepake?

Umur sarung tangan sing dilapisi nitril Amsafe gumantung saka tingkat panggunaan lan faktor lingkungan. Nanging, bahan mentah kualitas unggul, lapisan interlock anti banyu, lan tahan abrasi ANSI Level 4 njamin daya tahan sing dhuwur kanggo panggunaan sing luwih dawa.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top