x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Proses Manufacturing

  • Ayo goleki latar mburi proses manufaktur AMSAFE PPE sing tliti, ing ngendi kita nggawe sarung tangan safety khusus kayata sarung tangan sing dilapisi, sarung tangan mekanik, lan liya-liyane.
  • Kaca manufaktur iki menehi tampilan sing luwih jero babagan komitmen kita kanggo kualitas, nuduhake langkah-langkah rumit sing ditindakake kanggo mesthekake saben sarung tangan cocog karo standar safety sing paling dhuwur.
  • Kanthi AMSAFE PPE, sampeyan milih luwih saka mung sarung tangan - merek sing darmabakti kanggo menehi proteksi tangan sing dipercaya lan dipercaya.

Benang Dibungkus Kanggo Liner Sarung Tangan Kerja

Liner Knitting Kanggo Sarung Tangan Kerja

Dipped Coating Lines Kanggo Sarung Tangan Kerja

Dots & Thumbfork Dikuatake Kanggo Sarung Tangan Kerja

Bengkel Jahit & Jahitan Sarung Tangan Machanic

Alat Cetakan Tangan

Workshop Kerjasama Bahan Bantu

Produksi Massal Saben Dina Normal

Gulung menyang Top