x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Top Sarung Tangan Lateks Crinkle-Coated

Apa sampeyan nggoleki sarung tangan kanthi kinerja dhuwur sing nggabungake daya tahan kanthi lapisan crinkle lateks? Panelusuran sampeyan rampung ing kene.

Kanthi keahlian manufaktur luwih saka 13 taun, kita bangga ngirim sarung tangan sing dilapisi crinkle lateks premium sing ora mung nambah kenyamanan nyandhang nanging uga nambah efisiensi operasional.

  • Siap kanggo nepaki panjaluk ekstensif karo output staggering saka 160,000 pasangan saben dina.
  • Dedikasi kita kacetha ing introduksi saben taun saka gaya seger lan desain canggih.
  • Gabung tangan karo AMSAFE lan nonton bisnis sampeyan tekan dhuwur sing durung tau ana ing pasar.

Temokake Sarung Tangan Dilapisi Lateks Crinkle Amsafe

Nalika nerangake safety lan comfort, warisan 13 taun Amsafe ing manufaktur sarung tangan crinkle ora ana tandhingane. Sarung tangan crinkle sing dilapisi lateks khas, nampilake lapisan katun sing nyaman lan desain manset rajutan sing dawa, kanthi lancar nggabungake gaya kanthi fungsional. Rincian lateks sing rumit ing telapak tangan lan mburi tangan menehi finish crinkle grippy ijo sing béda. Lan yen pangaturan dhewe sing dikarepake, kita bisa nyetel sarung tangan kanggo kepinginan tartamtu.

Sarung tangan crinkle sing dilapisi lateks Amsafe unggul ing aplikasi pribadi lan industri, ngukir ceruk kanggo awake dhewe. Percaya ing Amsafe: simbol sarung tangan sing kuat, dipercaya, lan revolusioner. Kanggo njelajah sing luwih jero babagan penawaran lan nemu warisan, nyambung karo kita saiki.

1 sarung tangan dilapisi lateks karet palm crinkle
  • Sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle kanthi telapak tangan karet nawakake sifat anti banyu, tahan luh, lan tahan abrasi.
  • Nampilake bangkekan rajutan kanggo nyegah lebu lan rereget.
  • Bagian mburi digawe saka kain breathable lan sweatproof.
2 sarung tangan dilapisi lateks crinkle tugas abot
  • Sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle kanthi telapak tangan karet nawakake sifat anti banyu, tahan luh, lan tahan abrasi.
  • Nampilake bangkekan rajutan kanggo nyegah lebu lan rereget.
  • Bagian mburi digawe saka kain breathable lan sweatproof.
3Industriai crinkle sarung tangan dilapisi lateks
  • Dirancang kanggo aplikasi industri kanthi rajutan sing mulus lan punggung sing ambegan.
  • Cocog kanggo mesin, kebon, tetanèn, lsp.
  • Digawe saka macem-macem bahan, kayata polycotton utawa polyester.
4. Sarung tangan lateks anti kerut
  • Fitur anti-impact, anti-slip, lan anti-slip.
  • Sampurna kanggo hortikultura, konstruksi, lan operasi mesin.
  • Nawakake nyandhang alus lan nyaman.
5 sarung tangan dilapisi lateks crinkle ringan
  • Cocog kanggo tugas ringan kanthi desain sing mulus lan serbaguna.
  • Dilengkapi fitur anti-grip, udan, lan tahan abrasi.
  • Becik kanggo karya rumah tangga, pangopènan, lan gudang.
6 polyester katun crinkle sarung tangan dilapisi lateks
  • Nglindhungi tangan saka potongan, tusukan, lan abrasi.
  • Digawe saka bahan katun polyester breathable lan alus.
  • Customizable ing werna lan ukuran kanggo ketemu preferensi pelanggan.
7 sarung tangan dilapisi lateks crinkle anti banyu
  • Dirancang kanggo operasi mesin lan tetanèn.
  • Nduwe keluwesan, kenyamanan, lan tahan abrasi sing luar biasa.
  • Seamless lan uncoated bali kanggo breathability maksimum.
8sarung tangan dilapisi lateks crinkle tahan potong
  • Cocog kanggo tetanèn, kerajinan, lan nangani obyek sing cetha.
  • Nyegah kacilakan nglereni lan slip sajrone operasi.
  • Dilengkapi liner tahan potong ANSI sing kuwat banget.
9. Sarung tangan dilapisi lateks pelindung crinkle
  • Sarung tangan iki nduweni manset rajutan lan kain anti banyu.
  • Dirancang kanggo macem-macem aplikasi, kalebu transportasi, konstruksi bangunan, ndandani mobil, lan pabrik minyak & gas.

Sarung Tangan Dilapisi Lateks Serbaguna Crinkle

Amsafe bangga nggawe sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle, sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi. Sarung tangan iki bisa digunakake ing macem-macem lapangan kayata konstruksi, pipa, olahraga, hortikultura, lan seni rupa, nggawe dheweke serbaguna. Werna lengkap kalebu sarung tangan kanthi lapisan lateks crinkle sing luar biasa, njamin breathability lan bisa digunakake maneh.

Ing Amsafe, kita nggunakake mesin jahitan sing diimpor kanggo nggawe sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle sing njamin daya tahan lan konsistensi kualitas. Sawise kecemplung, saben sarung tangan ngalami reresik kanthi tliti kanggo mesthekake anané bahan sing mbebayani. Minangka produsen utama, kita nyedhiyakake layanan Original Brand Manufacturing (OBM) lan Original Equipment Manufacturing (OEM), mbisakake kustomisasi khusus sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle kanggo nyukupi panjaluk sampeyan.

Hubungi kita dina iki kanggo sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan.

Napa Sarung Tangan Dilapisi Lateks Amsafe Crinkle

Napa Pilih Sarung Tangan Dilapisi Lateks Amsafe Crinkle?

Amsafe nawakake sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle kanthi macem-macem keuntungan. Dheweke nyedhiyakake genggeman sing luar biasa ing kahanan garing lan udan, dadi pilihan utama kanggo macem-macem aplikasi. Mangkene sawetara kaluwihan utama sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle Amsafe:

  • Desain entheng
  • Cut-Tahan
  • Properti Anti-Slip
  • Resistensi Tusukan
  • Resistance abrasion banget
  • Cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan

Amsafe nduweni sertifikasi saka SATAX, ISO, lan BSCI, mbuktekake komitmen kita marang praktik kualitas lan etika. Fasilitas produksi sing maju ngidini kita ngasilake 160,000 pasang sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle saben dina. Pilih Amsafe kanggo kualitas, linuwih, lan kinerja sing ora cocog.

Video Terkait Sarung Tangan Dilapisi Lateks Crinkle

Sinau babagan garis produksi sarung tangan sing dilapisi crinkle lan masalah kualitas sing ditemokake para pelanggan liyane saka pemasok sadurunge, gunakake minangka pelajaran.

Masalah Kualitas Umum Sampeyan Kudu Ngerti babagan Sarung Tangan Dilapisi Lateks Crinkle

Kanggo sarung tangan 10 gauge 5 benang iki, umume para pelanggan ngelingi lateks bocor ing sarung tangan, sing bakal nyebabake tangan ora kepenak nalika kerja, mula departemen produksi kita nyathet babagan iki sajrone produksi, utamane kanggo gaya dipping jempol iki, dadi Yen ora bocor menyang liner, cangkang celup gampang dicopot, nanging kanggo pasar Latam, luwih seneng bocor tinimbang kupas.

Mangga priksa perbandingan ing ngisor iki

1. Ing kahanan iki, lontar ora bakal copot mati, nanging buruh ora aran nyaman.

2. Kahanan iki bakal kepenak kanggo para buruh, nanging palem gampang dicopot.

Dadi kanggo pabrik, iki minangka uji coba teknologi. Mangga konfirmasi preferensi pasar lan kemampuan teknis pabrik sadurunge tuku.

Apa iku crinkle lateks?

Lateks crinkle nuduhake finish permukaan tekstur ing sarung tangan sing dilapisi lateks. Pola tekstur iki, asring mirip kerut utawa lipatan, nyedhiyakake genggeman lan tahan abrasi sing luwih apik, nggawe sarung tangan lateks crinkle cocog kanggo tugas sing mbutuhake pegangan sing kuat.

Apa bedane antarane grip nitril lan lateks?

Bentenipun dumunung ing materi. Genggeman nitrile digawe saka karet nitril, menehi tahan kimia lan daya tahan, dene grip lateks digawe saka karet lateks alam, nyedhiyakake keluwesan lan pas. Loro-lorone menehi keuntungan sing beda adhedhasar tugas sing ditindakake.

Sarung tangan sing dilapisi lateks digunakake kanggo apa?

Sarung tangan sing dilapisi lateks digunakake kanggo macem-macem tugas sing mbutuhake genggeman, perlindungan, lan ketangkasan. Aplikasi umum kalebu konstruksi, ngolah kebon, penanganan materi, karya perakitan, lan tugas sing ana hubungane karo bahan kimia sing entheng.

Apa bedane sarung tangan nitril lan bebas lateks?

Sarung tangan nitrile digawe saka karet nitril lan menehi ketahanan kimia sing apik. Sarung tangan bebas lateks bisa kalebu sarung tangan nitril nanging uga ngrujuk marang sarung tangan sing digawe saka bahan alternatif kayata vinyl utawa karet sintetis kanggo wong sing alergi lateks.

Kepiye carane njaga efek crinkle?

Kanggo njaga efek crinkle ing kain utawa sarung tangan, disaranake tindakake pandhuan perawatan sing diwenehake dening pabrikan. Umumé, ngindhari bahan kimia sing atos lan panas banget nalika ngumbah lan pangatusan bisa mbantu njaga tekstur crinkle.

Apa lateks karet?

Ya, lateks, minangka varian saka karet alam, nduweni konsistensi karet. Iki misuwur amarga keluwesan, elastisitas, lan kapasitas sing luar biasa kanggo babagan, saengga cocog banget kanggo macem-macem aplikasi sing macem-macem.

Apa lateks karet utawa silikon?

Lateks minangka conto karet alam, mbedakake saka silikon, zat sing disintesis sacara artifisial. Sanajan loro bahan kasebut menehi kelenturan lan duwe macem-macem tujuan, dheweke duwe ciri sing beda lan bisa digunakake ing lapangan sing beda.

Kang luwih apik lateks utawa karet?

Lateks lan karet minangka istilah sing asring digunakake bebarengan, nanging lateks biasane nuduhake karet alam. Pilihan antarane lateks lan karet sintetik gumantung saka syarat aplikasi, amarga saben materi duwe kaluwihan.

Apa lateks hard utawa alus?

Lateks bisa nganggep konsistensi alus utawa kuwat, gumantung saka formulasi spesifik lan aplikasi sing dituju. Karet lateks diakoni amarga elastisitas sing luar biasa, saéngga bisa mulur lan gampang bali menyang wujud asline.

Kepiye carane bisa ngerti yen sarung tangan iku lateks?

Mbedakake manawa sarung tangan digawe saka lateks bisa ditindakake kanthi ngevaluasi tekstur lan karakteristik visual. Sarung tangan lateks biasane nuduhake sifat lentur, lentur lan nduweni tembus sing halus. Nanging, kanggo presisi sing paling tliti, disaranake takon karo label produk, utamane yen ana sing rentan karo alergi lateks.

Apa bedane sarung tangan lateks lan karet?

Sarung tangan lateks minangka jinis sarung tangan karet sing digawe saka bahan lateks alam, dene sarung tangan karet bisa nyakup bahan karet alam lan karet sintetis.

Apa sarung tangan lateks luwih apik?

Sarung tangan lateks nawakake sensitivitas tactile lan keluwesan sing apik, dadi pilihan populer kanggo tugas tartamtu. Nanging, kanggo sing duwe alergi lateks utawa kabutuhan tahan kimia tartamtu, opsi non-lateks kaya sarung tangan nitril utawa vinyl bisa dadi pilihan sing luwih apik.

Pira regane sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle Amsafe?

Rega kanggo sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle Amsafe ora kasedhiya ing informasi sing diwenehake. Nanging, mupangat saka tekstur crinkle kalebu genggeman sing luwih apik, tahan luh, lan sifat tahan abrasi. Alternatif sarung tangan lateks kasedhiya kanggo macem-macem aplikasi industri lan tugas ringan.

Apa sarung tangan teka ing tingkat kekandelan sing beda-beda kanggo macem-macem tingkat perlindungan?

Sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle sing ditawakake Amsafe duwe pilihan ketebalan sing ngidini macem-macem tingkat proteksi lan tingkat daya tahan. Kustomisasi sarung tangan kalebu warna lan ukuran, lan dirancang kanggo macem-macem aplikasi, ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.

Suwene sarung tangan biasane tahan sadurunge kudu diganti?

Pangarepan daya tahan sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle Amsafe gumantung saka frekuensi panggunaan lan syarat pangopènan. Nanging, sarung tangan kasebut menehi tahan luh lan abrasi sing unggul, lan kanthi perawatan sing tepat, bisa tahan nganti suwe.

Apa ana instruksi perawatan khusus kanggo njaga sarung tangan?

Perawatan sing tepat penting kanggo njaga kekiatan sarung tangan sing dilapisi lateks crinkle Amsafe. Kanggo njamin umur dawa, dianjurake supaya ora kena kontak karo obyek sing cetha, bahan kimia, lan sinar srengenge langsung. Cuci tangan nganggo banyu adhem kanthi deterjen entheng lan garing adoh saka sumber panas.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top