x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan lateks dilapisi

Produsen Sarung Tangan Lateks

Amsafe minangka pemasok lan pabrikan sing dipercaya ing China sing nawakake macem-macem jinis sarung tangan sing dilapisi lateks sing digunakake kanggo akeh industri. Kita bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem gaya saben taun kanggo mbantu bisnis sampeyan berkembang kanthi cepet!

  • Nawakake layanan OEM & OBM
  • Biaya murah, kualitas, lan kekiatan dijamin
  • Pangiriman cepet sajrone 30 dina
  • BSCI, SATAX, lan ISO diverifikasi

Sarung Tangan Lateks Amsafe

Sarung tangan sing dilapisi lateks Amsafe bisa digunakake ing macem-macem industri, kalebu konstruksi, hortikultura, otomotif, teknik mesin, katering, penanganan material, aerospace, petroleum, mesin, kehutanan, batu, lan liya-liyane. Iki minangka landasan ing pirang-pirang setelan ruangan, kalebu freezer, panyimpenan adhem, lan fasilitas pengawetan panganan.

Fitur sing mbedakake Sarung Tangan Dilapisi Lateks Amsafe:

  • Grip unggul
  • Fitur-Enriched Design
  • Kompatibilitas Layar Tutul
  • Resistance kanggo Cut

Antisipasi Pertahanan lan Panglipur: Janji kita yaiku menehi sarung tangan sing penting kanggo pertahanan lan kenyamanan. Sarung tangan sing dilapisi lateks Amsafe dirumusake kanggo menehi penghalang sing bisa dipercaya lan njamin kenyamanan sajrone nyandhang dawa.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan sarung tangan sing dilapisi lateks Amsafe, tim layanan pelanggan sing setia siap ngladeni. Aja ragu-ragu hubungi, lan kita bakal seneng ndhukung lan mangsuli pitakon sampeyan!

1. sarung tangan dilapisi busa latexjpg

Sarung Tangan Dilapisi Busa Lateks nyedhiyakake genggeman sing apik lan perlindungan tangan tingkat dhuwur. Becik kanggo karya tliti lan penanganan umum ing macem-macem industri.

Sarung Tangan Dilapisi Lateks Anti-Cut Wrinkle Rampung

Rasakake safety kelas ndhuwur kanthi Sarung Tangan Lateks Lateks Anti-Cut Wrinkle Rampung. Sampurna kanggo tugas sing mbutuhake resistensi potong lan genggeman sing unggul ing macem-macem lingkungan kerja.

3. polyester lateks ditutupi sarung tangan rajutan

Sarung Tangan Rajut Lateks Lateks Poliester nyedhiyakake kenyamanan lan ketangkasan sing luar biasa. Becik kanggo nangani barang-barang sing alus, sarung tangan iki menehi perlindungan lan genggeman sing apik banget.

4. Level5 sarung tangan dilapisi lateks tahan potong

Tingkatake keamanan sampeyan kanthi Sarung Tangan Lateks Lateks Tahan Potong Level 5. Dirancang kanggo tugas sing mbutuhake resistensi potong lan genggeman maksimal, sarung tangan iki njamin tangan sampeyan tetep dilindhungi nalika kerja.

5. sarung tangan dilapisi lateks oranye kanthi lapisan katun

Temokake kenyamanan lan perlindungan nganggo Sarung Tangan Lateks Lateks kanthi Liner Katun. Sarung tangan iki menehi genggeman sing apik banget, dene lapisan katun nambah kenyamanan kanggo nyandhang dawa ing macem-macem lingkungan kerja.

06. lateks pindho ditutupi sarung tangan anti banyu

Tansah tangan sampeyan garing lan aman nganggo Sarung Tangan Tahan Air Lateks Ganda Lateks. Cocog kanggo lingkungan sing teles lan lembab, sarung tangan iki menehi genggeman lan daya tahan sing apik, supaya tangan sampeyan tetep dilindhungi, ora preduli tugas kasebut.

7. katun ireng crinkle lateks dilapisi sarung tangan

Rasakake genggeman lan kenyamanan sing luwih apik karo Sarung Tangan Lateks Lateks Crinkle Ireng Katun. Tekstur crinkle nawakake cengkeraman sing unggul, dene bahan katun njamin tangan sampeyan tetep nyaman sajrone dina kerja.

8.fashion dicithak umpluk lateks dilapisi sarung tangan

Gabungan gaya lan safety nganggo Sarung Tangan Lateks Busa Dicetak Busana. Sarung tangan iki menehi genggeman lan kenyamanan sing apik, dene desain cetakan sing unik nambahake kapribaden ing sandhangan kerja sampeyan.

Sarung Tangan Safety Lateks Industri Nylon

Utamakan safety tanpa ngorbanake kenyamanan nganggo Sarung Tangan Safety Lateks Industri Nylon. Dibangun kanggo tugas-tugas abot, sarung tangan iki nyedhiyakake proteksi sing unggul nalika njamin tangan sampeyan tetep nyaman lan lincah.

Kenapa Sarung Tangan Dilapisi Lateks Amsafe

Amsafe unggul ing nawakake layanan OBM (Original Brand Produsen) lan OEM (Original Equipment Produsen) kanggo nampung prasyarat eksplisit perusahaan sampeyan. Kita nyedhiyakake sarung tangan sing dilapisi lateks tingkat paling dhuwur sing dilengkapi karo macem-macem atribut unggul:

  • Rajut sing harmonis
  • Optimal Fit
  • Apik banget Tender lan Fleksibel
  • Grip pinunjul ing Kahanan Damp
  • Permeable ing Mburi
  • Manset Elastis Kab

Kanthi luwih saka 20 sertifikasi CE, Amsafe njamin sarung tangan kita nepaki kabeh panjaluk sarung tangan sing dilapisi lateks. Kita masang apparatus jahitan sing diimpor lan garis bungkus dhuwur kanggo ngasilake liner lan gaya sing beda-beda.

Salajengipun, Amsafe ngluwihi sarung tangan sing dilapisi lateks kanthi ukuran, warna, ketebalan, lan gaya khusus kanggo nyukupi kabutuhan unik sampeyan. Pilih Amsafe kanggo solusi proteksi tangan sing dhuwur, khusus, lan dipercaya.

Kenapa Sarung Tangan Dilapisi Lateks Amsafe
Kinerja Pinunjul

Kinerja Pinunjul

Sarung tangan sing dilapisi lateks Amsafe misuwur amarga genggeman sing unggul lan elastisitas sing luar biasa. Dheweke nuduhake ketahanan marang keton, alkohol, lan luh, lan nduweni kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur.

Sarung tangan iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu bidang otomotif, nangani bagean cilik, lan aplikasi tujuan sing komprehensif. Amsafe bangga banget kanggo njunjung pathokan keamanan lan kualitas sing paling dhuwur. Kita duwe sertifikasi SATAX, ISO, lan BSCI, sing mujudake komitmen sing ora tegang kanggo kontrol kualitas sing ketat.

Kabeh sarung tangan sing dilapisi lateks njamin safety, selaras karo norma kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin perlindungan sing paling penting kanggo tangan sampeyan.

Sambungake karo kita dina iki kanggo ngerteni luwih akeh, kita siap ngewangi sampeyan karo pitakon utawa syarat sing sampeyan duwe!

Sarung tangan sing dilapisi lateks digunakake kanggo apa?

Sarung tangan sing dilapisi lateks umume digunakake kanggo tugas sing mbutuhake genggaman sing kuat, ketangkasan sing bisa dipuji, lan nglindhungi saka abrasi lan bahan kimia tartamtu. Dheweke nemokake aplikasi ing bidang kaya konstruksi, hortikultura, lan manufaktur.

Apa bedane sarung tangan sing dilapisi nitril lan dilapisi lateks?

Bedane kardinal dumunung ing komposisi lapisan. Sarung tangan sing dilapisi nitril nduweni lapisan sing digawe saka karet nitril sintetik, dene sarung tangan sing dilapisi lateks nduweni lapisan sing digawe saka lateks karet alam. Sarung tangan nitrile, sing ora ana lateks, menehi resistensi sing unggul marang bahan kimia.

Apa bedane antara nitril lan lateks?

Nitril lan lateks makili jinis karet sing béda. Nitrile minangka karet buatan, dene lateks minangka karet alami. Sarung tangan nitrile, amarga ora ana lateks, menehi resistensi sing unggul kanggo bahan kimia lan reaksi alergi sing disebabake lateks.

Apa sarung tangan nitril dilapisi?

Sarung tangan nitrile bisa dituku ing iterasi sing dilapisi lan ora dilapisi. Sarung tangan sing dilapisi nitril ditambahake kanthi aplikasi karet nitril ing telapak tangan lan/utawa digit, saéngga nambah genggeman lan nguatake perlindungan.

Nalika sarung tangan lateks kudu digunakake?

Sarung tangan lateks nemokake utilitas ing macem-macem aplikasi, nyakup lingkungan medis lan kesehatan, yen alergi lateks ora nyebabake ancaman. Dheweke menehi genggeman lan pangerten tactile sing apik.

Apa kaluwihan lan kekurangan sarung tangan lateks?

Pros saka sarung tangan lateks kalebu pas apik, sensitivitas tactile, lan biaya-efektifitas. Cons bisa uga kalebu risiko alergi lateks lan nyuda resistensi kimia dibandhingake sarung tangan nitril.

Bahan kimia apa sing nglindhungi sarung tangan lateks?

Sarung tangan lateks menehi tameng marang senyawa adhedhasar banyu, asam tipis, lan alkali tartamtu. Nanging, dheweke ora cocog kanggo nyedhiyakake pertahanan marang akeh pelarut organik lan bahan kimia sing kuat.

Apa bedane sarung tangan lateks lan vinyl?

Sarung tangan lateks menehi tameng marang senyawa adhedhasar banyu, asam tipis, lan alkali tartamtu. Nanging, dheweke ora cocog kanggo nyedhiyakake pertahanan marang akeh pelarut organik lan bahan kimia sing kuat.

Apa sarung tangan lateks vinyl utawa nitril?

Sarung tangan lateks digawe saka lateks karet organik, mbedakake saka sarung tangan vinyl lan nitril. Sarung tangan nitril digawe saka karet nitril sintetik, dene sarung tangan vinyl digawe saka PVC.

Apa gunane sarung tangan sing dilapisi nitril?

Sarung tangan sing dilapisi nitril dirancang kanggo menehi resistensi marang bahan kimia, cengkeraman sing unggul, lan nglindhungi lenga, pelumas, lan pelarut tartamtu. Dheweke cocog kanggo macem-macem aplikasi industri.

Apa lapisan paling apik kanggo sarung tangan?

Lapisan paling optimal kanggo sarung tangan gumantung ing tugas tartamtu lan sifat perlindungan sing dituntut. Lapisan sing kerep nyakup lateks, nitril, poliuretan, lan PVC, saben menehi keuntungan sing beda.

Napa sarung tangan lateks krasa apik?

Sarung tangan lateks bisa uga krasa apik amarga elastisitas alami, nyedhiyakake pas sing pas lan sensitivitas sentuhan sing apik. Nanging, sawetara wong bisa ngalami alergi utawa sensitivitas lateks.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top