x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Coated

Amsafe minangka papan sing paling apik kanggo nemokake sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitril lan sarung tangan protèktif sing luwih dhuwur.

We offer terjangkau nanging unggul ing sarung tangan kualitas. Kabeh sarung tangan digawe khusus kanggo kabutuhan sampeyan.

  • Quality: Sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitril sing disertifikasi kanthi lengkap
  • pengalaman: Pabrik sing dipercaya luwih saka 15 taun
  • Custom-Made: Ngandhut insinyur berpengalaman lan trampil
  • dhukungan: Offer 24/7 pitulungan dipercaya

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Dilapisi Amsafe

Nggolek pangayoman tangan sing unggul kanggo tugas kritis? Ora katon luwih saka sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitril Amsafe.

Sarung tangan iki nduweni lapisan nitril sing kandel, nggawe anti-cut lan pilihan sing sampurna ing industri kaya obat-obatan lan layanan panganan sing paling penting safety. Nawakake tingkat proteksi sing luar biasa dibandhingake sarung tangan standar, iki minangka pilihan kanggo proyek sing mbutuhake langkah-langkah keamanan sing luwih maju.

Sarung tangan kita nyedhiyakake pertahanan sing kuat marang luh, luka, tusukan, lan abrasi. Resistance kanggo lenga lan bahan kimia ndadekake dheweke dadi pilihan sing luar biasa kanggo tugas sing ana hubungane karo zat kasebut. Iki minangka alat sing apik kanggo nglindhungi para pekerja saka ciloko tangan.

Pilih sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitrile Amsafe nalika sampeyan butuh perlindungan sing kuat marang bebaya umum. Didhukung dening tim insinyur sing trampil, kita mesthekake yen saben pasangan sarung tangan sing diprodhuksi memenuhi standar safety sing paling dhuwur.

Kita nawakake sarung tangan iki kanggo kabeh jinis kahanan kerja. Kejabi nyedhiyakake proteksi sing paling dhuwur, sarung tangan kita ora iritasi, larang regane, lan ora bisa dipotong.

1.pu nitrile ditutupi Cut sarung tangan tahan
  • Sensitivitas lan Dexterity: Cocog kanggo tugas sing mbutuhake presisi lan sentuhan sing alus.
  • Perlindhungan Kimia: Nyedhiyakake penghalang sing kuwat marang macem-macem bahan sing mbebayani.
  • Abrasion Resistant: Dirancang kanggo nolak nyandhang lan luh, njamin daya tahan ing lingkungan sing tantangan.
  • Tahan Cut: Nglindhungi tangan saka obyek lan sudhut sing cetha.
Sarung Tangan Non-Slip Nitrile Coated Cut-Proof
  • Lapisan Nitrile Kandel: Ningkatake genggeman lan daya tahan nalika nyuda risiko luh lan luka.
  • Perlindhungan Komprehensif: Perlindhungan tingkat dhuwur kanggo tangan lan driji sajrone tugas sing mbebayani.
  • Desain Cut-Proof: Tameng sing bisa dipercaya nglawan obyek lan pinggir sing landhep.
Sarung Tangan Industri Anti Cut Nitrile Coated
  • Lapisan Nitrile: Nawakake pangayoman marang snags, ngethok, bahan kimia, lenga, lan abrasions, njamin safety ing kahanan karya angel.
  • Nyaman Fit: Nyedhiyakake comfort dhuwur, mbisakake nggunakake dangu tanpa rasa ora nyaman sacara utawa lemes.
4.anti potong sarung tangan dilapisi nitrile lengkap
  • Mundhut Kelelahan Tangan: Dirancang kanggo nyilikake lemes tangan kanggo nyandhang nyaman lan dawa.
  • Perlindhungan Lengkap: Nawakake perlindungan marang tusukan, potongan, lan bahan kimia, cocok kanggo macem-macem aplikasi industri.
  • Genggeman lan Keluwesan: Senadyan fitur protèktif, sarung tangan iki ngidini karya sing tepat lan efisien amarga genggeman lan ketangkasan sing apik.
5.nitrile umpluk ditutupi Cut sarung tangan tahan
  • Perlindhungan Ekstrem: Nyedhiyakake pangayoman sing unggul marang infeksi, abrasi, luka, lan iritasi kulit.

  • Cocog kanggo Lingkungan Sensitif: Cocog kanggo digunakake ing rumah sakit, klinik, lan fasilitas pangolahan panganan sing penting kanggo kebersihan lan safety.

Nitrile Coated Cut Sarung Tangan Safety Tahan
  • Precision Fit: Nyedhiyakake pas akurat kanggo mesthekake yen padha tetep aman ing panggonan sak kegiatan karya.

  • Pilihan Kustomisasi: Kasedhiya karo pilihan pangaturan dhewe kaya cetakan lan warna, nggabungake kepraktisan karo daya tarik visual.
  • Perlindhungan Multifaset: Nawakake proteksi serbaguna marang macem-macem ancaman kayata kobong, luka, tusukan, infeksi kulit, lan iritasi.

7.hppe nitrile ditutupi Cut sarung tangan tahan
  • Lapisan Nitrile Ganda: Nampilake lapisan nitrile ganda kanggo genggeman, proteksi, lan daya tahan sing unggul.

  • Prioritas Keamanan: Dirancang kanthi safety minangka prioritas utama sing nawakake resistensi potong lan kekuatan mekanik sing apik, cocog kanggo macem-macem kahanan kerja.
  • Dexterity and Comfort: Sanajan proteksi sing kuat, sarung tangan iki njaga ketangkasan lan kenyamanan sing dhuwur, supaya gampang gerakan.

8. pindho dicelup nitrile ditutupi Cut sarung tangan tahan
  • Lapisan Nitrile Dobel Dipped: Lapisan nitrile dobel nyedhiyakake penghalang banget marang suhu sing adhem, nggawe sarung tangan iki sampurna kanggo lingkungan kerja sing adhem.

  • Cut Resistance: Nawakake tingkat dhuwur saka resistance Cut kanggo nglindhungi tangan saka obyek cetha lan ciloko potensial.
  • Fleksibilitas lan Kenyamanan: Sanajan proteksi sing kuat, sarung tangan iki tetep fleksibel lan nyaman, supaya sampeyan bisa kerja kanthi gampang.

9. freen ukuran nitrile sarung tangan dilapisi
  • Universal Fit: Kanthi desain ukuran gratis, sarung tangan iki bisa pas karo akeh ukuran tangan kanthi nyaman, ora mbutuhake macem-macem pilihan ukuran.

  • Lapisan Nitrile: Lapisan nitril nyedhiyakake genggeman lan perlindungan sing aman saka abrasi, bahan kimia, lan lenga, nggawe sarung tangan iki cocog kanggo macem-macem tugas.
  • Nyandhang Nyaman: Dirancang kanggo kepenak nalika nganggo dawa, sarung tangan iki ngidini para pekerja nindakake tugas kanthi gampang.

Aplikasi Sarung Tangan Tahan Dilapisi Nitrile

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Coated Versatile lan nemokake aplikasi ing macem-macem industri lan tugas amarga proteksi lan genggeman sing apik banget. Sawetara aplikasi umum kalebu:

  • Situs Konstruksi: Sarung tangan iki digunakake ing konstruksi kanggo nangani bahan sing cetha, nglereni, lan nglindhungi tangan saka abrasion.
  • Koleksi sampah: Buruh ing manajemen sampah lan pangumpulan sampah nggunakake sarung tangan iki kanggo nglindhungi obyek sing cetha lan bahan sing mbebayani.
  • Industri Otomotif: Sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitrile larang regane kanggo tugas sing nyangkut bagean otomotif sing cetha utawa abot.
  • Penanganan Minyak & Kimia: Sarung tangan iki menehi perlindungan marang bahan kimia, lenga, lan obyek sing cetha ing industri sing ngurusi zat sing mbebayani.
  • Industri Logam & Kaca Berat: Buruh ing industri logam lan kaca nggunakake sarung tangan iki kanggo nangani bahan sing cetha lan abot kanthi aman.
  • Penanganan Mekanik Alat & Pengikat: Mekanik lan buruh baris ngrakit entuk manfaat saka genggeman banget lan pangayoman marang alat cetha lan fasteners.
  • Perakitan produk: Sarung tangan tahan potong sing dilapisi nitrile cocok kanggo tugas perakitan, njamin safety lan ketangkasan pekerja.
  • Tujuan Umum: Sarung tangan iki digunakake kanggo macem-macem tugas umum ing ngendi pangayoman marang potongan lan abrasion dibutuhake
Aplikasi Sarung Tangan Tahan Dilapisi Nitrile
Pilih Sarung Tangan Tahan Cut Amsafe Nitrile Coated

Pilih Sarung Tangan Tahan Cut Amsafe Nitrile Coated

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Dilapisi Amsafe pancen nawakake kombinasi fitur lan perlindungan sing kuat. Kanthi liner proteksi potong A18 ukuran 2, desain anti banyu, lan tahan abrasi ANSI Level 4, padha cocok kanggo lingkungan kerja sing mbutuhake genggeman, tahan potong, lan daya tahan.

Pengalaman ekstensif Amsafe, bebarengan karo sertifikat CE, mesthekake yen sampeyan entuk sarung tangan berkualitas tinggi sing bisa nyukupi macem-macem syarat khusus. Kasedhiyan layanan OEM lan OBM luwih ngidini sampeyan ngatur sarung tangan iki kanggo kabutuhan unik sampeyan.

Kanggo bisnis utawa individu sing golek perlindungan tangan sing dipercaya, Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Dilapisi Amsafe mesthi kudu dipikirake. Bebas bae kanggo hubungi wong-wong mau kanggo informasi luwih lengkap lan kanggo ngrembug syarat sarung tangan tartamtu.

Sinau babagan Sarung Tangan Tahan Nitrile Cut

Kompatibilitas Layar Tutul lan Tahan Cut
Sarung Tangan Tahan Ijo Cut

Liners duwe macem-macem jinis komposisi, gumantung saka preferensi pasar, warna, gaya, kelas, syarat materi, lan liya-liyane. Kayata kelas C kasusun saka 70D200D PE fiberglass spandex + A kelas polyurethane, uga bisa dumadi saka 400D HPPE, 140D Nylon, 2 Utas 75D Polyester, 140D Spandex, 100D fiberglass.

Sarung tangan sing dilapisi nitrile digawe nggunakake bahan mentah nitril sing diimpor 1860 kanggo proses dipping. Iki mesthekake yen lumahing sarung tangan iku alus, nggilap, lan menehi resistance abrasion banget. Malah sawise nggunakake sing suwe, sarung tangan ora bakal dadi kaku utawa ora fleksibel, nyedhiyakake pengalaman nganggo nyaman.

Sinau luwih lengkap babagan Sarung Tangan Tahan Nitrile Cut

Nalika golek sarung tangan safety sing paling apik kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bakal kerep nemokake conto saka macem-macem produsen sarung tangan tahan potong. Nalika nampa sampel murni sing anyar bisa uga katon minangka perwakilan kualitas sing paling apik, ana liyane babagan critane.

Produksi Massal vs. Sampel Handmade

Akeh bisnis lan individu sing kepengin ngadili produk kanthi conto. Lan apa ora? Sampel dadi perwakilan taktil babagan apa sing bisa sampeyan ngarepake. Nanging, nalika nerangake sarung tangan safety, utamane sing digunakake ing aplikasi industri, ana bedane sing kudu ditindakake.

Sampeyan bisa uga nemokake conto kanthi logo pelanggan liyane. Ing kawitan marketing, iki bisa uga katon off-panggolekan. Napa perusahaan ngirim conto nganggo logo merek liya? Apa ora katon ora profesional?

Beda karo reaksi awal iki, ana alesan sing bener: Keaslian.

Sampel karo logo liyane biasane ditarik saka kumpulan produksi massal.

Ing sisih liya, yen pabrikan ngirim conto buatan tangan sing digawe mung kanggo pertunjukan, bisa uga ora makili standar produksi massal. Sampel sing digawe kanthi tangan, digawe kanthi sampurna, ora mesthi nggambarake kemungkinan variasi lan beda menit sing bisa kedadeyan ing manufaktur skala gedhe.

Nalika sampeyan lagi ing proses milih panyedhiya sarung tangan safety, nimbang keaslian conto sing ditampa. Sampel sing ditarik saka produksi massal, sanajan nganggo logo perusahaan liyane, ngandhani babagan kapercayan pabrikan ing kualitas produksi standar.

Elinga, ing jagad peralatan safety, ora mung babagan estetika utawa kesan awal. Iki babagan kualitas sing konsisten, daya tahan, lan jaminan manawa saben piranti, apa sing pertama utawa sewu, cocog karo standar safety lan kualitas sing dijanjekake.

Dadi, yen sampeyan nampa conto kanthi logo merek liya, tinimbang ndeleng minangka pengawasan potensial, anggep minangka tandha keaslian, jendhela menyang kualitas produksi ing donya nyata.

Kanggo sarung tangan Cut Resistant, kisaran ukuran AMSAFE yaiku standar EURO 7-12 (S-XXXL), lembar data teknis lan SPO standar bisa ditawakake kanggo nggawe kabeh standar sadurunge kerja sama, kepiye sampeyan mikir?

Apa sampeyan ora kudu nggunakake sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile ora kena digunakake kanggo tugas sing nglibatake keton, aseton, utawa pelarut tartamtu, amarga bahan kimia kasebut bisa ngrusak materi kasebut. Padha uga ora cocok kanggo lingkungan suhu dhuwur.

Apa sarung tangan tahan potong level 5?

Sarung tangan tahan potong level 5 nuduhake sarung tangan sing nyedhiyakake proteksi potong paling dhuwur adhedhasar standar ANSI utawa EN. Sarung tangan iki nyedhiyakake pertahanan sing signifikan marang obyek sing cetha lan asring digunakake ing industri kanthi beboyo dhuwur.

Apa gunane sarung tangan sing dilapisi nitrile?

Sarung tangan sing dilapisi nitrile nyedhiyakake genggeman sing apik, tahan kanggo lenga lan bahan kimia, lan daya tahan sing apik. Biasane digunakake ing industri sing mbutuhake penanganan bahan berminyak utawa berminyak.

Apa jinis sarung tangan sing paling apik kanggo ngethok?

Sarung tangan tahan potong sing digawe saka bahan kaya Kevlar, HPPE, utawa baja minangka proteksi paling apik kanggo ngethok. Iki dirancang kanggo menehi tingkat resistensi sing dhuwur marang obyek sing cetha lan digunakake ing industri kaya konstruksi, manufaktur, lan pangolahan panganan.

Apa ana sarung tangan sing bisa dipotong?

Nalika ora ana sarung tangan sing bener-bener "motong-bukti", sarung tangan sing tahan potong dirancang kanggo nyuda resiko luka lan laceration. Sarung tangan iki digawe nganggo bahan khusus kanggo menehi proteksi tingkat dhuwur.

Apa kekurangan sarung tangan sing tahan potong?

Kerugian saka sarung tangan sing tahan potong bisa kalebu nyuda ketangkasan lan sensitivitas taktil dibandhingake sarung tangan biasa. Kajaba iku, bisa uga kurang fleksibel, nggawe tugas sing rumit luwih tantangan.

Apa bedane sarung tangan tahan potong lan tahan tusukan?

Sarung tangan sing tahan potong dirancang kanggo nglindhungi pinggir lan obyek sing cetha sing bisa nyebabake tatu utawa laceration. Sarung tangan tahan tusukan, ing tangan liyane, dirancang kanggo menehi perlindungan marang tusukan saka obyek landhep kaya jarum utawa kuku.

Apa kaluwihan lan kekurangan sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitrile nawakake macem-macem kaluwihan, kalebu resistensi kimia sing luar biasa, ketahanan tusukan, lan bebas saka konten lateks. Nanging, perlu dicathet yen sarung tangan nitril bisa nyuda sensitivitas sentuhan dibandhingake karo mitra lateks lan bisa nyebabake masalah sensitivitas karo bahan kimia tartamtu.

Apa bakteri bisa tuwuh ing sarung tangan nitril?

Sarung tangan nitril nyedhiyakake penghalang sing bisa nyuda transmisi bakteri. Nanging, bakteri bisa tuwuh ing permukaan njaba sarung tangan, utamane yen sarung tangan ora kerep diganti utawa yen kebersihan ora diamati.

Napa rumah sakit nggunakake sarung tangan nitril?

Rumah sakit nggunakake sarung tangan nitrile amarga bebas lateks, nyuda risiko alergi lateks ing antarane buruh kesehatan lan pasien. Sarung tangan nitril uga nyedhiyakake perlindungan sing apik marang bahan kimia lan patogen.

Nalika sampeyan kudu nganggo sarung tangan sing tahan potong?

Sarung tangan sing tahan potong kudu dianggo nalika nangani obyek sing cetha, nggarap mesin sing bisa nyebabake risiko tugel, utawa ing industri sing kerep kena paparan bebaya potong. Iki penting banget ing tugas kaya penanganan kaca, konstruksi, lan manufaktur.

Apa bedane sarung tangan bedah lan sarung tangan nitril?

Sarung tangan bedah minangka jinis sarung tangan medis sing dirancang khusus kanggo digunakake ing prosedur bedhah. Padha bisa digawe saka lateks utawa nitril. Sarung tangan nitrile minangka kategori sing luwih akeh digunakake ing macem-macem industri, kalebu perawatan kesehatan, nanging sarung tangan bedah dirancang kanggo lingkungan bedah sing steril.

Sampeyan bisa nggunakake Vaseline karo sarung tangan nitrile?

Nggunakake Vaseline utawa produk adhedhasar petroleum kanthi sarung tangan nitril umume ora dianjurake, amarga zat kasebut bisa ngrusak bahan nitril lan nyuda efektifitas sarung tangan. Pelumas adhedhasar banyu utawa alternatif sing cocog karo sarung tangan luwih disenengi kanggo njaga integritas sarung tangan nitril.

Apa sarung tangan tahan potong nglindhungi mburi tangan?

Umume sarung tangan sing tahan potong dirancang kanggo nglindhungi telapak tangan lan driji, amarga iki minangka wilayah utama sing beresiko. Nanging, sawetara sarung tangan sing tahan potong menehi manset sing luwih dawa utawa proteksi tambahan ing mburi tangan kanggo jangkoan sing luwih apik.

Apa sarung tangan sing tahan dipotong nglindhungi duri?

Sarung tangan tahan potong bisa menehi perlindungan marang duri, nanging gumantung saka tingkat resistensi potong lan bahan khusus sing digunakake. Kanggo nggarap tanduran eri, disaranake nggunakake sarung tangan sing dirancang khusus kanggo ngolah kebon lan nglindhungi duri.

Apa wektu pangiriman PO?

Kira-kira wektu pangiriman normal yaiku 35-45 dina sawise entuk simpenan, persis gumantung karo rincian PO.

Apa maneh sing kudu daklakoni sawise pesen?

Pls menehi saran kriya karton, stiker, informasi pangguna, Cetak Logo lan tandha karton minangka detail PO, yen sampeyan ora duwe, tim kita bakal ngrancang kanggo sampeyan kaya sing dikarepake.

Kepiye carane bisa entuk rega sing tepat?

Iku luwih apik kanggo kurban conto becik kanggo ngitung, yen ora duwe conto, pls tokoh metu requirement ing dipping kemurnian, liner persentasi katun, poto bobot saben pasangan, packaging lan ing.

Kepiye carane njamin kualitas sarung tangan?

Sampeyan pantes manufaktur PO kualitas dhuwur, paket lan layanan saben langkah. Pramila sistem kualitas unggul kita ngluwihi rantai pasokan lan produksi, saka nyulam liner nganti pangiriman pungkasan - ing saben langkah fasilitas kita.

Napa Milih Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Coated kanggo AMSAFE kanthi Keunggulan 13 Taun?

Rungokake saka Sing Paling Ngerti: Klien sing Dihargai. “Kenapa mung njupuk saka kita? Melu karo klien sing dihormati. Delengen yen dheweke kepengin njamin kualitas lan keahlian sing digawa menyang meja. Kita yakin wawasane bakal cocog karo sampeyan ”. Nampilake umpan balik saka jeneng sing misuwur kaya Handcrew, Kalipso, lan Portwest, lan liya-liyane.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top