x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Pandhuan kanggo Milih Ukuran Sarung Tangan Tengen

Ukuran sarung tangan sing tepat bisa menehi keuntungan sing luar biasa nalika nyedhiyakake fungsi maksimal. Nanging, milih ukuran sarung tangan sing bener bisa uga angel ditemtokake. Mangkono, Amsafe wis nyedhiyakake pandhuan ukuran sarung tangan sing komprehensif. Kita wis nyathet macem-macem teknologi sarung tangan kanggo pas sarung tangan sing akurat.

  1. Ketangkasan driji. Teknologi iki nggawe manawa nyedhiyakake kelengkapan sarung tangan sing akurat kanthi mesthekake yen pucuk driji tekan ujung sarung tangan kanthi nyaman.
  2. Teknologi Layar Tutul. Iki digunakake kanthi mencet driji indeks lan jempol ing kain sarung tangan.
  3. Kenyamanan Ergonomis. Iki nggawe manawa sarung tangan ora nyenyet lan ora longgar kanggo menehi kenyamanan nalika digunakake.
  4. Gerakan Tangan Anti-Sarung Tangan. Iku nggawe manawa sarung tangan wis ukuran sing bener kanggo mindhah bebarengan karo driji, tangan, lan bangkekan.
  5. Compressible Nitrile Coatings. Teknologi iki nyedhiyakake karet nitril sing dikompres lan tekstur sing apik kanggo genggeman sing paling apik.

Pandhuan Tabel ukuran kanggo sarung tangan nganggo

Ukuran sarung tangan Ukuran Numerik Palm Width saka Pangguna (inci) USA
XS 6 2.2 kanggo 2.5
S 7 2.5 kanggo 2.8
M 8 2.8 kanggo 3.1
L 9 3.1 kanggo 3.6
XL 10 3.6 kanggo 3.9
XXL 11 3.9 kanggo 4.4
Pandhuan Tabel ukuran kanggo sarung tangan nganggo
Pandhuan Tabel ukuran kanggo sarung tangan sing bisa digunakake maneh

Pandhuan Tabel ukuran kanggo sarung tangan sing bisa digunakake maneh

Ukuran sarung tangan Ukuran Numerik Palm Width saka Pangguna (inci) USA
XS 6 2.3 kanggo 2.7
S 7 2.7 kanggo 3.1
M 8 3.1 kanggo 3.5
L 9 3.5 kanggo 3.9
XL 10 3.9 kanggo 4.3
XXL 11 4.3 kanggo 4.7

Napa Penting Nemtokake Ukuran Sarung Tangan sing Tengen?

Milih ukuran sarung tangan sing tepat penting supaya bisa pas karo tangan sampeyan. Ukuran sarung tangan sing salah bisa nyebabake ciloko utawa lemes ing tangan, utamane kanggo aplikasi kaya nggoleki lan nylametake, tani, konstruksi, lan liya-liyane. Ing sisih liya, milih ukuran sarung tangan sing tepat bisa nglindhungi kesehatan lan tangan nalika nambah produktivitas kerja.

Napa Penting Nemtokake Ukuran Sarung Tangan sing Tengen

Langkah-langkah kanggo Ngukur Ukuran Tangan kanggo Sarung Tangan
Langkah-langkah kanggo Ngukur Ukuran Tangan kanggo Sarung Tangan

Langkah-langkah kanggo Ngukur Ukuran Tangan kanggo Sarung Tangan

Ing ngisor iki ana langkah-langkah sing beda kanggo ngukur tangan kanggo ukuran sarung tangan sing akurat.

  • Ukur lilitan telapak tangan sing dominan nggunakake pita ukur.
  • Pita pengukur 0 inci kudu diselehake ing ndhuwur jempol ing antarane driji indeks lan celah jempol.
  • Bungkus pita ukur ing telapak tangan.
  • Priksa pita ukur sing tumpang tindih saka titik wiwitan.
  • Tulis pangukuran.
  • Gunakake pangukuran kanggo ngrujuk menyang tabel referensi sarung tangan ukur ing ndhuwur.

Dawane - bakal diukur saka pinggir ngisor palm nganti pucuk driji tengah.

Jembar - bakal diukur watara tangan dominan ing ngisor ros-rosan.

Ukuran Sarung Tangan Rata-rata Pria lan Wanita

Ukuran Sarung Tangan Rata-rata Pria lan Wanita
Size Ukuran Numerik ing Inci
XS 7 ½ lan luwih cilik
S 7 ½ nganti 8 ½
M 8 ½ nganti 9 ½
L 9 ½ nganti 10 ½
XL 10 ½ nganti 11 ½
XXL 11 ½ lan ndhuwur
Ukuran Sarung Tangan Rata-rata Pria lan Wanita
Size Ukuran Numerik ing Inci
XS 6 ½ lan luwih cilik
S 6 ½ nganti 7
M 7 nganti 7 ½
L 7 ½ nganti 8
XL 8 lan ndhuwur
XXL N / A
Gulung menyang Top