x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Beda Jinis Sarung Tangan kanggo Beda Industri

Temokake macem-macem sarung tangan pelindung sing digunakake kanggo macem-macem industri. Amsafe minangka produsen profesional sarung tangan PPE industri lan medis. Kita nggawe sarung tangan iki nggunakake teknologi canggih kanthi inovasi lan kreatifitas.

We nawakake macem-macem sarung tangan protèktif kanggo aerospace kalebu sarung tangan umum, sarung tangan tahan kimia, lan liya-liyane.

Amsafe nawakake sarung tangan protèktif sing akeh digunakake kanggo tetanèn kanggo nglindhungi pangguna saka bakteri, insektisida, suhu ekstrem, lsp.

Kita nyedhiyakake sarung tangan protèktif kanggo staf bandara lan pelabuhan sing bakal digunakake kanggo pesawat sinyal lan nalika kerja ing njaba kanggo njamin perlindungan.

Sarung tangan pelindung otomotif bisa nglindhungi sampeyan saka cairan sing mbebayani kayata gas, lenga motor, cairan transmisi, lan liya-liyane.

Amsafe nawakake sarung tangan tahan kimia sing digunakake ing laboratorium kimia kanggo ngasilake pelarut pembersih kanggo nglindhungi tangan, bangkekan, lan lengen.

Kamar

Ing Amsafe, kita duwe macem-macem sarung tangan pelindung sing digunakake dening staf kamar resik kanggo nglindhungi saka kontaminasi.

Fishing Komersial

Kita duwe macem-macem jinis sarung tangan protèktif kanggo nelayan komersial kanggo nyedhiyakake tangan nelayan kanthi proteksi lan penanganan banyu sing luwih apik.

construction

Amsafe nawakake sarung tangan protèktif sing nyedhiyakake keluwesan sing unggul lan perlindungan maksimal kanggo kabeh wong sing kerja ing industri konstruksi.

Sarung tangan kanggo DIY

Sarung tangan pelindung kita cocog kanggo digunakake kanggo aplikasi kayata proyek DIY. Iki nglindhungi tangan saka luka, kadhemen, laceration, lan liya-liyane.

Sarung tangan kanggo Elektronik

Kita bisa nyedhiyakake macem-macem sarung tangan kanggo industri elektronik. Nyedhiyakake proteksi nalika nggarap PCB, semikonduktor, lan liya-liyane.

Sarung tangan kanggo Teknik

Sarung tangan protèktif sing akeh banget cocog kanggo industri teknik kanggo nglindhungi sing nganggo saka potongan, bahan kimia, kobong, lan pelumas.

Sarung tangan kanggo Industri Pangan

We offer sarung tangan protèktif kanggo nyedhiyani pangan luwih aman. Amsafe ngasilake sarung tangan safety kanthi keluwesan kanggo nglindhungi tangan saka ciloko.

Sarung tangan kanggo industri kaca

Ing Amsafe, kita duwe macem-macem sarung tangan nangani kaca kanggo nglindhungi tangan saka pecahan pecahan, permukaan panas, lan bebaya potensial liyane.

Sarung Tangan kanggo Industri Kaca (1)

Minangka pabrikan profesional, kita ngasilake kabeh jinis sarung tangan pelindung kanggo industri kesehatan kayata lateks, nitril, lan liya-liyane.

Sarung tangan kanggo Janitorial

Ing Amsafe, kita nawakake macem-macem sarung tangan pelindung sing penting kanggo menehi perlindungan kanggo tim tenaga kerja.

  • Sarung tangan kain
  • Sarung tangan safety sing bisa digunakake
  • Sarung tangan safety kulit
  • Sarung tangan tahan benturan
  • Sarung tangan rigger
  • Sarung tangan safety gaya mekanik
  • Sarung tangan rajut tali
  • Sarung tangan tahan kimia lan cair
  • Sarung tangan neoprene
  • Sarung Tangan Tahan Tusukan, lan liya-liyane
  • Size
  • Fit
  • Protection
  • dexterity
  • Tingkat perlindungan
  • Nyandhang lan nyuwek
  • Kadaluwarsa
  • Kekuatan tarik
  • kekandelan
  • Elongation
Gulung menyang Top