x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
- Sarung Tangan Kaca

Produsen Sarung Tangan Kaca

Amsafe minangka produsen sarung tangan nangani kaca sing berpengalaman luwih saka 20 taun.

Kita ngasilake sarung tangan kaca perlindungan tangan sing disertifikasi kanggo ndhukung bisnis lan syarat sampeyan.

  • Certified high-end kualitas kaca nangani sarung tangan
  • Pangiriman cepet kanthi biaya-efektif
  • Nawakake laporan QC saben prosedur
  • Dhukungan online 24/7

Sarung Tangan Kaca Amsafe

Sarung tangan tangan kaca Amsafe dirancang kanggo ndhukung bangkekan lan driji saka potongan. Padha kasedhiya ing sarung tangan non-slip lan Cut-tahan kang nahan kaca luwih gampang lan kuwat. Kita ngrancang macem-macem gaya lan jinis sarung tangan kanggo nangani kaca ing macem-macem bahan lan lapisan.

Kita njamin nggawe lan ngasilake sarung tangan kaca sing paling nyaman lan serbaguna kanggo bisnis lan proyek sampeyan. Biasane digunakake kanggo konstruksi, lan bahan bangunan sing dirancang kanthi dilapisi, setengah ditutupi, lan liya-liyane.

Yen sampeyan nggoleki pilihan lan desain lengkap, Amsafe minangka mitra sing pas kanggo diandelake. Sampeyan bisa njaluk sarung tangan kaca sing paling nyaman lan aman. Kirimi pitakon saiki!

01. sarung tangan hanjling kaca dilapisi karet

Sarung tangan kaca sing dilapisi karet digawe saka bahan karet sing tahan lama sing duwe resistensi sing kuat lan mesthi tahan suwe. Dheweke digawe kanthi ati-ati kanthi kekuatan dhuwur sing bisa menehi perlindungan sing luwih apik kanggo tangan kita.

02. sarung tangan hanjling kaca dilapisi palem

Sarung tangan tangan kaca sing dilapisi palem paling cocog kanggo nangani bahan bangunan, peralatan mekanik, logam, suku cadang mobil, lan piranti hardware. Padha dilapisi palem, desain nyaman kanggo bangkekan, lan nyaman kanggo nyandhang.

03. sarung tangan penanganan kaca dilapisi nitrile

Sarung tangan penanganan kaca sing dilapisi nitril menehi perlindungan saka piso, pemotong, lan kaca. Sarung tangan iki digawe saka nitril sing nyedhiyakake kekuwatan cengkeraman minyak sing luar biasa. Padha paling cocok kanggo mesin logam lan kaca.

04. sarung tangan kaca ringan

Sarung tangan penanganan kaca sing entheng cocog kanggo macem-macem karya tangan. Iki digawe khusus kanggo kontraktor lan tukang kayu amarga bobote entheng. Lapisan kasebut menehi genggeman sing apik lan sentuhan sing apik.

05. sarung tangan kaca tugas berat

Sarung tangan kaca tugas abot digandhengake karo nangani obyek sing kasar utawa landhep. Sarung tangan tangan iki entheng lan fleksibel. Padha paling cocok kanggo karya abot kayata kimia lan penanganan kaca.

Sarung Tangan Penanganan Kaca Terisolasi

Sarung tangan penanganan kaca terisolasi disegel lan diikat karo sealant kekuatan dhuwur ing tekstil. Dheweke nawakake karakteristik lan kinerja sing apik banget. Sarung tangan tangan iki fleksibel banget lan nyaman digunakake.

07. sarung tangan busa penanganan kaca

Sarung tangan busa penanganan kaca digawe saka busa berkualitas tinggi. Sarung tangan umpluk iki luar biasa kuat lan kurang bebaya kanggo pecah kaca. Padha bisa bleached lan sakabeheng tanpa kelangan kualitas protèktif.

08. sarung tangan penanganan kaca tahan potong

Sarung tangan penanganan kaca sing tahan potong nduweni ukuran lan bobot materi sing populer. Dheweke duwe tingkat safety sing dhuwur, luwih tahan potong, lan luwih nyaman tinimbang produk liyane. Padha paling cocok kanggo nangani bahan kaca.

09. sarung tangan anti slip kaca

Sarung tangan anti-slip kaca bisa digunakake ing penanganan logam & kaca, sanitasi & daur ulang, penanganan bagean cilik sing cetha, lan kerja kayu. Padha supaya kaca slip lan duwe resistance Cut banget.

Manfaat Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe

Sarung tangan tangan kaca Amsafe nyedhiyakake perlindungan tangan sing apik nalika nggarap kaca. Sarung tangan kerja iki bakal nglindhungi pangguna saka kemungkinan ngethok, laserasi, tatu tusukan, lan liya-liyane. Ora mung menehi proteksi, nanging mbantu nahan barang kaca supaya ora tiba lan pecah. Sarung tangan kaca bisa dicuci nganggo mesin, cepet garing, lan bisa digunakake kaping pirang-pirang.

Ing Amsafe, kita bangga ngrancang lan nggawe sarung tangan kaca sing paling apik sing bisa diakses kanggo macem-macem industri. Sampeyan mesthi bakal nemokake solusi sarung tangan sing sampurna kanggo bisnis sampeyan ing produk kita.

Manfaat Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe
Sarung Tangan Kaca Custom

Sarung Tangan Kaca Custom

Amsafe bisa ngasilake sarung tangan kaca miturut spesifikasi sampeyan. Kita bisa nawakake sarung tangan iki ing bahan, ukuran, kekandelan, lan finish khusus kayata lapisan nitrile microporous, lapisan poliuretan, HPPE dikuatake, lsp.

Kita nggawe sarung tangan kaca kualitas premium ing pasar. Perusahaan kita duwe 8 liners produksi sing canggih lan duwe 160,000+ pasang sarung tangan produksi saben dina. Cukup kirim spesifikasi sampeyan lan kita bakal nangani fabrikasi sing ketat. Hubungi kita dina iki, kita duwe tim layanan pelanggan khusus 24/7 kanggo njamin respon cepet.

Sarung tangan apa sing paling apik kanggo nangani kaca pecah?

Sarung tangan tahan tusukan abot, kayata sing digawe saka kulit sing kandel utawa bahan sing tahan potong, paling apik kanggo nangani kaca pecah kanggo nyegah potongan lan ciloko.

Sarung tangan apa sing paling apik kanggo nangani bahan abrasif?

Sarung tangan nganggo telapak tangan sing digawe saka bahan kaya kulit utawa campuran sintetis asring paling apik kanggo nangani bahan abrasif. Padha nyedhiyani pangayoman marang ngethok lan abrasions.

Apa sampeyan kudu nganggo sarung tangan kanggo njupuk kaca pecah?

Ya, nganggo sarung tangan dianjurake nalika njupuk kaca pecah kanggo nyegah potongan lan ciloko. Sarung tangan tahan tusukan sing kandel bisa menehi perlindungan sing dibutuhake.

Apa sarung tangan nitril nglindhungi kaca?

Sarung tangan nitril bisa menehi perlindungan marang pecahan kaca lan obyek sing landhep. Nanging, kanggo nangani kaca pecah, sarung tangan tahan tusukan abot luwih cocog.

Apa cara paling aman kanggo nangani kaca pecah?

Kanggo mesthekake safety sakabehe nalika nangani kaca pecah, iku disaranake kanggo don sarung tangan cocok lan nggunakake sapu lan dustpan kanggo tliti ngumpulake pecahan. Tumindak kanthi ati-ati lan kanthi ati-ati mbuwang kaca sing pecah ing wadhah sing wis ditemtokake, saengga bisa nyuda karusakan utawa cilaka.

Apa sing kudu dianggo nalika njupuk kaca pecah?

Nalika njupuk kaca pecah, gunakake sarung tangan sing tahan tusukan abot kanggo nglindhungi tangan saka luka lan ciloko. Kacamata safety uga dianjurake kanggo nglindhungi mata.

Apa Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe cocok kanggo kabeh jinis kaca, kalebu barang sing alus lan rapuh?

Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe nawakake perlindungan tangan nanging kesesuaian kanggo nangani kaca sing rapuh gumantung saka jinis sarung tangan tartamtu. Nalika padha nyedhiyani comfort kanggo karya tliti, dianjurake kanggo takon karo Produsèn kanggo Rekomendasi ing sarung tangan paling cocok kanggo aplikasi tartamtu.

Kepiye Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe dibandhingake karo merek liyane babagan daya tahan lan umur dawa?

Perbandhingan daya tahan nuduhake manawa Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe duwe umur luwih dawa tinimbang merek liyane amarga bahan lan lapisan sing berkualitas tinggi. Analisis umur dawa nuduhake manawa dheweke tetep kuwat lan dipercaya sanajan digunakake kanthi dawa, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo nangani kaca.

Apa Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe bisa digunakake kanggo tugas liyane kajaba nangani kaca, kayata konstruksi utawa kebon?

Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe, sing dirancang kanggo nglindhungi tangan nalika nangani barang kaca, uga bisa digunakake kanggo tugas liyane kayata safety konstruksi lan perlindungan kebon. Sarung tangan iki kasedhiya ing macem-macem bahan lan lapisan, lan bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat tartamtu.

Kepiye proses pesenan Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe sing digawe khusus?

Sanajan kerumitan potensial pesenan sarung tangan sing digawe khusus, proses Amsafe pancen gampang. Pelanggan bisa milih saka macem-macem opsi pangaturan dhewe, kalebu bahan, ukuran, kekandelan, lan finish. Tim layanan pelanggan khusus kasedhiya 24/7 kanggo mbantu proses pesenan.

Apa ana instruksi perawatan khusus sing kudu ditindakake nalika ngumbah utawa nyimpen Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe?

Nalika nerangake ngresiki Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe, disaranake nggunakake cara ngumbah mesin lan garing kanthi cepet. Kanggo panyimpenan, dianjurake kanggo njaga ing papan sing adhem lan garing. Digawe saka bahan bespoke saka macem-macem kekandelan lan finish, sarung tangan iki menehi pas mulyo lan snug sing njamin pengawetan pangayoman tangan.

Gulung menyang Top