x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan cycling

Produsen Sarung Tangan Sepeda

Amsafe minangka produsen sarung tangan sepeda sing misuwur ing China luwih saka 15 taun. Bebarengan karo insinyur ahli, sampeyan bisa njamin produksi kualitas ing kabeh proses. Kita nawakake conto gratis desain sarung tangan sepeda.

  • Sertifikasi lengkap babagan sarung tangan sepeda
  • Sarung tangan sepeda kualitas stabil lan awet
  • Sarung tangan sepeda khusus kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan
  • 24/7 tim layanan pelanggan khusus aktif

Sarung Tangan Sepeda Amsafe Kab

Sarung tangan sepeda Amsafe cocog kanggo kabeh kahanan cuaca. Bisa digunakake ing mangsa panas, kelangan, utawa udan. Saben pasangan sarung tangan sepeda nggabungake rincian perlindungan, cengkeraman, lan merek dagang kanggo kontrol dalan sing ora ana tandhingane. Ing antarane seri sarung tangan sepeda yaiku sarung tangan sepeda lengkap, sarung tangan sepeda setengah driji, lan sarung tangan sepeda tanpa driji.

Sarung tangan sepeda kasedhiya ing macem-macem ukuran (XS-XXL). Cocog kanggo macem-macem wong. Nyaman lan garing. Iki menehi genggeman sing luwih apik ing setang nalika uga nglindhungi tangan biker. Kain paling apik lan teknologi canggih digunakake kanggo nggawe koleksi sarung tangan sepeda. Sarung tangan sepeda khusus uga bisa digunakake karo Amsafe.

01.sarung tangan sepeda kanggo wong lanang

Sarung tangan sepeda pria nggabungake pas, breathability, grip, lan estetika sing luar biasa. Akeh pilihan saka gaya, pas, lan werna kasedhiya. Sarung tangan iki bisa digunakake ing macem-macem kahanan, saka musim dingin sing adhem nganti musim panas sing curam.

02.sarung tangan sepeda kanggo wanita

Sarung tangan sepeda kanggo wanita nyedhiyakake perlindungan, genggeman, lan rincian merek dagang kanggo kontrol dalan sing ora ana tandhingane. Iki entheng lan nyaman kanggo nyandhang. Telapak tangan sarung tangan iki asring dilapisi kanggo kenyamanan ekstra.

03. sarung tangan sepeda anak

Sarung tangan sepeda kanggo bocah-bocah digawe saka kain sing entheng, digunakake kanggo nambah ambegan. Sarung tangan khusus kanggo bocah enom iki alus lan ambegan. Bukaan kanthi jahitan sing dikuatake nggawe gampang dipasang.

04.sarung tangan cycling ireng

Sarung tangan cycling ing werna ireng becik kanggo muter dalan sok-sok. Nduweni pangayoman banget marang gangguan muter kayata tangan sing lara, gagang sing ora nyaman, lan lecet. Telapak tangan alus lan ambegan. Ing njaba, kain elastane tipis lan entheng.

05. sarung tangan cycling pink

Sarung tangan sepeda kanthi warna jambon apik banget, modis. Kajaba iku, fungsi kasebut uga apik banget. Padha gabungke comfort, entheng, lan kain breathable. Sarung tangan iki nduweni telapak tangan, manset pengaman sing dawa, lan busa bantalan 5mm kanthi bantalan lengkap.

06.sarung tangan muter driji lengkap

Sarung tangan bersepeda kanthi driji lengkap digawe kanthi ati-ati kanggo nggabungake kenyamanan, kinerja, lan gaya sing padha. Dirancang kanggo nambah pengalaman nunggang saka dalan kanggo sepedaan gunung, lan kabeh ing antarane.

07. sarung tangan sepeda

Sarung tangan muter tanpa driji menehi kenyamanan lan perlindungan tanpa ngrusak kemampuan kanggo ngontrol shift lan tuas rem. Padding ing sarung tangan mancal nambah panyerepan impact, nalika materi Kelembapan-wicking tetep genggaman padhet.

08.sarung tangan sepeda setengah driji

Sarung tangan sepeda setengah driji bisa digawe saka katun, nilon, utawa kulit sintetis. Nampilake sifat shockproof, breathable, anti-kringet, non-slip, lan anti-statis. Becik kanggo lanang lan wadon, utawa loro-lorone unisex.

09. sarung tangan sepeda

Sarung tangan sepeda kulit dibedakake kanthi pakaryan sing paling canggih lan nggunakake bahan sing paling apik sing kasedhiya. Sarung tangan sing elegan lan nyaman. Sarung tangan iki digawe kanggo tahan. Desain klasik kanggo kabeh musim.

Multi-Tujuan Dirancang

Sarung tangan sepeda cocok kanggo pria lan wanita utawa unisex. Pengendara sepeda profesional utawa santai bisa entuk manfaat saka sarung tangan iki. Kanthi desain anti-slip lan macem-macem, sampeyan bakal duwe pilihan sing apik kanggo merek sampeyan. Ana sawetara jinis sarung tangan sepeda, kalebu:

  • Sarung tangan sepeda setengah driji
  • Sarung tangan full finger bike
  • Sarung tangan sepeda tanpa driji, lan liya-liyane.
Multi-Tujuan Dirancang
Sarung Tangan Sepeda Custom

Sarung Tangan Sepeda Custom

Amsafe nyedhiyakake sarung tangan sepeda khusus sing paling apik adhedhasar kabutuhan pelanggan. Sampeyan bisa nggawe logo, slogan, utawa warna kanggo nampilake bisnis sampeyan. Kita ngasilake sarung tangan sepeda khusus sing apik banget lan unik sing duwe perlindungan driji lengkap. Ana macem-macem kustomisasi kanggo sarung tangan sepeda ing ukuran, materi, lan tujuan. Kirimi logo sampeyan, lan kita bakal ngrancang!

Apa sarung tangan sepeda perlu?

Sarung tangan sepeda ora perlu, nanging menehi sawetara keuntungan. Padha nyedhiyakake kenyamanan, genggeman, proteksi marang geter dalan, lan mbantu nyegah blisters sajrone perjalanan sing dawa.

Sarung tangan apa sing dibutuhake kanggo sepeda?

Kanggo muter, sarung tangan empuk kanthi genggeman apik dianjurake. Bisa nganggo driji lengkap utawa tanpa driji, gumantung saka pilihan lan kondisi cuaca.

Apa pro cyclists nggunakake sarung tangan?

Ya, akeh tukang sepeda profesional nggunakake sarung tangan kanggo macem-macem alasan, kalebu kenyamanan, genggeman, lan perlindungan. Nanging, iku pilihan pribadi adhedhasar preferensi individu lan kahanan nunggang.

Kenapa bikers nganggo sarung tangan tanpa driji?

Sarung tangan tanpa driji nyedhiyakake proteksi kanggo telapak tangan nalika njaga sensitivitas tactile kanggo ngontrol setang, rem, lan gear sing luwih apik.

Apa sarung tangan sepeda bisa mbantu nyeri bangkekan?

Sarung tangan bersepeda kanthi bantalan bisa mbantu nyuda tekanan ing bangkekan, menehi kenyamanan lan bisa nyuda nyeri pergelangan tangan sajrone perjalanan sing dawa.

Sarung tangan sepeda kudu nyenyet?

Sarung tangan cycling kudu pas banget tanpa nyenyet. Pas sing tepat njamin kenyamanan, nyegah chafing, lan ngidini genggeman lan kontrol sing optimal.

Kenapa wong nganggo sarung tangan biker?

Wong nganggo sarung tangan biker, kayata sarung tangan sepeda, kanggo macem-macem alasan, kalebu proteksi, kenyamanan, nambah genggeman, lan nyegah blisters utawa calluses.

Kenapa sarung tangan sepeda duwe puteran?

Gelung ing sarung tangan muter mbantu sampeyan nyopot sarung tangan kanthi gampang kanthi narik puteran ing antarane driji. Iki bisa migunani utamane sawise numpak nalika tangan sampeyan kringet.

Apa bedane sarung tangan sepeda?

Sarung tangan sepeda dirancang kanggo menehi genggeman, kenyamanan, lan perlindungan nalika ngidini para pengendara sepeda njaga kontrol lan rasa setang. Dheweke asring duwe bantalan lan fitur khusus kanggo kabutuhan sepeda.

Apa kita bisa nggunakake sarung tangan gym kanggo muter?

Nalika sarung tangan gym nyedhiyakake genggeman lan bantalan, sarung tangan sepeda dirancang khusus kanggo panjaluk sepeda sing unik, kalebu genggeman, aliran udara, lan kenyamanan. Sarung tangan sepeda bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo sepedaan.

Kenging punapa bangkekan kula lara nalika numpak sepedha?

Nyeri bangkekan nalika muter bisa disebabake amarga ora pas karo sepeda, posisi tangan sing salah, utawa tekanan gedhe ing bangkekan. Persiyapan sepeda sing bener lan nggunakake sarung tangan sing empuk bisa mbantu nyuda rasa ora nyaman.

Kepiye carane supaya tangan ora mati rasa nalika nyepedha?

Mati rasa ing tangan nalika muter bisa disebabake posisi bangkekan sing kurang utawa tekanan ing saraf ulnar. Nyetel genggaman, nggunakake sarung tangan sing empuk, lan ngganti posisi tangan kanthi periodik bisa mbantu.

Apa bedane sarung tangan sepeda lan sarung tangan olahraga?

Sarung tangan sepeda dirancang kanggo genggeman, kontrol, lan kepenak nalika muter, dene sarung tangan gym fokus kanggo nglindhungi tangan nalika angkat bobot lan latihan. Dheweke duwe macem-macem fitur sing cocog karo kegiatane.

Apa sarung tangan sepeda nggawe tangan anget?

Ya, sawetara sarung tangan sepeda dirancang kanthi insulasi termal supaya tangan tetep anget sajrone perjalanan sing luwih adhem. Goleki sarung tangan kanthi label "termal" utawa "musim dingin" kanggo anget sing luwih apik.

Pira regane sarung tangan sepeda Amsafe?

Rega sarung tangan sepeda Amsafe beda-beda gumantung saka jinis, materi, lan kustomisasi. Nanging, regane ora kompromi kualitas bahan sing digunakake, njamin sarung tangan sepeda sing mantep lan awet kanggo kabeh klompok umur.

Apa Amsafe nawakake garansi utawa jaminan kanggo sarung tangan sepeda?

Amsafe nawakake babar pisan lan njamin ing sarung tangan cycling, kang nutupi cacat ing bahan lan workmanship. Dheweke uga duwe kabijakan bali kanggo produk sing ora digunakake sajrone wektu tartamtu. Nanging, syarat lan kahanan kabijakan kasebut bisa beda-beda gumantung saka produk lan kahanan tartamtu.

Kepiye carane nemtokake ukuran sing bener kanggo sarung tangan sepeda Amsafe?

Teknik ngukur kayata circumference tangan lan dawa driji bisa bantuan kanggo nemokake pas sampurna kanggo Amsafe sarung tangan cycling. Nyetel kanggo kepenak lan mesthekake kinerja optimal bisa digayuh liwat ukuran sing tepat lan nyoba macem-macem ukuran.

Apa sarung tangan sepeda Amsafe bisa digunakake kanggo kegiatan liyane kajaba muter?

Sarung tangan sepeda Amsafe bisa digunakake kanggo aktivitas multi-tujuan amarga fitur anti-slip lan protèktif. Nanging, alternatif kanggo kegiatan khusus kayata angkat bobot utawa ngolah kebon bisa uga luwih cocog. Amsafe uga nawakake sarung tangan khusus kanggo tujuan tartamtu.

Suwene suwene kanggo nampa pesenan khusus sarung tangan sepeda Amsafe?

Wektu giliran kanggo sarung tangan sepeda Amsafe khusus bisa beda-beda gumantung saka tingkat kustomisasi sing dibutuhake. Amsafe nawakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe, kalebu logo, warna, ukuran, lan materi, kanggo nyukupi syarat tartamtu.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top