x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Cut Level 5

Amsafe minangka produsen sarung tangan safety tangan internasional, kalebu sarung tangan level 5 potong.

Komitmen kanggo inovasi, kita ngenalake 5 nganti 10 gaya anyar sarung tangan tingkat potong 5 saben taun kanggo mbantu bisnis sampeyan berkembang!

  • Layanan OBM lan OEM: Solusi khusus kanggo bisnis sampeyan.
  • Pangiriman Cepet lan Aman: Produk dikirim kanthi aman sajrone 30 dina.
  • Produsen Certified: SATAX, ISO, & BSCI pabrik diverifikasi, njamin kualitas lan linuwih.
  • Sampel Gratis lan Ekspres: Rasakake kualitas produk kita tanpa biaya.

Sarung tangan Amsafe Cut Level 5

Sarung tangan tingkat potong Amsafe 5 nyedhiyakake proteksi luar biasa marang risiko pemotongan tugas abot, cocog kanggo industri kayata otomotif, pertambangan, konstruksi, lan liya-liyane. Dheweke nolak potongan, tusukan, abrasi, lan bahan kimia tartamtu nalika njaga genggeman sing kuat ing permukaan sing teles utawa berminyak.

Sarung tangan iki uga menehi keluwesan, breathability, lan tahan panas. Telusuri macem-macem produk ing ngisor iki utawa hubungi tim layanan pelanggan responsif kanggo panuntun dhumateng. Kanthi Amsafe, tangan sampeyan ana ing tangan sing aman, hubungi kita lan tim layanan pelanggan sing ramah bakal cepet nanggapi masalah sampeyan sajrone 6 jam!

1. sarung tangan level5 potong hppe kanthi lapisan pu
  • Motong / Luh Resistance: Njamin pangayoman tangan ing kahanan beresiko dhuwur.
  • Fleksibilitas: Ngidini presisi ing tugas tanpa kompromi proteksi.
  • PU Coated Palm: Nyedhiyani genggeman kuwat kanggo kontrol meningkat.
  • Versatility: Cocog kanggo macem-macem industri saka penanganan logam kanggo ndandani otomatis.
  • Breathability: Dirancang kanggo comfort maksimum sak nggunakake.
2. sarung tangan perlindungan HPPE food-grade cut level5
  • Safety-Grade Pangan: Cocog kanggo tugas nangani pangan, porsi, lan ngiris.
  • Panggunaan Serbaguna: Uga cocog kanggo ngolah kebon, mancing, instalasi piranti, lan liya-liyane.
  • Ramah Kulit: Njamin kenyamanan lan nyegah iritasi sajrone panggunaan sing suwe.
  • Breathability Maksimum: Tansah tangan garing lan nyaman sajrone nyandhang dawa.
3.level5 hppe rajutan lengan panjang sarung tangan tahan potong setengah jari
  • Bahan sing kuat: Dibangun saka poliethelin sing aman lan berkinerja tinggi kanggo resistensi potong sing apik.
  • Perlindhungan Lengan Total: Lengan lengen dawa njamin proteksi lengkap, cocog kanggo kebon, penanganan kewan, pertukangan kayu lan liya-liyane.
  • Comfort-Fitting Comfort: Protèktif nanging nyaman, ngidini ease ing kabeh tugas.
  • Desain Setengah Finger: Nambah ketangkasan lan kontrol kanggo tugas sing rinci.
4.katun diantrekake crinkie lateks ditutupi Cut sarung tangan level5
  • Daya tahan sing apik banget: Nyedhiyakake perlindungan sing tahan suwe ing kahanan sing beresiko dhuwur.
  • Genggeman Kuat: Lapisan lateks crinkle ing telapak tangan lan mburi kanggo kontrol lan safety sing luwih apik.
  • Perlindhungan Lengkap: Cocog kanggo bebaya potong sing ekstrem kaya penanganan kayu, penanganan kaca, lan konstruksi.
  • Manset Elastis: Njamin pas aman lan njaga sarung tangan nalika digunakake.
  • Lapisan Kandel: Nambah kenyamanan lan insulasi kanggo nyandhang dawa.
5. potong sarung tangan aramid industri level5
  • Wide Range saka Aplikasi: Cocog kanggo construction, gardening, carpentry, mechanical operasi, lan liyane.
  • Tahan Minyak: Nglindhungi tangan ing lingkungan berminyak.
  • Entheng lan Alus: Senadyan resistensi sing kuat, sarung tangan kasebut alus lan entheng kanggo kepenak nalika nganggo dawa.
  • Anti-Slip: Njamin genggeman sing luwih apik kanggo penanganan sing yakin.
  • Fleksibilitas: Ngaktifake tugas sing mbutuhake ketangkasan lan presisi
6. Stainess kawat baja logam potong sarung tangan level5
  • Kelas Pangan lan Ora Beracun: Njamin safety sajrone panggunaan, cocog kanggo nangani panganan.
  • Resistance Cut Extreme: Resistance sing luar biasa kanggo ngethok, karat, lan oksidasi, cocok kanggo lingkungan sing beresiko dhuwur.
  • Fleksibilitas Agung: Proteksi potong sing kuat tanpa ngrusak keluwesan, ngidini gerakan tangan sing tepat.
  • Breathability: Ambegan apik banget kanggo kenyamanan sajrone nyandhang dawa.
  • Gesper sing bisa diatur: Nawakake pas sing aman lan bisa disesuaikan.
7.13gauge hppe cut level5 sarung tangan layar tutul
  • Kompatibilitas Layar Tutul: Ngaktifake panggunaan piranti layar tutul tanpa kudu nyopot sarung tangan, nambah efisiensi.
  • Cut Resistance: Nyedhiyani resistance banget kanggo ngethok, becik kanggo kahanan beresiko dhuwur.
  • Tahan Panas: Cocog kanggo tugas sing ana gandhengane karo suhu sing dhuwur.
  • Non-Slip Grip: Genggeman aman diwenehake dening lumahing non-slip kanggo nambah kontrol lan safety.
  • Aplikasi Versatile: Cocog kanggo macem-macem tugas kalebu konstruksi, penanganan logam, welding, ndandani otomatis, lan ndandani mesin.
Poliester Campuran Karet Lateks Coated Cut Level 5 Sarung Tangan
  • Lapisan Lateks Karet: Njamin grip non-slip lan ergonomis, nambah kontrol lan safety.
  • Elastis Knit Cuff: Nyedhiyakake pas sing aman, njaga sarung tangan nalika kerja.
  • Resistance Cut banget: Nawakake resistance potong dhuwur-bahan, becik kanggo kahanan beresiko dhuwur.
  • Daya tahan: Dibangun kanggo kinerja tahan lama.
  • Resistance Puncture: Nambah lapisan perlindungan liyane marang tusukan.
9. potong sarung tangan mekanik level5
  • Tambah Resistance Abrasion: Nyedhiyakake daya tahan ing lingkungan sing tantangan.
  • Resistance Impact: Ngurangi risiko ciloko tangan sajrone tugas.
  • Resistance Cut: Resistance potong kelas dhuwur nyedhiyakake proteksi sing apik ing kahanan sing beresiko dhuwur.
  • Pengurangan Getaran: Nambah kenyamanan sajrone panggunaan sing suwe.
  • Mud Grip Palm: Njamin grip non-slip ing lumahing lunyu, teles, utawa garing, nambah kontrol lan safety.

Pilih Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5 kanggo Keamanan Unggul

Nalika nerangake nglindhungi tangan saka bebaya sing cetha, sarung tangan Amsafe cut level 5 nyedhiyakake proteksi sing ora ana tandhingane. Kanthi tingkat puncak resistensi potong miturut standar EN388:2013 bebaya mekanik, sarung tangan iki njamin penanganan sing aman ing macem-macem aplikasi.

Macem-macem sarung tangan tingkat potong 5 digawe saka macem-macem bahan sing paling dhuwur. Panyebaran umume kalebu setelan sing nyakup bilah sing cetha banget kayata ing industri daging, karya kaca sing nglibatake kaca piring, operasi stamping logam abot lan liya-liyane.

Pilih Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5
Wide Range saka Pilihan

Wide Range saka Pilihan

Dianggep minangka pemasok sing misuwur ing China, Amsafe nggedhekake koleksi sarung tangan potong level 5 kanthi macem-macem gaya, warna, lan ukuran. Lini produk kita kalebu sarung tangan HPPE cut level 5 sing dikuatake nganggo lapisan PU, sarung tangan katun crinkle lateks dilapisi potong level 5, lan sarung tangan aramid safety industri sing nyedhiyakake proteksi tingkat potong 5. Kesuwur amarga daya tahan sing luar biasa, sarung tangan iki ora mung bisa digunakake maneh lan gampang dicuci, nanging uga ningkatake breathability lan kenyamanan.

Kajaba iku, sarung tangan potongan Amsafe level 5 bisa disesuaikan karo syarat khusus sampeyan. Tim kita bisa menehi saran produk sing cocog karo operasi lan tujuan bisnis sampeyan. Kita nawakake pilihan kustomisasi kaya hot stamping, sablon sutra, logo karet, lan logo silikon kanggo sarung tangan level 5 potong unik sampeyan. Thanks kanggo mesin cetak sing canggih, kita njamin printing logo sing jelas lan stabil. Amsafe uga nyedhiyakake layanan OEM lan OBM kanggo nambah visibilitas merek sampeyan. Hubungi kita dina iki!

Apa tegese potong level 5 ing sarung tangan?

Tingkat potong 5 ing sarung tangan nuduhake tingkat resistensi potong paling dhuwur miturut standar kaya ANSI utawa EN. Sarung tangan kanthi rating iki efektif banget kanggo nglindhungi potongan saka obyek utawa lading sing landhep.

Apa bedane sarung tangan potong D lan potong 5?

Cut D lan Cut 5 loro nuduhake tingkat dhuwur saka resistance Cut, nanging padha bisa diklasifikasikaké nggunakake standar utawa timbangan beda. Cut 5 biasane ngetutake standar ANSI utawa EN, dene potong D bisa dadi klasifikasi sing digunakake dening organisasi sing beda-beda.

Apa sarung tangan tahan potong A5?

Sarung tangan tahan potong A5 nuduhake sarung tangan sing wis diuji lan disertifikasi kanggo menehi perlindungan tingkat dhuwur saka potongan miturut standar ANSI utawa EN. Padha menehi resistance substansial kanggo sudhut cetha.

Kepiye sarung tangan tahan potong Level 5?

Sarung tangan tahan potong level 5 menehi proteksi sing apik marang potongan lan obyek sing landhep. Padha cocok kanggo tugas nglibatno nangani bahan karo beboyo nglereni wujud.

Apa tegese cut 5?

Cut 5 nuduhake tingkat paling dhuwur saka resistance potong miturut standar kaya ANSI utawa EN. Sarung tangan kanthi rating 5 menehi proteksi luar biasa marang potongan saka alat utawa bahan sing cetha.

Huruf apa sing dipotong level 5?

Tingkat potong 5 biasane dituduhake kanthi huruf "F" ing standar EN388, yaiku standar Eropa kanggo nguji kinerja mekanik sarung tangan, kalebu resistensi potong.

Sarung tangan cut level 5 digawe saka apa?

Sarung tangan potong level 5 digawe saka bahan canggih kaya Kevlar, Dyneema, utawa campuran komposit. Bahan kasebut nyedhiyakake sifat tahan potong sing dhuwur kanggo nglindhungi obyek sing cetha.

Apa bedane sarung tangan A5 lan A6?

A5 lan A6 nuduhake tingkat resistensi potong sing beda-beda adhedhasar standar ANSI. Sarung tangan A6 nawakake proteksi potong sing rada dhuwur tinimbang sarung tangan A5, saengga cocok kanggo tugas sing duwe bebaya pemotongan sing luwih signifikan.

Apa sarung tangan cut 3?

Sarung tangan potong 3 yaiku sarung tangan sing wis diuji lan disertifikasi kanggo menehi proteksi moderat marang potongan miturut standar kaya ANSI utawa EN. Bisa nahan kekuwatan tartamtu saka obyek sing cetha.

Apa level potongan A9?

Tingkat potong A9 minangka tingkat resistensi potong paling dhuwur miturut standar ANSI. Sarung tangan kanthi proteksi potong A9 nyedhiyakake pertahanan sing paling penting kanggo ngethok saka lading utawa bahan sing cetha banget.

Apa sarung tangan cut level C?

Sarung tangan potong level C nuduhake sarung tangan sing menehi tingkat resistensi potong sing moderat miturut standar ANSI. Padha bisa nahan tingkat tartamtu saka pasukan saka sudhut cetha.

Apa potongan level E ing sarung tangan?

Tingkat potong E dudu tingkat resistensi potong standar ing standar ANSI utawa EN. Biasane, tingkat resistance potong saka A nganti F, kanthi huruf sing luwih dhuwur nuduhake tingkat perlindungan potong sing luwih dhuwur.

Kepiye carane milih sarung tangan sing tahan potong?

Nalika milih sarung tangan sing tahan potong, nimbang faktor kayata tugas tartamtu, tingkat perlindungan potong sing dibutuhake (A1 nganti A9), bahan sing digunakake (Kevlar, Dyneema, lsp.), lan kenyamanan. Pilih sarung tangan sing cocog karo bebaya tugas kasebut.

Apa sarung tangan sing tahan dipotong dadi bukti?

Nalika sarung tangan sing tahan potong menehi proteksi tingkat dhuwur marang potongan, sarung tangan kasebut ora tahan babar pisan. Iki dirancang kanggo nyilikake risiko ciloko saka obyek sing cetha nanging bisa uga ora menehi pangayoman mutlak marang kabeh bebaya pemotongan.

Apa Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5 bisa digunakake ing kahanan teles lan garing?

Sarung tangan Amsafe Cut Level 5 nyedhiyakake resistensi dhuwur kanggo ngethok, tusukan, lan abrasi, lan nduweni genggeman sing kuat ing permukaan sing teles utawa berminyak. Padha awet ing panggunaan teles lan garing lan menehi pangayoman banget marang bebaya potong.

Apa ana instruksi perawatan khusus kanggo njaga Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5?

Kanggo njaga sarung tangan Amsafe cut level 5, dianjurake kanggo ngetutake prosedur pangopènan lan reresik sarung tangan. Ajeg mriksa sarung tangan kanggo karusakan apa wae lan ngganti yen perlu. Aja nggunakake pemutih utawa bahan kimia sing atos nalika ngresiki kanggo njamin umur dawa sarung tangan.

Apa Amsafe bisa ngatur sarung tangan nganggo logo utawa merek perusahaan?

Amsafe nawakake layanan merek khusus ing sarung tangan tingkat potong 5 kalebu hot stamping, sablon sutra, logo karet, lan logo silikon. Jumlah pesenan minimal bisa ditrapake. Padha duwe mesin printing majeng kanggo mesthekake printing logo cetha lan anteng.

Apa ana sertifikasi utawa standar tartamtu sing ditemoni Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5?

Sarung tangan Amsafe cut level 5 memenuhi macem-macem sertifikasi lan standar, kalebu standar bahaya mekanik EN388:2013. Sarung tangan iki digawe saka bahan berkualitas tinggi, menehi daya tahan lan tahan kanggo potongan, tusukan, abrasi, lan sawetara bahan kimia.

Apa suhu maksimum sing bisa tahan sarung tangan Amsafe Cut Level 5?

Sarung tangan Amsafe cut level 5 nduweni sifat tahan panas sing ngidini tahan suhu dhuwur. Nanging, suhu maksimum sing bisa tahan sarung tangan iki beda-beda gumantung saka jinis materi tartamtu sing digunakake ing konstruksi.

Gulung menyang Top