x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Cut

Kanggo luwih saka 15 taun, Amsafe nggawe macem-macem sarung tangan sing dirancang supaya tahan potong lan kompatibel karo layar tutul. Kita bisa ngasilake macem-macem gaya anyar sarung tangan layar tutul tahan potong kanggo ndhukung bisnis sampeyan sing kalebu safety tangan!

  • BSCI, ISO &, SATAX diverifikasi
  • Pangiriman cepet sajrone 30 dina
  • Luwih saka 20 sertifikat CE
  • Nawakake layanan OEM lan OBM

Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Amsafe Cut

Temokake gabungan sampurna saka comfort, pangayoman, lan fungsi karo Amsafe's Cut Resistant Touch Screen Gloves. Digawe saka bahan bermutu tinggi, sarung tangan iki menehi resistensi potong sing nyengsemake tanpa kompromi keluwesan. Fitur kompatibilitas layar demek ngidini sampeyan ngoperasikake piranti elektronik tanpa nyopot sarung tangan, dadi becik kanggo macem-macem industri.

Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Cut Amsafe dirancang kanggo ngrampungake tantangan lingkungan kerja sing dinamis saiki. Nawakake genggeman unggul, keluwesan, lan pas nyaman, sarung tangan iki sampurna kanggo tugas sing mbutuhake presisi lan safety.

Milih Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Cut Amsafe tegese kerja sama karo merek sing dipercaya sing dikenal kanthi komitmen kanggo kualitas lan kinerja. Jalur produksi darmabakti kita njamin pasokan sarung tangan berkualitas tinggi sing konsisten, lan sertifikasi BSCI, ISO, lan SATAX kita nggarisake pengabdian kita kanggo njaga standar sing dhuwur.

Ing Amsafe, kita pracaya nyedhiyakake luwih saka mung produk; kita nawakake solusi perlindungan tangan sing komprehensif. Dipercaya Amsafe kanggo perlindungan tangan sing efektif lan dipercaya lan njamin keamanan tenaga kerja sampeyan.

Pilih Amsafe, merek sing identik karo kualitas lan linuwih. Dadi prioritas safety nganggo Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Cut Amsafe saiki.

1.pu dilapisi sawit Cut tahan layar tutul sarung tangan kerja

Sarung Tangan Tahan Sawit Dilapisi PU dirancang kanggo ketangkasan lan safety sing optimal. Padha kompatibel karo layar demek, nawakake panggunaan smartphone sing lancar tanpa kompromi proteksi tangan.

2.nitrile ditutupi Cut tahan tutul sarung tangan mekanik layar

Sarung Tangan Mekanik Layar Tutul Tahan Nitrile Dilapisi ditujokake kanggo nglindhungi saka potongan, njamin genggeman sing optimal. Sampurna kanggo mekanik, uga kompatibel karo piranti layar demek.

3.hppe pu ditutupi level5 sarung tangan layar tutul tahan potong

Sarung tangan HPPE PU Coated Level 5 nawakake resistensi potong dhuwur lan kompatibilitas layar demek. Padha sampurna kanggo nangani obyek landhep kanthi aman.

4.level5 sarung tangan kerja tahan potong layar tutul

Sarung Tangan Kerja Tahan Tutul Layar Tutul Level 5 nawakake proteksi sing kuat marang potongan nalika digunakake, lan ngidini panggunaan piranti layar demek tanpa dicopot.

5. sarung tangan kerja layar demek tahan poliester

Sarung Tangan Kerja Layar Tutul Polyester Cut tahan menehi proteksi marang potongan ing papan kerja, lan nduweni kompatibilitas layar demek sing luwih gampang, ngidini panggunaan piranti tanpa dicopot.

Sarung Tangan Safety Layar Tutul Tahan HPPE Level 5

Sarung Tangan Safety Layar Tutul Tahan HPPE Tingkat 5 nyedhiyakake resistensi potong tingkat dhuwur lan ngidini sampeyan sesambungan karo piranti layar demek tanpa dicopot. Apik kanggo njamin safety ing lingkungan sing beresiko dhuwur.

7 Militer Tutul Layar Cut Sarung Tangan Taktis Tahan

Sarung Tangan Taktis Tahan Layar Tutul Militer nawakake proteksi potong tingkat dhuwur lan kompatibilitas layar demek, cocog kanggo panggunaan militer lan taktis.

Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Lateks Dilapisi Lateks nyedhiyakake resistensi potong, genggeman sing apik, lan kompatibilitas layar demek, cocog kanggo kerja ing macem-macem industri.

9.hppe sandy nitrile dilapisi Cut tahan tutul layar sarung tangan mekanik

Sarung Tangan Dilapisi Sandy Nitrile HPPE nawakake resistensi potong, genggeman sing apik, lan kompatibilitas layar tutul, cocog kanggo kerja mekanik.

Kompatibilitas Layar Tutul lan Tahan Cut

Nalika teknologi berkembang kanthi cepet, peralatan safety uga kudu. Ngenali iki, Amsafe wis ngrancang sarung tangan kerja sing ora mung duwe fitur tahan potong nanging uga bisa digunakake kanggo ngoperasikake teknologi layar demek. Iki tegese para pekerja ora perlu nyopot sarung tangan maneh kanggo nggunakake piranti layar tutul, nggabungake kenyamanan teknologi karo safety sarung tangan sing tahan potong.

Sarung tangan iki menehi proteksi ekstrem nalika nahan tactility sing luar biasa, nambah safety lan efisiensi ing papan kerja. Apa sampeyan nggulung manual digital utawa njawab telpon penting, sarung tangan layar tutul tahan potong Amsafe ngidini sampeyan nindakake kabeh tanpa ngorbanake proteksi.

Minangka pabrikan sing dipercaya adhedhasar ing China, Amsafe bisa nyedhiyakake kabeh jinis sarung tangan layar tutul sing tahan potong kanthi rega sing kompetitif. Kita ngadeg kanthi kualitas produk, njamin kualitas 100% sing cocog karo kabutuhan unik bisnis sampeyan. Dipercaya Amsafe kanggo ngirim solusi safety sing cocog karo panjaluk ing papan kerja modern.

Kompatibilitas Layar Tutul lan Tahan Cut
Pilih Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Potong Amsafe

Pilih Sarung Tangan Layar Tutul Tahan Potong Amsafe

We offer grosir Cut-tahan lan sarung tangan layar tutul, customizable kanggo specifications. Jalur produksi lan mesin pengepakan sing canggih kita mesthekake yen kita nggawe sarung tangan kanthi efisien lan aman.

Nanging ora mung babagan resistensi potong lan kompatibilitas layar tutul. Sarung tangan kerja kita uga duwe macem-macem fitur tambahan:

  • Tahan UV lan banyu: Jaga tangan karyawan saka sinar UV sing mbebayani lan tetep garing sanajan ing kahanan lembab.
  • Keluwesan lan kenyamanan: Dirancang kanggo panggunaan sing suwe, sarung tangan kita fleksibel lan nyaman kanggo dipakai sanajan suwe.
  • Bahan kelas dhuwur: Kita mung nggunakake bahan kelas dhuwur kanggo njamin kekiatan lan umur sarung tangan sing luwih dawa.
  • Dhuwur-kekuwatan lan daya tahan: Sarung tangan kita dirancang kanggo tahan kahanan angel tanpa nyuwek utawa nyandhang prematur.
  • Ketahanan abrasi: Nglindhungi tangan karyawan saka abrasion nganggo sarung tangan sing tahan kanggo bahan kasar.
  • Ketahanan kimia: Apik banget kanggo sing nggarap zat sing bisa mbebayani, sarung tangan kita menehi perlindungan marang macem-macem bahan kimia.

Pilih Amsafe kanggo sarung tangan layar tutul tahan potong sing ngluwihi dhasar. Hubungi kita dina iki kanggo ngerteni luwih akeh babagan macem-macem produk lan kepiye carane bisa nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan.

Apa sarung tangan tahan potong pancen bisa digunakake?

Ya, sarung tangan sing tahan potong dirancang kanggo nyegah tatu lan laceran kanthi efektif. Dheweke nggunakake bahan khusus kaya Kevlar utawa Dyneema kanggo menehi penghalang protèktif marang obyek lan lading sing landhep.

Apa sampeyan isih bisa dipotong nganggo sarung tangan tahan potong?

Nalika sarung tangan sing tahan dipotong kanthi signifikan nyuda resiko dipotong, ora ana sarung tangan sing ora bisa ditembus. Gumantung saka kekuwatan, ketajaman, lan sudut kontak, isih ana potensial ciloko nalika nganggo sarung tangan sing tahan potong.

Apa bedane sarung tangan tahan potong lan tahan potong?

Sarung tangan sing tahan potong menehi proteksi tingkat dhuwur marang potongan, nanging ora kabeh tahan. Istilah "motong-bukti" bisa menehi saran pangayoman mutlak, kang ora bisa digayuh amarga variabilitas saka beboyo nglereni lan bahan.

Apa jinis sarung tangan sing paling apik kanggo ngethok?

Sarung tangan sing digawe saka bahan kaya Kevlar, Dyneema, utawa campuran komposit minangka salah sawijining sing paling apik kanggo nglindhungi saka potongan. Bahan kasebut nyedhiyakake resistensi potong sing dhuwur kanggo nglindhungi obyek sing cetha.

Kepiye sarung tangan tahan potong Level 5?

Sarung tangan tahan potong level 5 menehi proteksi sing apik marang potongan lan obyek sing landhep. Padha cocok kanggo tugas nglibatno bahan karo beboyo nglereni substansial.

Nalika sampeyan kudu nganggo sarung tangan sing tahan potong?

Sarung tangan sing tahan potong kudu dianggo nalika ana risiko kena kontak karo obyek utawa bahan sing landhep sing bisa nyebabake tatu utawa laserasi. Industri kaya konstruksi, manufaktur, lan pangolahan panganan umume nggunakake sarung tangan kasebut.

Kepiye carane ngerti yen sarung tanganku tahan potong?

Priksa label utawa kemasan sarung tangan kanggo informasi babagan tingkat resistensi potong, biasane dituduhake dening standar kaya ANSI utawa EN. Produsen asring nyedhiyakake informasi iki kanggo mbantu pangguna nggawe pilihan sing tepat.

Napa nganggo sarung tangan sing dipotong?

Nganggo sarung tangan sing tahan potong penting kanggo nglindhungi tangan saka ciloko sing disebabake dening obyek utawa lading sing landhep. Dheweke penting banget ing industri sing ana risiko pemotongan dhuwur, njamin safety pekerja.

Apa proteksi potong ANSI Level 4?

Proteksi potong ANSI Level 4 nuduhake tingkat resistensi sing dhuwur marang potongan ing skala saka 1 nganti 5, adhedhasar standar ANSI. Sarung tangan kanthi rating iki efektif nglawan macem-macem bebaya nglereni.

Apa sing nggawe sarung tangan sing tahan dipotong dadi tahan?

Sarung tangan tahan potong digawe saka bahan khusus sing nduweni sifat tahan potong dhuwur. Bahan kasebut, kayata Kevlar, Dyneema, utawa bolong baja, nyedhiyakake penghalang nglawan pinggir lan obyek sing cetha.

Apa sarung tangan Kevlar nglindhungi saka potongan?

Ya, sarung tangan Kevlar dikenal kanthi sifat tahan potong sing apik. Padha dirancang kanggo nglindhungi saka ngethok saka obyek lan lading landhep, nggawe wong pilihan populer kanggo macem-macem aplikasi.

Apa sarung tangan nitril nglindhungi potongan?

Sarung tangan nitrile nawakake sawetara tingkat proteksi marang potongan, nanging bisa uga ora nyedhiyakake tingkat resistensi potong sing padha karo sarung tangan sing digawe saka bahan kaya Kevlar utawa Dyneema.

Apa sarung tangan sing tahan dipotong duwe logam?

Sawetara sarung tangan sing tahan potong ngemot serat logam utawa bolong kanggo nambah resistensi marang sudhut sing cetha. Nanging, akeh opsi modern nggunakake bahan sintetik canggih kanggo resistensi potong.

Apa Kevlar cut proof?

Nalika Kevlar tahan banget dipotong, nanging ora tahan babar pisan. Sarung tangan Kevlar dirancang kanggo nyilikake risiko potong, nanging bisa uga ora menehi proteksi mutlak marang kabeh bebaya pemotongan.

Apa jumlah pesenan minimal kanggo layanan OEM lan OBM?

Jumlah pesenan minimal kanggo layanan OEM lan OBM Amsafe ora kasedhiya ing situs web. Nanging, opsi pangaturan dhewe lan struktur rega bisa dirembug karo tim dodolan.

Apa Amsafe bisa ngatur sarung tangan nganggo logo utawa merek perusahaan?

Apike kanggo dicathet yen Amsafe, produsen sarung tangan layar tutul tahan potong, nawakake pilihan kustomisasi kanggo logo utawa merek perusahaan. Kemungkinan branding iki bisa nambah pangenalan merek lan ningkatake rasa profesionalisme ing papan kerja.

Apa sarung tangan Amsafe disertifikasi kanggo digunakake ing penanganan bahan sing mbebayani?

Sarung tangan Amsafe duwe sertifikasi safety kanggo penanganan materi sing mbebayani, kalebu EN 374-1:2016, EN 374-5:2016, lan EN 420:2003+A1:2009. Sertifikasi kasebut mbuktekake resistensi lan permeasi kimia sarung tangan, lan ketaatan marang peraturan safety.

Apa sarung tangan Amsafe cocok kanggo digunakake ing suhu sing ekstrem?

Kanggo mangsuli pitakon babagan suhu ekstrem, sarung tangan Amsafe nawakake tahan panas sing apik nganti suhu tartamtu, nanging tahan adhem diwatesi. Tingkat tahan panas lan kadhemen spesifik sarung tangan gumantung saka bahan sing digunakake kanggo nggawe.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top