x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Sarung Tangan Tahan Tusukan lan Tusukan Produsen Pinunjul

Amsafe minangka produsen sarung tangan sing paling apik kanggo potong lan tahan tusukan. Ing endi kualitas produk minangka prioritas utama. 

Apik banget, kru layanan profesional nyedhiyakake DMF sarung tangan nol PU ditutupi menyang pasar internasional kayata Jerman. Mula, Amsafe minangka merek sing misuwur lan dipercaya dening akeh.

  • Kita nampa layanan OEM lan ODM
  • Garansi 180 dina sawise ETA
  • Rantai pasokan perlindungan tangan sing dilapisi siji-mandeg

Sarung Tangan Amsafe Cut lan Tahan Tusukan

Sarung tangan sing dipotong lan tahan tusukan Amsafe dilengkapi proteksi rong arah. Iki mbantu pangguna supaya ora nangis saka obyek sing cetha lan sempit kayata lading, utamane nalika nggarap lembaran logam lan kaca sing diasah. 

Kajaba iku, nyegah tusukan saka bebaya aplikasi kaya jarum. Proses produksi entuk luwih saka 20 sertifikasi sing relevan. Mangkono, kita njamin fitur lintang sarung tangan potong lan tahan tusukan kanthi biaya sing cukup. 

Kanggo luwih saka 15 taun ing industri manufaktur, Amsafe nggabungake tim layanan pelanggan sing mahir. Kita ngupayakake nyedhiyakake perlindungan lan layanan tangan sing dilapisi kanthi biaya-efektif. Mangga aran gratis kanggo hubungi yen sampeyan butuh informasi tambahan. 

1.katun Cut lan tusukan sarung tangan tahan

Sarung tangan katun sing dipotong lan tahan tusukan kanggo konstruksi, mesin, pompa bensin, lan operasi mobil. Sarung tangan katun iki nduweni fitur tahan nyandhang lan anti selip. Dheweke duwe palem sing kandel lan nindakake kanthi aman banget.

The nitrile cut resistant gloves can be used for multiple purposes. They are suitable for repair works, woodworking, cutting, gardening, and more. Sandy nitrile coating provides
superior grip in dry, wet, and oily conditions. 

3. non-slipncut lan tusukan sarung tangan tahan

Sarung tangan sing ora licin lan tahan tusukan minangka proteksi tangan sing apik kanggo nangani lan operasi plat baja, karya logam, ngresiki otomotif, lan nangani barang sing cetha. Dheweke njamin tangan saka goresan, potongan, lan barang sing rusak.

4. karet sawit potong lan tusukan sarung tangan bukti

Sarung tangan karet sing dipotong lan sarung tangan anti tusukan uga sarung tangan sing ora licin, tahan nyandhang, lan sarung tangan sing apik. Dheweke digawe kanthi bahan sing entheng, pas, lan nyaman. Sarung tangan iki duwe bangkekan rajutan kanggo nyegah lebu lan bledug.

5. sarung tangan potong lengan panjang dan anti tusukan

Sarung tangan potong lengen dawa lan tahan tusukan cocog kanggo macem-macem industri, kayata industri kaca, ukiran kayu, omah, kebon, lan aplikasi liyane. Padha stretchy lan breathable, karo pangayoman banget saka ngethok lan efek sundhukan.

6. dikiataken Cut lan puncture sarung tangan bukti

Sarung tangan sing dipotong lan tahan tusukan duwe tambalan palem sing awet kanggo netes ekstrim. Padha duwe anti banyu, kain bali stretchable, dexterity pinunjul, lan breathability. Uga, sarung tangan iki tahan impact lan awet.

7. luwes bangkekan Cut lan puncture sarung tangan resistance

Sarung tangan tahan potong lan tusukan kanthi bangkekan sing bisa diatur digawe saka kulit berkualitas tinggi. Padha nyaman, lan sarung tangan fleksibel, sampurna kanggo operasi abot. Sarung tangan iki nduweni permukaan palem non-slip sing mbantu ningkatake efisiensi kerja.

8. long cuff Cut lan puncture sarung tangan resistance

Potongan cuff dawa lan resistensi tusukan nduweni tingkat anti-potong tingkat lima. Nggunakake bakal nyegah tusukan, slip, lan potongan. Dheweke duwe serat khusus rajutan HPPE sing garing lan breathable. Uga, sarung tangan iki duwe manset dawa sing elastis supaya ora mlebu lebu lan rereget.

9. sarung tangan latex cut lan puncture resistance

Sarung tangan tahan potong lan tusukan kanthi lapisan lateks digawe saka bahan sing ramah lingkungan lan ora beracun. Padha teka ing macem-macem werna lan ukuran. Sarung tangan lapisan lateks iki cocog kanggo aplikasi industri manufaktur mobil, beresiko dhuwur, lan nylametake.

Kaluwihan Sarung Tangan Amsafe Cut lan Tahan Tusukan

Kanthi pengalaman manufaktur luwih saka 15 taun, Amsafe njamin nggawe sarung tangan potong standar lan tahan tusukan. Personil kudu nggunakake prodhuk iki kanggo ngindhari tatu lan tusukan. Ing ngisor iki sawetara kaluwihan sarung tangan safety sing ditawakake:

  • Tipis lan Protèktif Banget - Bahan sing digunakake ing produksi sarung tangan Amsafe nawakake proteksi sing unggul tanpa ngorbanake kenyamanan, sensitivitas, lan keluwesan.
  • Menehi Puncture lan Cut Protection - Sarung tangan potong Amsafe lan tahan tusukan nawakake perlindungan potong lan tusukan. Iku serbaguna, entheng, lan nyaman kanggo nyandhang. Dheweke uga nawakake tingkat ease sing dhuwur kanggo nindakake tugas kanthi gampang nggunakake tangan sampeyan.
  • Njaga Tangan Sampeyan Aman- Nawakake perlindungan maksimal kanggo tangan, produk iki bisa nglindhungi personel saka jarum hypodermic 25 nganti 28-gauge, kawat, paku, splinters, pecahan kaca, kaca lan pecahan logam, lsp.
Kaluwihan Sarung Tangan Amsafe Cut lan Tahan Tusukan
Wide Range saka Pilihan

Wide Range saka Pilihan

Minangka supplier profesional ing China, Amsafe nawakake macem-macem gaya lan desain sarung tangan potong lan tahan tusukan. Kita bisa menehi rekomendasi sarung tangan safety sing paling apik miturut syarat utawa aplikasi sampeyan. Sarung tangan sing dipotong lan tahan tusukan digawe kanthi lapisan perlindungan lan desain proses sing tepat. Sampeyan bisa njaluk kustomisasi lengkap kanggo nambah merek sampeyan.

Kita nyedhiyakake sarung tangan sing bisa dipotong lan tahan tusukan sing cocog kanggo:

  • Aplikasi kesehatan
  • Pekerjaan penanganan sampah
  • construction
  • Kerja jaga
  • Aplikasi pungkasan industri liyane.
Apa sarung tangan sing tahan potong tahan tusukan?

Nalika sarung tangan sing tahan potong menehi perlindungan marang potongan lan obyek sing landhep, bisa uga ora kudu tahan tusukan. Sarung tangan tahan tusukan dirancang khusus kanggo nyegah penetrasi obyek sing cetha kaya jarum utawa kuku.

Apa jinis sarung tangan sing nglindhungi saka potongan lan tusukan?

Sarung tangan sing dirancang kanggo proteksi potong lan tusukan asring nggabungake bahan kaya Kevlar, Dyneema, utawa bolong baja kanggo menehi resistensi marang ujung potong lan titik sing cetha.

Apa bedane sarung tangan potong lan tusukan?

Sarung tangan tahan potong dirancang kanggo nahan gerakan ngiris, dene sarung tangan tahan tusukan dirancang kanggo nyegah obyek sing cetha nembus bahan sarung tangan. Dheweke duwe tujuan sing beda-beda adhedhasar jinis bebaya.

Apa sing tahan potong vs tusukan?

"Tahan potong" nuduhake sarung tangan sing bisa nahan potongan saka sudhut sing cetha. "Tahan tusukan" nuduhake sarung tangan sing bisa nyegah obyek landhep saka nusuk materi sarung tangan.

Apa sarung tangan sing tahan potong?

Sarung tangan tahan potong minangka jinis sandhangan protèktif sing dirancang kanggo nyegah potongan lan laserasi, asring digawe saka bahan kaya Kevlar, Dyneema, utawa campuran komposit.

Bahan apa sing tahan tusukan?

Bahan kaya bolong baja tahan karat, Kevlar, lan serat sintetik khusus umume digunakake kanggo nggawe sarung tangan kanthi sifat tahan tusukan.

Apa sarung tangan nitril tahan tusukan?

Sarung tangan nitrile nawakake sawetara tingkat resistensi tusukan amarga sifate awet. Nanging, kanggo tugas tartamtu sing mbutuhake proteksi tusukan dhuwur, sarung tangan sing digawe saka bahan kaya Kevlar utawa bolong baja bisa uga luwih cocog.

Apa sarung tangan kulit tahan tusukan?

Nalika sarung tangan kulit menehi proteksi marang tusukan, bisa uga ora tahan tusukan. Kulit luwih efektif kanggo nyediakake perlindungan marang abrasions lan sawetara pasukan tumpul tinimbang tusukan.

Kepiye carane ngerti yen sarung tanganku tahan potong?

Sarung tangan tahan potong asring diwenehi label tingkat resistensi potong, biasane miturut standar ANSI utawa EN. Tingkat kasebut nuduhake kemampuan sarung tangan kanggo nahan macem-macem gaya pemotongan. Deleng spesifikasi pabrikan kanggo rincian.

Apa tes tusukan kanggo sarung tangan?

Tes tusukan nemtokake kemampuan sarung tangan kanggo nolak penetrasi obyek sing cetha. Iki kalebu nggunakake probe tes standar kanggo nemtokake kekuwatan sing dibutuhake kanggo nyemprotake bahan sarung tangan.

Apa level tusukan 5 ing ANSI?

Ing standar ANSI, tingkat tusukan nuduhake kemampuan sarung tangan kanggo nolak tusukan. Resistensi tusukan level 5 nuduhake yen sarung tangan menehi perlindungan tingkat dhuwur marang tusukan saka obyek sing landhep.

Apa sarung tangan lateks nyegah potongan?

Sarung tangan lateks bisa menehi sawetara proteksi marang potongan, nanging fungsi utamane minangka penghalang kanggo nyegah kontak langsung karo rereged. Kanggo resistensi potong sing luwih dhuwur, sarung tangan sing digawe saka bahan kaya Kevlar luwih cocok.

Apa sarung tangan nglindhungi saka tatu jarum suntik?

Sarung tangan sing dirancang khusus kanggo proteksi jarum menehi tingkat resistensi sing luwih dhuwur marang tusukan jarum lan tajam. Dheweke penting banget kanggo profesional kesehatan lan pakaryan liyane ing ngendi ciloko needlestick dadi kuwatir.

Apa sarung tangan tahan potong digawe saka Kevlar?

Ya, sarung tangan sing tahan potong asring digawe saka Kevlar, serat sintetis kanthi kekuatan dhuwur sing dikenal kanthi resistensi potong sing apik. Bahan liyane kayata Dyneema lan stainless steel uga digunakake.

Apa sarung tangan tahan potong digunakake kanggo penanganan kimia Bener utawa salah?

Palsu. Nalika sarung tangan tahan potong menehi proteksi marang luka lan luka, bisa uga ora menehi perlindungan sing nyukupi marang paparan kimia. Kanggo penanganan bahan kimia, sarung tangan tahan kimia khusus dianjurake.

Apa sarung tangan tahan potong duwe logam?

Ya, sawetara sarung tangan sing tahan potong ngemot serat logam utawa bolong kanggo nambah resistensi marang sudhut sing cetha. Nanging, opsi modern asring nggunakake bahan sintetik canggih kanggo resistensi potong.

Apa tingkat maksimum proteksi potong lan tusukan sing ditawakake sarung tangan Amsafe?

Tingkat maksimum perlindungan potong lan tusukan sing ditawakake sarung tangan Amsafe yaiku level lima. Tingkat perlindungan iki digayuh kanthi nggunakake bahan kinerja dhuwur kayata serat khusus rajutan HPPE, tambalan palem sing tahan lama, lan lapisan lateks.

Apa sarung tangan Amsafe bisa digunakake ing penanganan panganan utawa lingkungan medis?

Sarung tangan sing dipotong lan tahan tusukan Amsafe ora dianjurake kanggo digunakake ing penanganan panganan utawa lingkungan medis amarga peraturan keamanan pangan lan medis. Sarung tangan iki dirancang kanggo aplikasi industri lan menehi pangayoman banget marang potongan lan tusukan.

Apa Amsafe nawakake sarung tangan sing tahan kanggo bahan kimia utawa lenga?

Amsafe nawakake pilihan sarung tangan sing tahan kanggo bahan kimia lan lenga. Sarung tangan iki menehi perlindungan saka bahan sing mbebayani lan faktor lingkungan, njamin safety ing industri kayata otomotif, manufaktur, lan petrokimia.

Apa sarung tangan Amsafe mung bisa dicuci utawa dicuci nganggo garing?

Sarung tangan Amsafe bisa dicuci nganggo mesin, nyedhiyakake penak lan gampang perawatan. Dheweke uga awet lan tahan suwe, supaya bisa njaga fitur protèktif sawise pirang-pirang ngumbah. Reresik garing ora perlu kanggo sarung tangan iki.

Gulung menyang Top