x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan kebon

Produsen Sarung Tangan Taman

Amsafe minangka pabrik sing wis diverifikasi ISO, BSCI, lan SATAX sing nyedhiyakake sarung tangan taman berkualitas tinggi. Kita nyedhiyakake rantai pasokan siji-mandeg sing njamin kualitas lan biaya terjangkau. Insinyur ahli njamin kualitas saben tahap pangembangan sarung tangan kebon.

  • Swara 15 taun pengalaman manufaktur sarung tangan taman
  • Gunakake 100% bahan mentah murni
  • Nawakake laporan tes QC katelu gratis
  • Wektu timbal cepet sajrone 30 dina

Sarung Tangan Taman Amsafe

Sarung tangan taman Amsafe duwe genggeman sing apik lan macem-macem fungsi. Sing nggawe becik kanggo macem-macem tugas hortikultur njero ruangan lan ruangan. Sarung tangan taman nglindhungi wutah saka ganggang lan jamur, bau, lan mites bledug ngisor. Kajaba iku, nyedhiyakake proteksi bahan jangka panjang kanggo polimer lan cat.

Sarung tangan taman teka ing ukuran saka bocah cilik nganti wong diwasa gedhe. Pilihan warna, pola, bahan, lan desain kasedhiya. Sarung tangan taman grosir Amsafe minangka modis lan fungsional. Ana macem-macem unsur desain teknis kanggo nggawe sarung tangan iki cukup nyaman kanggo nyandhang. Sarung tangan berkebun becik kanggo nyilem, nandur, lan gawe kebon umum.

01.sarung kebon nganggo cakar

Sarung tangan kebon duwe cakar sing dipasang kanggo nandur, ngeduk, lan nggaruk. Cakar digawe saka plastik ABS sing angel. Sarung tangan tahan tusukan. Gampang kanggo ngresiki lan njaga tangan supaya garing. Solusi siji-mandeg kanggo kabeh kabutuhan kebon sampeyan.

02.taman sarung biru

Sarung tangan taman kasedhiya ing werna biru. Iki minangka sarung tangan sing serbaguna lan nyaman sing nyedhiyakake genggeman sing paling apik ing kahanan apa wae. Becik kanggo macem-macem tugas, kalebu kebon lan tugas domestik. Banget pas lan fleksibel.

02.taman sarung biru

Sarung tangan taman tugas abot dirancang kanthi ergonomis kanggo pengalaman sing luwih nyaman. Nduweni lapisan katun poliester sing mulus, rampung crinkle kanggo genggeman sing luwih apik, mburi mbukak ambegan sing apik.

04.sarung taman wanita

Sarung tangan kebon wanita kasedhiya ing macem-macem paling lengkap. Sarung tangan berkebun iki dipasang kanthi apik, tahan lama, fungsional, lan modis. Dheweke uga bisa dicuci nganggo mesin supaya katon cetha.

05.sarung taman kulit

Sarung tangan taman kulit digawe supaya paling nyaman, atraktif, lan protèktif. Nyedhiyani pangayoman sing paling apik lan tahan duri. Diprodhuksi saka kulit domestik ndhuwur gandum sing wis digosok nganti rampung suede kanggo rasa alus lan lentur.

06. sarung karet kebon

Sarung tangan taman karet kasedhiya ing macem-macem ukuran. Iku breathable lan klebu karo padding sawit ekstra. Multi-fungsi kanggo ditambahake. Menehi pangayoman paling luweh nalika nindakake proyek house. Dibangun kanthi ergonomis kanggo nambah kenyamanan.

07. sarung kebon pring

Sarung tangan taman pring ambegan, alus, entheng, lan lembab. Wis genggeman teles lan garing - cukup nyaman kanggo nyandhang. Becik kanggo proyek apa wae. Kasedhiya ing kabeh ukuran, saka ukuran cilik nganti ukuran x-gedhe.

08.sarung tangan nitrile kanggo kebon

Sarung tangan nitrile kanggo ngolah kebon bisa tahan nganti kulit. Sarung tangan jinis iki cukup awet. Kanggo aktivitas presisi kaya pruning lan trimming, sarung tangan kulit kapindho iki becik. Nawakake genggeman sing aman lan nambah sifat anti-slip, anti-geter, lan anti banyu.

09.sarung tangan taman poliester

Sarung tangan taman poliester digawe saka poliester alus. Palem kasebut nduweni lapisan nitril kanggo daya tahan lan ketergantungan jangka panjang. Sarung tangan iki nyaman kanggo nyandhang kanggo dangu.

Jinis Sarung Tangan Taman

Sarung tangan berkebun Amsafe minangka alat sing penting kanggo njaga tangan saka kulit sing pecah, dicopot, lan blister. Bisa nglindhungi saka kacilakan infeksi lan menehi genggeman maksimal sanajan ing kahanan teles. Ana macem-macem jinis sarung tangan kebon:

  • Cakar driji
  • Proteksi lengen
  • Kemampuan genggaman ekstra
  • Sarung tangan anti banyu
  • Sarung tangan kebon bionik, lsp.
Jinis Sarung Tangan Taman
versatility

versatility

Sarung tangan taman digawe saka bahan kinerja dhuwur kanggo aplikasi sing wiyar. Amsafe ngasilake sarung tangan kebon kanthi rega irit lan panggunaan umum.

Nawakake keseimbangan sampurna saka daya tahan, kenyamanan, keluwesan, lan perlindungan. Sarung tangan Taman entheng, dadi paling apik kanggo tugas tukang, omah, utawa proyek kebon umum.

Apa jinis sarung tangan sing paling apik kanggo ngolah kebon?

Sarung tangan kebon sing digawe saka bahan sing tahan banting kayata kulit, nitril, utawa lateks dianggep paling optimal kanggo ngolah kebon. Sarung tangan iki nyedhiyakake perisai marang potongan, abrasi, lan eri, kabeh bisa njaga ketangkasane.

Sarung tangan apa sing kudu dianggo nalika narik suket nganggo eri?

Kanggo narik suket kanthi eri, gunakake sarung tangan tahan tusukan sing digawe saka bahan kaya kulit utawa nitril. Sarung tangan iki menehi perlindungan marang eri lan bagean tanduran sing landhep.

Sarung tangan kebon apa sing apik kanggo tangan sing kringet?

Sarung tangan berkebun karo bahan breathable kaya katun utawa campuran sintetik cocok kanggo tangan kringet. Goleki sarung tangan sing bisa ngilangi kelembapan lan ngidini sirkulasi udara.

Sarung tangan apa sing paling apik kanggo nglereni suket?

Kanggo tugas nglereni suket, sarung tangan sing nduweni genggeman sing kuat lan perlindungan blister sing efektif dianggep becik. Pilihan sing paling optimal kalebu sarung tangan kulit utawa sintetik kanthi telapak tangan sing dikuatake, amarga menehi perlindungan sing dibutuhake kanggo kegiatan iki.

Apa sarung tangan kebon kudu nyenyet?

Sarung tangan kebon kudu pas nanging nyaman. Sarung tangan sing kenceng bisa mbatesi gerakan lan aliran getih, dene sarung tangan sing longgar bisa ngalangi ketangkasan.

Apa bisa taman tanpa sarung tangan?

Sanajan sacara teknis bisa ditindakake kanthi ngolah kebon tanpa nganggo sarung tangan, disaranake kanggo nyandhang amarga menehi tameng kanggo ngethok, blisters, eri, uga potensial paparan zat utawa serangga sing mbebayani.

Kepiye cara nglindhungi tangan nalika ngolah kebon?

Kanggo njaga tangan nalika ngolah kebon, disaranake nganggo sarung tangan sing nyedhiyakake jangkoan lan nglindhungi saka eri, bahan kimia, lan abrasi. Kajaba iku, njaga kuku sing dipotong kanthi apik lan mikir babagan nggunakake krim tangan bisa mbantu nyegah kekeringan.

Apa ana sarung tangan gardening anti duri?

Ya, ana sarung tangan kebon sing tahan duri sing digawe saka bahan kaya kulit utawa campuran sintetis sing menehi perlindungan marang duri lan tanduran duri.

Apa sarung tangan sing dilapisi nitrile apik kanggo ngolah kebon?

Sarung tangan sing dilapisi nitrile pancen bisa mupangati kanggo ngolah kebon, utamane nalika nindakake kegiatan sing mbutuhake nangani lemah lembab utawa nggunakake bahan kimia. Sarung tangan iki menehi genggeman sing apik lan kanthi efektif nglindhungi kelembapan, saéngga nambah pengalaman berkebun.

Apa bahan sing paling apik kanggo sarung tangan lansekap?

Nalika nerangake sarung tangan lansekap, kulit lan bahan sintetik, kayata nitrile, dianggep minangka pilihan sing paling optimal. Bahan kasebut ora mung menehi daya tahan lan perlindungan, nanging uga menehi genggeman sing apik, saengga bisa nggampangake eksekusi akeh tugas lanskap.

Apa sarung tangan karet apik kanggo narik suket?

Sarung tangan karet bisa uga menehi perlindungan marang kelembapan nanging bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo narik suket kanthi eri. Coba sarung tangan karo bahan tahan tusukan kanggo tugas iki.

Apa ukuran sarung tangan gardening aku kudu?

Kanggo nemtokake ukuran sarung tangan kebon sampeyan, ukur lingkar tangan lan deleng denah ukuran sing diwenehake dening pabrikan. Sarung tangan sing pas nanging ngidini gerakan sing becik.

Apa sarung tangan sing bisa digunakake kanggo ngolah kebon?

Sarung tangan sing bisa digunakake bisa digunakake kanggo tugas ngolah kebon sing entheng, nanging bisa uga ora nyedhiyakake daya tahan sing cukup kanggo karya tugas abot utawa pangayoman marang eri lan obyek sing landhep.

Apa aku bisa nggunakake sarung tangan lateks kanggo ngolah kebon?

Sarung tangan lateks bisa digunakake kanggo ngolah kebon, nanging sarung tangan nitril asring dadi pilihan sing luwih apik amarga tahan kanggo tusukan, bahan kimia, lan alergi.

Kepiye carane supaya sarung tangan taman tetep resik?

Kanggo njaga sarung tangan kebon supaya resik, wisuh miturut pandhuane pabrikan. Aja nyedhiyakake sarung tangan kulit kanggo kelembapan sing berlebihan lan simpen ing papan sing garing.

Apa sarung tangan taman Amsafe cocok kanggo wong sing duwe kulit sensitif utawa alergi?

Amsafe nyedhiyakake macem-macem sarung tangan kebon sing digawe saka macem-macem bahan, kalebu kulit, nitril, poliester, lan karet. Nanging, wong sing duwe masalah sensitivitas bakal luwih wicaksana kanggo njaluk saran saka profesional medis sadurunge nggunakake sarung tangan kebon.

Pira wektu garansi kanggo sarung tangan taman Amsafe?

Nalika wektu garansi sarung tangan taman Amsafe tetep ora diungkapake, perusahaan kasebut njamin pangarepan daya tahan liwat panggunaan bahan mentah murni 100%, nggabungake unsur desain teknis, lan gumantung marang laporan uji kontrol kualitas pihak katelu. Langkah-langkah kasebut njamin pengawetan jangka panjang kanggo polimer lan cat.

Apa sarung tangan kebon Amsafe bisa digunakake kanggo tugas abot kaya pruning utawa nglereni?

Sarung tangan taman Amsafe nampilake daya tahan pemotongan sing luar biasa, nggampangake kenyamanan sajrone tugas pruning. Unsur desain teknis kanthi efektif nglindhungi goresan, lepuh, lan infeksi. Panggunaan sarung tangan kebon khusus, kayata sing ditawakake Amsafe, dadi penting kanggo nglindhungi tangan sing tepat sajrone ngolah kebon.

Apa Amsafe nawakake pilihan kustomisasi kanggo sarung tangan kebon?

Amsafe ngluwihi pilihan kustomisasi kanggo sarung tangan kebon, ngidini desain khusus sing disesuaikan kanggo nyukupi syarat sing beda saka klien. Fitur teknis iki nambah kaluwihan nggunakake sarung tangan kebon khusus, sing nyedhiyakake proteksi tangan sing penting lan pengalaman berkebun sing nyenengake.

Apa cara sing disaranake kanggo nyimpen lan njaga sarung tangan kebon Amsafe?

Kanggo njaga umur dawa sarung tangan kebon Amsafe, praktik panyimpenan sing cocog dianggep penting banget kanggo nyegah pangembangan jamur lan jamur, uga nyegah karusakan sing disebabake kelembapan. Nyimpen sarung tangan ing panggonan sing adhem lan garing, dilindhungi saka sinar srengenge langsung, dianjurake banget. Reresik reguler lan pangatusan udhara sawise nggunakake uga bisa nambah umur sarung tangan.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top