x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Mekanik

Amsafe minangka produsen sarung tangan mekanik sing dipercaya ing China. Kita duwe keahlian sing akeh babagan ngatur sarung tangan miturut kabutuhan sampeyan.

Kita minangka ahli sing disertifikasi sing njamin sarung tangan mekanik berkualitas tinggi.

  • Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman sudhut
  • Nyedhiyakake sarung tangan mekanik sing cocog karo standar sampeyan
  • Nyedhiyakake laporan QC ing saben proses
  • 24/7 layanan pelanggan banget

Sarung Tangan Mekanik Amsafe

Sarung tangan mekanik kanggo mekanik sing kerja ing proyek sing ora aman. Sarung tangan penting banget kanggo nglindhungi bebaya lan teknis liyane sing melu kerja. Tangan kudu dilindhungi nalika ngatasi cairan korosif, alat listrik, kejut listrik, lan bahan kimia. Kauntungan liyane yaiku bisa nggawe proyek luwih gampang.

Sarung tangan mekanik sing dhuwur-dhuwur kita duwe kaku jempol sing dikuatake, gelung khusus lan tutup bangkekan pancing, driji kulit lan palem, lan tembok driji kanthi oksigen kanggo mesthekake pas akurat. Telapak tangan sing tahan slip njamin tambah nyandhang lan genggeman tambahan.

Ing Amsafe, kita njamin sampeyan bisa entuk sarung tangan safety lan perlindungan kanthi rega terjangkau. Seri sarung tangan mekanik kita lulus sertifikasi lengkap kanggo kualitas tanpa kuwatir.

Kapan wae sampeyan butuh pitulung kanggo milih sarung tangan sing sampurna, hubungi kita! We duwe tim layanan customer kanggo mesthekake respon cepet.

Sarung Tangan Mekanik Tanpa Jari

Sarung tangan mekanik tanpa driji digunakake kanggo njaga tangan lan ngaktifake rasa tutul ing wektu sing padha. Paling asring, dheweke nyedhiyakake driji mbukak ing driji tengah, indeks, lan jempol.

2. sarung tangan mekanik berlapis bulu

Sarung tangan mekanik sing dilapisi bulu ambegan, alus, nyaman, lan anget. Sarung tangan iki minangka pilihan sing apik kanggo kerja nalika musim dingin. Kajaba iku, dheweke menehi proteksi sing luar biasa nalika ngidini driji kanthi bebas obah.

3. sarung tangan mekanik driji lengkap

Sarung tangan mekanik driji lengkap yaiku sarung tangan sing nganggo driji lan telapak tangan. Originally digawe becik kanggo ndandani mesin, kayata pangopènan lan konstruksi mobil. Kajaba iku, padha nyedhiyakake pas sing apik banget. 

4. sarung tangan mekanik tugas berat

Sarung tangan mekanik tugas abot yaiku sarung tangan sing digunakake kanggo nglindhungi tangan para pekerja saka bahan sing mbebayani, kalebu patogen, bahan kimia, lan liya-liyane. Dheweke digawe kanthi keluwesan maksimal, tahan abrasi, lan tahan potong.

5. sarung tangan mekanik kulit

Sarung tangan mekanik kulit digawe kanggo tukang las, tukang kayu, buruh konstruksi, buruh logam, lan liya-liyane. Kulit sing digunakake nawakake breathability lan ketangkasan sing nggawe sarung tangan serbaguna.

6.sarung tangan mekanik kanggo ndandani mobil

sarung tangan mekanik digawe saka TPR visibilitas dhuwur ing driji lan mburi kanggo
tambah safety. Bahan sing digunakake nggawe sarung tangan alus kanggo disentuh lan entheng. Sarung tangan iki uga populer kanggo nglindhungi goresan, potongan, abrasion, lsp.

Sarung Tangan Kerja Sawit Ganda Kulit digawe saka kulit sapi pamisah berkualitas tinggi,
nampilaken mburi kain breathable lan fleksibel. Lagi digunakake digunakake nalika dealing karo ndandani mobil / pangopènan lan construction. Sarung tangan kasebut bisa dicuci nganggo mesin, awet, lan menehi pas.

8. sarung tangan mekanik kualitas premium

Sarung tangan mekanik kualitas premium nduweni kualitas kanggo nolak goresan, impact, tusukan, lan luh. Sarung tangan kasebut menehi penghalang kimia sing apik, kemampuan genggaman, lan lemes tangan ngisor.

9. Cut sarung tangan mekanik tahan

Sarung tangan mekanik tahan potong yaiku sarung tangan kanthi proteksi tangan sing dhuwur kanggo ngethok, ciloko piso, obyek landhep, laserasi, kacilakan pemotongan, lan liya-liyane. Padha arang banget Cut-tahan nalika digunakake kanggo nggunakake mekanika.

Tugas abot

Sarung tangan mekanik digawe saka 100% bahan mentah sing cocog karo standar internasional. Fitur printing silikon ngarep nambah genggeman. Iku becik kanggo loro mangsa lan mangsa panas. Sembarang tugas utawa proyek sing mbutuhake safety tangan lan driji sing luwih penting kudu nimbang sarung tangan mekanik Amsafe.

  • Automotive
  • Mekanika Kendaraan
  • Racing
  • construction

Sarung tangan mekanik digawe kanggo nolak proyek sing paling nuntut, kalebu lapangan kasebut. Ing kontras, nyediakake pas banget, fungsi, lan aran.

Tugas abot
Struktur Breathable

Struktur Breathable

Sarung tangan mekanik dirancang Amsafe kanggo menehi ora mung proteksi nanging uga kepenak lan ambegan. Iku mbantu ventilasi tangan lan tetep tenang ing saindhenging, kalebu telapak tangan. Aktifake hawa ngliwati kabeh sarung tangan. Saliyane entheng lan ambegan, uga abrasion lan tahan potong.

Umume sarung tangan dilengkapi tulangan pucuk driji supaya luwih kuwat. Ambegan sarung tangan mekanik Amsafe lan kenyamanan pemakai utama ningkatake kinerja lan njaga tangan supaya garing lan garing.

Sarung Tangan Mekanik: Pandhuan FAQ Ultimate

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing sampeyan goleki babagan sarung tangan mekanik.

Apa sampeyan pengin sinau babagan jinis materi, tingkat perlindungan, utawa jinis lapisan - kabeh informasi sing sampeyan goleki ana ing kene.

Terus maca.

1. Apa Sarung Tangan Mekanik?

Sarung tangan kanthi bahan sing cukup kandel lan awet kanggo nglindhungi tangan pangguna.

Sarung tangan kasedhiya ing macem-macem bahan, sawetara duwe kapasitas tahan banyu lan lenga.

Biasane digunakake dening teknokrat mesin.

Sarung tangan mekanik

2. Apa Fitur Sarung Tangan Mekanik Paling Apik.

Sifat keluwesan saka sarung tangan.

Daya Gripping Kualitas Tinggi.

Sarung tangan mekanik kudu gampang gerakan liwat dhukungan saka genggeman sing kuat.

Iki nyegah kedadeyan slip utawa ngusapake tangan nalika ngoperasikake mesin.

Bahan Kulit Sintetis Kanggo Sawit.

Sarung tangan mekanik kasedhiya ing macem-macem bahan. Kayata kulit, nilon lan kulit wedhus.

Bahan kulit sing kuwat, awet lan nyukupi tujuan karya.

Luwih becik ing njero sarung tangan kudu duwe lapisan poliester.

Kulit sintetis ing telapak tangan minangka fitur utama

Iki amarga anget lan sifat alus kanggo disentuh.

Sifat Padding.

Pilih sarung tangan kanthi bentuk bantalan ekstra ing area jempol lan driji indeks.

Tujuane kanggo nglindhungi driji sing biasane digunakake saka ciloko.

Nggarap Sarung Tangan Sing Manset Ditutup Rampung.

Wilayah bangkekan kudu ditutup kanthi apik kanggo nyegah ciloko.

Sarung Tangan High-dexterity.

Kemampuan sarung tangan kanggo ngidini kontrol sing cukup lan lengkap saka piranti sing digunakake.

Coba Sarung Tangan sing Bisa Dicuci.

Temokake sarung tangan sing bisa dicuci sawise digunakake supaya bisa mbusak celengan kimia sing isih ana ing sarung tangan.

Mesthine ana instruksi sing tepat babagan cara ngumbah.

Kuwat Lan Kemampuan Kanggo Nolak Tearing.

Coba sarung tangan karo bahan sing cukup kuwat kanggo tahan suwe tanpa sobek.

Pilih Sarung Tangan Nyaman.

Sarung tangan kudu menehi kenyamanan sing cukup nalika digunakake.

Coba sarung tangan kanthi sifat breathability kanggo nyedhiyakake kenyamanan.

3. Apa Bahan Paling Apik kanggo Sarung Tangan Mekanik

Sarung Tangan Mekanik Kulit Lan Kulit Sintetis

Kulit minangka bahan sing awet banget lan nduweni sifat keluwesan sing tepat.

Kulit minangka asil pungkasan saka penyamakan utawa perawatan kimia kulit kewan kayata wedhus lan sapi.

Bahan kasebut ora gampang digores amarga kekuwatane.

Sarung Tangan Mekanik Kulit Kab

Sarung tangan duwe lapisan tambahan saka karet, nilon lan plastik sing menehi perlindungan kanggo tangan nalika nggarap.

Sarung tangan kasebut menehi resistensi ekstrim kanggo abrasi, ngethok lan kobong ing tangan kanthi menehi perlindungan maksimal

Sarung tangan karo bahan kulit alus kanggo didemek.

Sarung tangan kulit nyedhiyakake tingkat kaku lan nyaman nalika digunakake.

4. Apa Tingkat Perlindhungan sing Ditawakake Sarung Tangan Mekanik?

Sarung tangan iki nyedhiyakake macem-macem tingkat perlindungan kalebu:

· Perlindhungan Saka Resiko Kimia.

Produsen kudu nimbang poin ing ngisor iki: -

Sarung tangan kudu dilebokake kanthi jelas ing kategori yaiku, jinis A, B lan jinis C.

Priksa manawa perluasan bahan kimia uji ing sarung tangan saka 12 nganti 18.

Gumantung saka jinis sarung tangan, priksa manawa ana label sing tepat ing sarung tangan kasebut.

Sarung Tangan Mekanik Kanggo Digunakake Ing Bahan Kimia

· Perlindhungan Marang Resiko Termal.

Sarung tangan kualitas kudu menehi perlindungan sing efisien marang panas kontak, cipratan panas molten lan panas sumringah.

Sarung tangan kudu nduweni fitur ing ngisor iki: -

Nawakake resistensi sing tepat kanggo suhu dhuwur.

Aktifake transmisi panas kurang

Nduwe sifat flammability sing sithik.

· Perlindhungan Saka Kadhemen.

Sarung tangan mekanik kudu nduweni sifat kanthi kemampuan kanggo nglindhungi sing nganggo saka kadhemen sing nembus lan kadhemen kontak.

· Perlindhungan nglawan Resiko Mekanik.

Kanggo mesthekake selaras karo standar kualitas iki, cara tes ing ngisor iki penting: -

Tes resistensi potong blade, tes tahan luh, tusukan lan tahan kanggo tes abrasi.

5. Apa Sarung Tangan Mekanik Nduwe Lapisan Khusus?

Ya.

Lateks Lateks.

Lateks kasusun saka komposisi sèket persen karet alam lan sèket persen banyu.

Iki dibentuk kanthi ngolah mburi wit karet lan ngliwati perawatan kimia kanthi panas sing sithik.

Sampurna kanggo nolak alkohol lan keton.

Sarung tangan ditutupi lateks

Aktifake sarung tangan duwe genggeman sing kuwat.

Nggawe sarung tangan alus lan nyaman kanggo nyandhang.

- Watesan

Reaksi nalika kena pengaruh pelarut organik lan hidrokarbon.

Lapisan Polyurethane.

Iku ing wangun plastik.

Iki minangka jinis lapisan sing paling tahan lama.

Nyedhiyakake grip kuwat tanpa efek nempel.

Nawakake bantalan kanggo tangan.

Sarung tangan sing dilapisi poliuretan

- Watesan

Nduwe resistensi sing kurang kanggo panas.

resistance miskin kanggo banyu.

Lapisan nitril.

Iki minangka senyawa kimia sing asil saka reprocessing karet lateks sing asalé saka wit karet.

Jas kasebut tahan banyu lan lenga.

Nawakake dexterity tingkat dhuwur.

Sarung tangan kanthi lapisan nitrile fleksibel banget kanggo digunakake.

Nyedhiyakake genggeman sing kuwat ing sarung tangan.

Lapisan Polyvinyl Chloride (PVC).

Iku 100% sintetik ing alam.

Nawakake keluwesan apik.

Lapisan PVC ora nyebabake alergi kanggo tangan.

Tahan kanggo abrasions.

Kondusif kanggo nggunakake ing mangsa mangsa.

- Watesan.

Gampang rentan kanggo ngethok lan tusukan.

Sarung Tangan Dilapisi PVC

Sarung Tangan Dilapisi PVC

Lapisan Foam Nitrile.

Nyedhiyani genggeman sampurna nalika digunakake ing kahanan murni lengo lan udan.

Lapisan kasebut nyedhiyakake slipping tangan ing zona berminyak, mula menehi kenyamanan.

6. Apa Manfaat Sarung Tangan Mekanik?

Sawetara keuntungan saka mekanika sarung tangan sing:

Padha Tahan Kanggo Bahan Kimia.

Mangkono, nyegah tangan saka efek mbebayani saka solusi kimia ing pusat layanan.

Sarung Tangan Nawakake Insulasi Termal.

Kanthi nglindhungi tangan saka Burns asil saka logam panas.

Kekuwatan Grip.

Tangan mbutuhake pitulungan daya nalika nangani mesin.

Sarung tangan mekanik menehi daya cengkraman sing sampurna kanggo nguatake mesin.

Tumindak Minangka Barrier Kontak.

Padha nyedhiyakake alangi kontak antarane tangan lan obyek sing digunakake.

Mula, nyegah pembentukan calluses ing tangan kita.

Sarung Tangan Mekanik Tumindak minangka Halang Kontak

Sarung Tangan Mekanik sing Bisa Digunakake Lagi Hemat Biaya.

Bisa dicuci, mula bisa digunakake sajrone wektu sing suwe sadurunge dibuwang.

Nalika kerja, dheweke melu nyuda rasa kesel tangan kanthi menehi dhukungan.

Sarung Tangan Mekanik Nawakake Kenyamanan Nyukupi Nalika Digunakake Ing Pusat Servis.

Amarga fitur keluwesan lan breathability.

Nglindhungi tangan saka terus kontak karo rereget, nalika nangani mesin.

Nawakake Pengurangan Kelelahan Tangan.

Iki kanthi nambah daya genggeman nalika nangani alat lan nyegah geser tangan sing ora perlu saka mesin.

Sarung Tangan Mekanik sing Bisa Digunakake Lagi Tahan Luh.

Mangkono, nglindhungi tangan saka ngethok lan abrasions sak karya.

Padha Breathable.

Ngidini driji penetrasi udara sing tepat nalika nggarap mesin.

7. Apa Ukuran Sarung Tangan Mekanik?

Ukuran sing kasedhiya kanggo wong lanang yaiku: -

Cilik diwiwiti saka 7.5 nganti 8.5 inci.

Kisaran medium 8.5 nganti 9.5 inci.

Sarung Tangan Mekanik Ukuran Sedheng Kanggo Pria

Gedhe saka 9.5 nganti 10.5 inci.

Ekstra gedhe yaiku saka 10.5 nganti 11.5 inci.

Ekstra cilik tegese 7.5 inci lan sarung tangan cilik liyane sing kasedhiya.

Ukuran sing kasedhiya kanggo wanita yaiku: -

Sarung Tangan Mekanik Ukuran Cilik Kanggo Wanita

Sarung Tangan Mekanik Ukuran Cilik Kanggo Wanita

Ekstra cilik saka ukuran 6.5 inci lan luwih cilik.

Cilik nggantosi: 6.5 kanggo 7 inci.

Sedheng yaiku saka 7 nganti 7.5 inci.

Gedhe saka 7.5 nganti 8 inci.

Ekstra gedhe diwiwiti saka 8 inci, lan ukuran liyane sing luwih gedhe kasedhiya.

8. Kepiye Sarung Tangan Mekanik sing Bisa Digunakake lan Dibuwang?

Sarung tangan sing bisa digunakake maneh Sarung Tangan Sekali Pakai
Padha duwe kapasitas washable.

Lapisan materi kasebut kandel.

Cocog kanggo tugas pangopènan sing abot lan entheng

Tangguh lan tahan kanggo ngethok lan bahan kimia korosif.

Tingkat daya tahan sing dhuwur.

Nyedhiyakake anget lan insulasi nalika musim dingin.

Mbutuhake sawetara wektu kanggo tangan dadi fleksibel.

Highly tahan luh.

Sarung tangan sing bisa digunakake maneh biaya efektif.

 

Padha abot ing bobot.

 

Ora bisa dicuci.

Lapisan materi iku tipis.

Mung cocok kanggo layanan pangopènan cahya.

 

Tekstur entheng lan gampang ngobong lan ngethok.

 

Tingkat daya tahan sing kurang.

Tingkat insulasi sing kurang.

Luwih fleksibel nalika nggunakake.

Bisa nyuwek nalika nangani tugas atos.

Sarung tangan sing bisa digunakake ora efektif biaya, amarga sifate tuku saben wektu.

Umume bobote medium nganti entheng

Sarung Tangan Nitrile sing Bisa Dipakai

Loro-lorone menehi perlindungan kanggo tangan nalika kerja.

Loro-lorone kasedhiya ing macem-macem ukuran lan werna.

9. Kepiye Sarung Tangan Mekanik Kudu Pas?

Sarung tangan kudu pas karo driji kanthi apik tanpa ninggalake bahan tambahan ing pucuk.

Padha kudu ora duwe pas ngeculke, amarga ngalangi keluwesan.

10. Apa Sarung Tangan Mekanik Unisex?

Ya.

Padha teka ing macem-macem jinis.

Tipe unisex, wadon lan lanang.

11. Carane Sampeyan Kudu Ngresiki lan Njaga Sarung Tangan Mekanika

Waca pandhuan ing tag sarung tangan babagan carane ngresiki.

Priksa manawa ana cahya sing tepat ing kamar.

Siapke banyu sing cukup, luwih becik banyu sing mlaku lan deterjen sing entheng.

Nalika isih pas sarung tangan, aplikasi jumlah loman deterjen kanggo nutupi kabeh bagean.

Cuci sarung tangan sing ngemot noda lenga ing banyu panas kanggo mbusak.

Cuci sarung tangan nganggo banyu akeh kanggo mbusak sisa-sisa celengan.

Gunakake banyu adhem kanggo ngumbah sarung tangan mekanik sintetik.

Nalika ngumbah, nyingkiri agen pemutih kanggo nyegah warna.

Sawise ngumbah, garing sarung tangan supaya bisa njaga ukuran sing pas.

Simpen sarung tangan kanthi aman ing papan sing aman adoh saka rereget.

Priksa manawa papan panyimpenan ana ing suhu kamar.

12. Fitur Apa Nambah Genggeman Ing Sarung Tangan Mekanik?

Lapisan Polivinil Klorida.

Iki minangka jinis lapisan sing sifate sintetik.

Nyedhiyakake kualitas sing nyukupi ing kontrol genggeman.

Komponen Nitril.

Nitrile minangka senyawa kimia sing minangka wujud lateks saka wit karet.

Nyedhiyani genggeman angel kanggo sarung tangan.

Pola Ing Sarung Tangan.

Sarung tangan kanthi pola titik sing atos lan munggah ing ndhuwur materi, cenderung nambah genggeman.

Tekstur Sarung Tangan Mekanik.

Alur kasar lan jahitan sing angel ing bahan sarung tangan nambah genggeman kualitas dhuwur.

Bahan Kulit Sintetis Kab.

Nawakake genggeman sing unggul kanggo tangan nalika digunakake sajrone kahanan teles, lengo lan garing.

13. Apa Ana Sarung Tangan Mekanik Kanthi Fitur Anti-getaran?

Ya.

Pakaryan dhasar yaiku menehi perlindungan marang sing nganggo, saka tremor mekanik sing terus berkembang sajrone kerja.

Ing terus-terusan nyuda tangan kesel.

Dheweke duwe bantalan njero kanggo nyedhiyakake bantal ing tangan.

Kulit sintetis minangka bahan sing luwih disenengi kanggo sarung tangan mekanik anti-getaran.

Sarung tangan duwe genggeman sing kuat.

Dheweke ngemot Velcro nyudo sing kurban fittings snug.

Sarung Tangan Mekanik Kanthi Fitur Anti Getaran

Sarung Tangan Mekanik Kanthi Fitur Anti Getar

14. Apa Sarung Tangan Mekanik Tahan Cut?

Ya.

Sarung tangan mekanik kanthi resistensi potong duwe ketangkasan sing apik.

Iki amarga padha duwe aspek ing ngendi pirang-pirang potongan kulit pas karo siji wujud.

Ana ing macem-macem wujud yaiku;-

Cahya-Tugas Cut- Sarung tangan mekanik tahan.

Medium-Duty cut -Sarung tangan mekanik tahan.

Sarung Tangan Mekanik Tahan Cut

Heavy-Duty Cut- Sarung tangan mekanik tahan.

Extreme- Duty cut- Sarung tangan mekanik tahan.

15. Kepiye Sampeyan Nguji Kualitas Sarung Tangan Mekanik?

Priksa Kekuatan Tarik

Kanggo mriksa tingkat kaku lan tension, sarung tangan bisa ditahan ing sembarang titik.

Nguji Bocor sing Kasedhiya Ing Sarung Tangan.

Priksa kanthi ngisi banyu ing sarung tangan lan priksa manawa ana bocor sing kasedhiya.

Squeezing lan testing kanggo mriksa ing tingkat resistance luh.

Inspeksi Tingkat Phytosanitary.

Kanggo mesthekake sarung tangan tundhuk karo pangukuran safety lan aman kanggo digunakake dening manungsa.

Tes tingkat bubuk.

Kanthi tujuan kanggo nguji tingkat bubuk residu ing sarung tangan kanthi bobot.

Konfirmasi Ing Dimensi Fisik Sarung Tangan.

Iki kanggo ngukur kekandelan lan dawa sarung tangan ing milimeter saka tip nganti manset.

16. Ngendi Sampeyan Bisa Nggunakake Sarung Tangan Mekanik?

Ditrapake ing situs konstruksi, nalika nggawa bahan kanggo digunakake.

Sajrone pembangunan lan pangopènan dalan, dening flaggers dalan.

Nalika nangani bagean mobil.

Sajrone ndandani lan pangopènan mesin lab.

Ndandani turbin uap ing industri.

Sarung tangan non-konduktif mekanik ditrapake nalika ndandani karya listrik.

Ndandani sepedha.

Sajrone ndandani lan ndandani obyek pipa ing situs.

Buruh Konstruksi Nindakake Logam Kanthi Sarung Tangan

17. Apa Teknologi Anyar ing Industri Sarung Tangan Mekanika?

Sensitivitas Kanggo Sarung Tangan Mekanik Layar Tutul.

Industri nggunakake mekanisme sing materi saka sarung tangan bisa ngidini transfer saiki antarane piranti lan awak.

Ngidini sing nganggo sarung tangan kanggo ngoperasikake gadget kayata telpon nganggo sarung tangan mekanik.

Aplikasi Bahan Ijo Lan Daur Ulang.

Peningkatan kelestarian lingkungan, kanthi nggunakake sumber daya alam, kayata energi srengenge lan angin ing produksi sarung tangan.

Iki kanggo nambah produksi sarung tangan kanthi nyegah polusi lingkungan.

Kanggo kabeh sarung tangan mekanik sampeyan, hubungi kita saiki.

Gulung menyang Top