x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan tahan

Produsen Sarung Tangan Tahan Cut

Amsafe minangka pabrikan sarung tangan tahan potong sing diakoni sacara global, misuwur amarga keahliane nggawe lan ngembangake produk sing relevan.

Minangka pabrik sing disertifikasi dening ISO, BSCI, lan SATAX, kita njaga kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin produksi sarung tangan tahan potong sing diuji lan berkualitas tinggi.

  • 15 taun keahlian manufaktur
  • Garansi kualitas 180 dina
  • OEM lan OBM kasedhiya

Sarung Tangan Tahan Amsafe Cut

Sarung tangan tahan potong kita direkayasa kanggo macem-macem tujuan kerja, nyedhiyakake perlindungan kanggo bangkekan lan driji nalika nangani kaca, bahan abot, bahan kimia, teyeng, lan liya-liyane. Sarung tangan iki digawe saka macem-macem bahan, kalebu serat sintetik, poliethelin, bolong logam, neoprene, kain, lan liya-liyane.

Sarung tangan tahan potong Amsafe dikenal kanthi umur dawa lan daya tahan, kasedhiya ing macem-macem desain, warna, ukuran, lan lapisan. Utamane populer ing industri konstruksi lan elektronik.

Minangka pemasok sing disertifikasi, kita njamin sarung tangan tahan potong sing diuji kualitas lan nawakake rantai pasokan siji-mandeg kanggo njamin kualitas lan efektifitas biaya. Hubungi kita kanthi pitakon!

1. sarung tangan busa tahan potong

Nampilake lapisan non-slip kanggo genggeman sing luwih apik, sarung tangan iki ngoptimalake proteksi lan luwih entheng tinimbang sarung tangan biasa. Becik kanggo macem-macem aplikasi, kalebu pawon.

2. sarung tangan bolong baja tahan potong

Dibangun saka serat poliethelin kanthi kekuatan dhuwur lan kawat baja tahan karat, sarung tangan bolong iki nyedhiyakake gesper logam sing bisa diatur kanggo nyandhang optimal. Padha duwe struktur tenunan datar internal kanggo kenyamanan.

3. kanthi ditutupi sarung tangan tahan potong

Kanthi kapadhetan sing sithik lan kemampuan kanggo ngambang ing banyu, sarung tangan sing tahan kelembapan iki cocog kanggo suhu panas lan adhem sing ekstrem, menehi perlindungan sing paling optimal.

sarung tangan serat poliethelin bobot molekul dhuwur

Sampurna kanggo aplikasi industri, teknik aeroangkasa, perikanan laut, lan olahraga ruangan, sarung tangan iki nawakake kombinasi properti sing unik.

5. lnterloched stainless steel Cut sarung tangan tahan

Digawe saka baja tahan karat sing paling apik, sarung tangan iki nduweni sambungan cincin sing disegel sing luwih kuat lan manset logam sing tahan kanggo paparan kimia.

6.multi-filament serat Cut sarung tangan tahan

Highly rating kanggo loro Cut resistance lan puncture resistance, iki sarung tangan foamed nawakake tambah genggeman lan dexterity, cocok kanggo industri lan tugas kluwarga.

7. sawit ditutupi Cut glones tahan

Nyedhiyakake proteksi lan genggeman sing apik banget, sarung tangan iki cocog kanggo pangopènan, penanganan material, pengiriman, lan perakitan. Padha digawe saka serat filamen komposit.

8. Gamelan ditutupi Cut sarung tangan kerja tahan

Nawakake sensitivitas tutul sing optimal lan resistensi potong tingkat dhuwur, sarung tangan iki disertifikasi kanggo digunakake ing industri panganan lan nduweni tekstur sing alus.

9. serat sintetis Cut sarung tangan tahan

Njamin pangayoman awet marang potongan sing ora disengaja, sarung tangan iki cocog kanggo situs konstruksi, gudang, lan macem-macem pakaryan tukang.

Nyedhiyakake Kualitas Apik

Wis luwih saka 15 taun, Amsafe wis dadi pabrikan sarung tangan tahan potong sing dipercaya, sing ngutamakake pangembangan lan riset sarung tangan. Misi kita yaiku nyedhiyakake kualitas, keamanan, lan layanan sing luar biasa.

Sarung tangan tahan potong ora mung nyaman nanging uga duwe teknologi canggih, njamin ventilasi optimal lan tangan garing lan nyaman ing lingkungan pawon lan setelan kerja liyane. Langsung hubungi kita kanggo pesenan, lan nikmati layanan penjualan 24 jam.

Nyedhiyakake Kualitas Apik
Migunani lan nyaman

Migunani lan Nyaman

Sarung tangan tahan potong Amsafe nawakake luwih saka mung pangayoman marang potongan saka bilah sing cetha; padha uga 100% pangan-aman. Sampurna kanggo nambah kapercayan ing pawon, ngirit wektu sajrone nyiyapake panganan, lan nangani tugas kayata ngresiki kaca pecah utawa nggarap alat lan peralatan sing cetha.

Kanthi pabrik sing wis diverifikasi BSCI, ISO, lan SATAX, Amsafe nggawe sarung tangan tahan potong saka poliethelin tekanan dhuwur. Sarung tangan iki nyaman, ora beracun, lan alus, njamin keamanan lan kenyamanan sampeyan ing macem-macem lingkungan kerja.

Sarung Tangan Tahan Cut: Pandhuan FAQ Ultimate

Aku ngerti sampeyan nggoleki sarung tangan tahan potong kualitas dhuwur.

Utawa, sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan sarung tangan tahan potong.

A alesan pandhuan iki nylidiki kabeh sing perlu kanggo ngerti bab sarung tangan Cut-tahan.

Dadi, terus maca kanggo sinau luwih akeh.

1.  Apa Sarung Tangan Tahan Cut?

Sarung Tangan Tahan Cut diklasifikasikake ing peralatan pelindung pribadi (PPE) lan ditrapake kanggo nyegah pemotongan lan pemotongan.

Iki diciptakake utamane kanggo njaga tangan sajrone prosedur sing nglibatake obyek sing cetha kaya kaca, logam, lan piso.

sarung tangan tahan

2. Where Sampeyan Pancen Mbutuhake Sarung Tangan Cut-Tahan?

Coba Sarung Tangan Tahan Cut minangka jubah pahlawan super tangan sampeyan dhewe! Sarung tangan sing nggumunake iki asring katon nuduhake kekuwatan protèktif ing wilayah kaya gudang, zona pangopènan umum, jalur perakitan mobil, hub stamping logam lan wilayah industri kerja logam. Tumindak kaya alangan protèktif, sarung tangan iki mesthekake yen angka sing ditresnani tetep aman lan sehat, adoh saka kemungkinan ciloko utawa ciloko!

3. Apa Beda Tingkat Sarung Tangan Tahan Cut?

Tingkat kasebut ditetepake kanthi nimbang aplikasi khusus sing digawe, kaya sing rinci ing ngisor iki.

ANSI A1 - Digawe kanggo nglindhungi bebaya potongan sing entheng (200-499 gram kanggo dipotong) kayata potongan kertas lan perakitan bagean.

ANSI A2 - Direkayasa kanggo nglindhungi risiko potong (500-999 gram kanggo dipotong) sing umum ditemokake ing penanganan materi, tugas umum lan operasi gudang.

ANSI A3 - Dirancang kanggo menehi perlindungan saka bebaya potong (1000-1499 gram kanggo dipotong) biasane ditemokake ing konstruksi lan penanganan bagean cilik.

ANSI A4 - Dituju kanggo nglindhungi saka bebaya potong medium (1500-2199 gram kanggo dipotong) asring katon ing karya listrik, penanganan kaca, lan penanganan logam.

ANSI A5 - Diformulasikan kanggo nyedhiyakake proteksi medium nganti abot kanggo bebaya potong (2200-2999 gram kanggo dipotong) kaya sing ana ing daur ulang logam lan pangolahan daging.

ANSI A5

ANSI A5

ANSI A6 - Pahlawan kita kanggo bebaya potongan dhuwur saka 3000-3999! Iki minangka sarung tangan kanggo industri pulp, kertas, otomotif, lan aeroangkasa. Kanthi sarung tangan iki, sampeyan bisa nggawe pesawat kertas tanpa wedi karo potongan kertas!

ANSI A7 - Sarung tangan iki ngatasi bebaya potongan dhuwur ing antarane 4000-4999. Iku favorit ing industri lenga lan gas. Kanthi ANSI A7, sampeyan bisa ngomong "minyak bali" tanpa kuwatir babagan potongan!

ANSI A8 - Yen sampeyan duwe bebaya potongan dhuwur saka 5000-5999 gram kanggo dipotong, ANSI A8 minangka pahlawan sampeyan. Iku kaya duwe tameng kanggo tangan!

ANSI A9 - Kanggo beboyo sing bobote 6000+ gram kanggo dipotong, sarung tangan ANSI A9 munggah menyang piring. Kaya tanjung superhero kanggo tangan sampeyan!

ANSI A9

4. Kriteria Apa Sarung Tangan Tahan Cut?

Ana rong standar utama lan internasional sing digunakake kanggo ngevaluasi tingkat protèktif sing bisa ditawakake sarung tangan: ANSI/ISEA 105 (American Standard) lan EN 388 (European Standard).

Loro-lorone standar kasebut digunakake kanggo ngatur tes kanggo resistensi potong, tahan tusukan, lan tahan abrasi. Nanging, penting kanggo nyorot manawa resistensi potong dianggep luwih penting ing antarane telu kasebut.

Kaloro standar kasebut nggunakake tes khusus kanggo mesthekake kekuwatan sing dibutuhake kanggo obyek sing landhep kanggo ngethok materi.

ANSI / ISEA 105 Cut Testing: Nggunakake tes ASTM F2292-15.

Tes iki kalebu mesin sing dikenal minangka tomodynamometer (TDM).

Iku ndudohke obyek cetha utawa agul-agul liwat lumahing sarung tangan milih ing dalan 20mm karo macem-macem kathah gram.

Banjur ngukur jumlah bobot sing dibutuhake kanggo ngethok sarung tangan sampel.

Sarung tangan sampel ngalami limang potongan kanthi telung beban sing beda-beda, lan rata-rata diitung, ngasilake skor A1-A9.

EN 388 Cut Testing: Employs Coupe; ISO 13997

Apa sing ditindakake tes:

Coupe: Materi sampel dipanggonke ing agul-agul sing diprogram kanggo muter kanthi bobot tetep.

Iki nyebabake skor potong 1-5.

Coupe duwe watesan amarga agul-agul bisa dadi surem nalika tes ditindakake ing bahan sampel sing tahan banget, sing bisa nyebabake asil sing ora akurat.

Iki minangka sebab mesin TDM-100 dikenalake.

ISO 13997: Nggunakake mesin sing padha digunakake ing ANSI kanggo tes (TDM-100).

ISO13997 dirancang kanggo menehi asil sing luwih akurat kanggo bahan sampel tahan potong sing dhuwur banget.

jumlah tembung: 278, token digunakake: 7300, model: gpt-4-0613

5.  Apa Bahan Sarung Tangan Tahan Potong sing Paling Apik?

Inti baja - minangka bahan sing kuwat lan bisa digunakake kanggo proteksi tingkat ANSI A2 saka potongan utawa abrasi.

Jaring logam - Iki digawe saka dering interlocked saka stainless steel sing mbentuk bolong.

Iki menehi perlindungan saka potong lan tusukan.

Padha banget awet amarga stainless steel digawe saka.

Nawakake tingkat ANSI A5 kanggo pangguna lan dianjurake kanggo karya sing nglibatake obyek pemotongan sing cetha kaya nglereni unggas lan daging.

Serat logam campuran - iki banget awet lan menehi resistance saka abrasion lan Cut.

Dheweke nawakake level ANSI A5 kanggo pangguna lan disaranake kanggo karya sing nglibatake obyek pemotongan sing cetha kaya nglereni unggas lan daging.

Kevlar - Iki minangka serat aramid sing menehi resistensi kanggo potongan lan tusukan sing dhuwur.

Iki banget kuwat dibandhingake baja lan menehi ANSI A4 proteksi resistance Cut.

Iku banget nyaman lan dianjurake kanggo konstruksi entheng kaya ing industri otomotif.

Serat spektra - Fleksibel banget lan nawakake perlindungan ANSI A4 saka potongan lan abrasi.

Serat Dyneema - iku serat banget kuwat sing digawe saka Ultra-High Molekul-Bobot Polyethylene

Dianjurake kanggo digunakake ing industri kaya industri panganan, lan otomotif lan konstruksi lan baja.

Kain super - minangka bahan sing kuwat banget kanggo menehi perlindungan marang potongan, abrasi lan tusukan.

7. Apa Ana Sarung Tangan Tahan Panas lan Cut?

Ana sarung tangan sing bisa menehi perlindungan marang panas lan potong.

Materi sing digunakake kanggo sarung tangan iki yaiku Kevlar sing bisa nolak panas lan potong.

Sawetara conto kapacak ing ngisor iki.

Tingkat potong 500 derajat E Tahan panas 36cm Guantlets.

Sarung tangan tahan panas lan potong

sarung tangan tahan panas lan potong

800 derajat Cut tingkat 5 panas geni tahan guantlets

Penanganan Panas Coval 350 derajat Pangan Aman Cut Tahan 37cm Gauntlet

8.  Apa sing Sampeyan Perlu Ditimbang Nalika Milih Sarung Tangan Tahan Cut?

Bahan sing Digunakna Kanggo Macem-macem Sarung Tangan

Amarga ana sawetara bahan sing bisa digunakake kanggo nggawe sarung tangan tahan potong.

Penting nimbang jinis karya sing sampeyan butuhake sarung tangan lan pilih sing paling pas, digawe saka bahan sing paling apik.

Ana sarung tangan, lapisan lan liner lan saben nawakake tingkat proteksi tahan potong sing beda saka liyane.

Pilihan kasebut uga bisa menehi proteksi liyane kaya konduksi listrik, abrasi, lan panas.

Contone, Kevlar lan dyneema bisa menehi resistensi potong kanthi mandiri nanging ora bisa cocog karo kabeh jinis pakaryan.

Dyneema siji ora menehi pangayoman marang panas mula ora bisa digunakake ing lingkungan panas dhuwur.

Dyneema maneh kepenak banget lan bisa menang sedina muput amarga ambegan lan cocog karo pakaryan kaya manufaktur utawa produksi panganan.

Kevlar ora banget breathable amarga luwih terisolasi.

Sarung tangan sing digawe saka Kevlar ora bisa dicuci nganggo pemutih lan dianjurake kanggo pakaryan kaya pemadam kebakaran amarga tahan panas.

Standar Keamanan Kanggo Sarung Tangan

Nalika nimbang standar safety, penting kanggo dicathet yen umume negara ora netepake standar kajaba perusahaan Amerika Utara.

Dheweke duwe ANSI/ISEA 105-2016 lan Eropa, Amerika Selatan, Asia lan Australia nggunakake metode tes EN 388.

Nanging, industri ing saindenging jagad wis nggawe standar sing kudu ditindakake ing produksi sarung tangan.

Mulane, penting kanggo nimbang standar safety sing dipatuhi perusahaan sing sampeyan tuku, iki kudu menehi jaminan keamanan.

Requirements liyane

Sarung tangan tahan potong sing dipilih uga kudu menehi perlindungan liyane saka bebaya liyane ing papan kerja. Sampeyan mbutuhake sarung tangan sing tahan potong dadi luwih kandel lan kurang mahir.

Sarung tangan sing dipilih uga kudu nyaman lan uga pas amarga iki bakal njamin produktivitas luwih akeh.

Ana proyek liyane sing mbutuhake kombinasi resistensi ing sarung tangan kayata abrasion, tusukan lan potong.

9.  Apa Keuntungan Nggunakake Sarung Tangan Tahan Cut?

safety First

Kaping pisanan, sarung tangan sing tahan potong dimaksudake kanggo nguntungake pangguna kanthi njaga supaya aman saka potongan, goresan, lan goresan nalika nggarap lading, logam, lan barang landhep liyane.

Nalika sarung tangan sing tahan dipotong digunakake ing papan kerja, pangguna nyuda resiko ciloko cilik nalika kerja.

Iki nggawe kapercayan lan katrampilan amarga bisa nindakake pakaryan kanthi aman.

Prioritas Prioritas

Umume buruh ora gelem nganggo sarung tangan safety amarga dheweke rumangsa ora kepenak lan ora bisa ngrampungake tugas.

Kurang nyaman kanggo sawetara sarung tangan, sayangé.

Nyaman kudu disedhiyakake kanthi safety nalika milih sarung tangan tahan potong.

10.  Apa Sarung Tangan Tahan Potong Teka warna sing beda-beda?

Sarung tangan tahan Cut teka ing werna padhang lan peteng.

Sawetara werna kalebu kuning, biru, abu-abu, putih lan ireng.

Werna bangkekan kadhangkala beda karo sarung tangan liyane.

Sarung Tangan Tahan Ijo Cut

Sarung tangan tahan potong ijo

Bagean ing mburi tangan bisa duwe warna sing beda karo bagean liyane amarga bisa uga digawe nganggo bahan sing beda utamane kanggo proteksi liyane ing sisih siji.

11.  Kepiye Sampeyan Bisa Nguji Kualitas Sarung Tangan Tahan Potong?

Ana macem-macem cara tes sing bisa digunakake kanggo ngerti kualitas sarung tangan tahan potong.

ASTM F1790-97 (metode tes 1997): Digunakake kanggo nguji resistensi potong bahan sandhangan protèktif.

ASTM F1790-05 (metode 2005): Digunakake kanggo ngukur resistensi potong dening laboratorium sing nggunakake mesin uji potong Tomodynamometer (TDM).

ASTM F2992-15: Digunakake dening laboratorium sing nggunakake mesin uji potong TDM.

Resistance Cut diukur ing jarak 20 mm kanthi agul-agul. Asil saka A1 nganti A9.

EN 388-2016: Standar Eropa kanggo ngukur Sarung Tangan Pelindung saka Bahaya Mekanik.

Tes Kudeta EN 388 nggunakake agul-agul bunder, kanthi beban tetep, pindhah menyang lan saka liwat sampel kanggo entuk potongan.

Bahan referensi yaiku kain katun kanvas.

Sampel lan bahan referensi uga dipotong kanggo entuk paling ora limang asil.

Rasio jumlah siklus sing dibutuhake kanggo ngethok sampel karo jumlah sing digunakake kanggo ngethok bahan referensi yaiku resistensi potong sing dikenal minangka indeks potong.

Yen indeks potong luwih dhuwur, tegese materi luwih tahan kanggo potongan.

12.  Ukuran Sarung Tangan Tahan Cut Apa Ana?

Sarung tangan tahan potong kasedhiya ing papat ukuran.

XS = 6-7 Inchi

S = 7-8 Inci

M = 8-9 Inchi

L = 9-10 Inchi

Ukuran XL = 10-11 Inchi

XXL = 11+ Inci.

Disaranake kanggo ngukur dawa tangan sampeyan supaya bisa entuk ukuran sarung tangan sing tepat kaya sing ditampilake ing diagram ing ngisor iki.

13. Apa Panganan Sarung Tangan Tahan Potong Aman?

Ana sarung tangan tahan potong sing dirancang khusus kanggo pawon lan kanggo proses produksi panganan.

Dadi tegese sarung tangan sing dipilih kudu tahan potong lan uga aman kanggo panganan.

Sarung tangan tahan potong sing aman digawe saka poliethelin, spandex lan fiberglass, bisa digunakake maneh.

14.  Kepiye Sampeyan Ngrawat Lan Njaga Sarung Tangan Tahan Cut?

Penting kanggo nyandhang sarung tangan tahan potong nalika nangani obyek sing cetha ing kantor utawa ing omah supaya ora cilaka.

Langkah-langkah ing ngisor iki perlu kanggo ngrawat lan njaga sarung tangan tahan potong.

  • Priksa manawa tangan sampeyan wis dikumbah sak tenane sadurunge nganggo sarung tangan.
  • Gunakake sarung tangan sing paling pas.
  • Sawise saben tugas rampung, priksa manawa sampeyan ngresiki sarung tangan sadurunge njupuk tugas liyane.
  • Saben jinis sarung tangan dilengkapi instruksi reresik utawa sanitasi saka pabrikan, iki kudu ditindakake.

Cuci sarung tangan nganggo banyu sabun, pasang lan gosok tangan.

Cuci kudu ditindakake kanthi banyu sing resik lan anget lan kudu saka pucuk driji nganti manset.

Sanitize lan gantung nganti garing.

15.  Apa sing Nggawe Sarung Tangan Tahan Dipotong?

Siji materi independen ora bisa njamin resistensi potong dhuwur ing sarung tangan sing tahan potong.

Pramila sarung tangan tahan potong paling apik nggabungake 3 unsur sing beda-beda (tumindak rolling, kekuatan, kekerasan) saben nawakake tumindak dhewe ing teknologi tahan potong.

Kanggo nggabungake telung unsur kasebut, kudu diwiwiti saka benang.

Materi sing nyedhiyakake kekuwatan bisa uga Kevlar utawa dyneema.

Baja utawa kaca bisa nyedhiyakake unsur kekerasan sarung tangan tahan potong.

Iki menehi sarung tangan kemampuan kanggo nggawe lading kusam. Kekerasan iki digayuh kanthi kalebu sampel hard ing benang.

Serat filamen digunakake kanggo nggawe saben potongan benang.

Tingkat resistance potong ditemtokake dening carane serat filamen nggawe aksi rolling kanthi obah bebarengan.

Gerakan ing tumindak iki nyerep impact sing disebabake agul-agul.

16.  Faktor Apa sing Nemtokake Gelar Sarung Tangan Tahan Potong Nalika Digunakake?

Ing ngisor iki sawetara faktor sing kudu ditimbang;

  • Sepira kerepe sing arep kontak karo sarung tangan
  • Jinis obyek sing cetha; iku piso, agul-agul puteran utawa pinggiran logam prangko
  • Jumlah pasukan sing ditrapake
  • Dawane utawa arah kontak
  • Lokasi pasukan agul-agul ing sarung tangan
  • Sepira cethane bilah ing titik kontak
  • Bentuk utawa desain pinggiran sing cetha

Nanging, penting supaya ora kena kontak karo obyek sing cetha amarga sarung tangan ora bisa njamin proteksi 100%.

17.  Kepiye Sarung Tangan Tahan Cut Dibandhingake Kanthi Sarung Tangan Tahan Tusukan?

Sarung tangan tahan potong nglindhungi saka alat sing mecah menyang lapisan njaba sarung tangan, nalika sarung tangan tahan tusukan nglindhungi saka obyek sing nusuk menyang sarung tangan.

Umume sarung tangan tahan potong uga direkayasa nganggo bahan sing tahan tusukan.

Sarung tangan tahan tusukan

sarung tangan tahan tusukan

Umume sarung tangan tahan tusukan luwih kenthel dibandhingake sarung tangan tahan potong mula rada mahir lan ora kepenak.

18. Apa Sarung Tangan Tahan Cut Awet?

Sarung tangan tahan potong digawe saka jaringan sing kandhel, tegese luwih awet dibandhingake sarung tangan biasa.

Iki tegese kurang luh lan tusukan mula luwih suwe.

Ora ana standar kanggo nguji daya tahan mula nimbang kekuwatan materi sing digunakake lan karya sing bakal digunakake.

Kanggo kabeh sarung tangan tahan potong, hubungi kita saiki.

Gulung menyang Top