x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
sarung tangan konstruksi

Produsen Sarung Tangan Konstruksi

Amsafe nglampahi luwih saka 15 taun kanggo nggawe sarung tangan konstruksi. Saben taun, kita nggawe luwih saka 5-10 gaya anyar sarung tangan konstruksi ing riset lan desain kanggo mbantu sampeyan cepet dominasi pasar. Layanan OEM lan OBM kasedhiya.

  • Insinyur profesional kanggo njamin produksi sarung tangan konstruksi sing berkualitas
  • Luwih saka 20 sertifikat CE kasedhiya
  • Sampel gratis desain sarung tangan konstruksi
  • Garansi 180 dina sawise periode ETA

Sarung Tangan Konstruksi Amsafe

Sarung tangan konstruksi Amsafe digawe kanggo kenyamanan maksimal, ketangkasan, lan genggeman. Umume sarung tangan konstruksi duwe pas sing pas kanggo njamin kenyamanan ing tangan. Iki menehi perlindungan tangan saka bledug, luka, abrasion, tusukan, lebu, kacilakan, lan bruising. Kajaba iku, sarung tangan tukang menehi genggeman sawit lan perlindungan tangan sing luar biasa saka bahan sing cetha.

Sarung tangan konstruksi kasedhiya ing macem-macem bahan, kalebu nilon, HPPE, lateks, neoprene, kulit, lan sintetis liyane. Antarane konstruksi sing populer, sarung tangan yaiku sarung tangan konstruksi tahan potong, sarung tangan konstruksi kulit, sarung tangan tahan panas, lan liya-liyane.

1.sarung tangan karet konstruksi

Ana macem-macem sarung tangan karet konstruksi sing awet, tahan luh, lan luwih tahan lama. Kasedhiya ing 10-inch lan ukuran liyane. 100% kualitas dhuwur nanging terjangkau. Iku gampang kanggo nggunakake uga.

Sarung Tangan Konstruksi Nitrile Coated

Sarung tangan konstruksi sing dilapisi Nitrile digawe saka sarung tangan rajutan nilon kanthi Lapisan Nitrile ing kabeh palem. Fitur puncture, abrasion, snag, lan resistensi potong sing apik. Nyedhiyani proteksi potong sing dirating ANSI.

3. sarung tangan katun konstruksi putih

Sarung tangan katun konstruksi putih kasedhiya ing kabeh ukuran, saka cilik nganti XL. Sarung tangan sing bisa digunakake maneh iki tahan potong lan anti banyu. Kasedhiya ing jinis full-driji. Bisa digunakake dening lanang lan wadon minangka unisex.

4.sarung tangan konstruksi kulit pria

Sarung tangan konstruksi kulit pria digunakake ing macem-macem industri kanggo sawetara aplikasi. Digawe kanthi input faktor kualitas paling dhuwur. Nyedhiyakake fungsi, umur dawa, lan bisa dipercaya.

5.sarung tangan konstruksi logo khusus

Sarung tangan konstruksi bisa disesuaikan karo logo utawa slogan perusahaan sampeyan. Saben sarung tangan digawe kanthi tliti kanthi kekuatan sing apik, tahan potong, lan tahan abrasi. Tangan dijamin apik.

6. sarung tangan safety non-slip konstruksi

Sarung tangan safety non-slip konstruksi sing cocog kanggo tukang ledeng, buruh konstruksi, buruh manual, pembersih, lan liya-liyane. Dibangun saka bahan kualitas sing kandel lan awet. Digunakake kanggo lenga-proofing, waterproofing, etc.

7. sarung tangan konstruksi abot

Sarung tangan konstruksi tugas abot mbantu njaga kahanan sanitasi lan nambah kinerja sing nganggo, kayata genggeman. Serves macem-macem tujuan. Nampilake bolong udara sing ambegan lan bangkekan elastis kanthi pancing lan katon gesper kanggo pas.

8.sarung tangan safety construction ukuran free

Tekstur sarung tangan safety konstruksi ukuran gratis bisa dipakai lan nyaman. Panggunaan sing apik kanggo konstruksi lan tugas abot.

9.sarung tangan konstruksi mangsa

Sarung tangan konstruksi musim dingin digawe saka bahan berkualitas kanthi standar sing ditemtokake. Ramah kulit, fleksibel, lan bisa dicuci minangka telung fitur paling dhuwur. Bisa digunakake ing macem-macem situs konstruksi lan setelan industri.

Materi Kualitas Premium

Sarung tangan konstruksi desain Amsafe nawakake proteksi tangan sing paling marem ing karya konstruksi sing abot lan abot. Kacilakan, bledug, bruising, lebu, lan unsur mbebayani liyane bisa dicegah mlebu ing sarung tangan. Sarung tangan konstruksi digawe kanggo kenyamanan maksimal, ketangkasan, lan genggeman. Sawetara opsi materi kalebu:

  • kulit
  • Nitrile
  • Cotton
  • polyester
  • Kevlar, lsp.
Materi Kualitas Premium
Panggunaan Wide

Panggunaan Wide

Sarung tangan konstruksi cocok kanggo macem-macem industri lan lapangan. Pabrik produk kemasan, manufaktur mesin, manufaktur baja, pabrik kimia, lan bengkel elektroplating bisa uga ditrapake. Lingkungan kerja liyane uga kalebu stamping logam, mobil, ndandani atap.

Ana sing pas banget kanggo kabeh wong kanthi ukuran saka XXS, XS, S, M, L, XL nganti 4XL. Amsafe minangka toko siji-mandeg kanggo sarung tangan konstruksi sing berkualitas.

Pira regane sarung tangan konstruksi Amsafe?

Sarung Tangan Konstruksi Amsafe nawakake rega terjangkau kanggo macem-macem model, sing beda-beda ing bahan lan fitur. Nanging, kisaran rega ora ditemtokake ing informasi sing diwenehake.

Apa ana instruksi perawatan khusus kanggo njaga kekiatan sarung tangan kasebut?

Pangopènan sing tepat penting kanggo umur dawa sarung tangan konstruksi. Daya tahan bisa dilestarekake kanthi nuruti instruksi perawatan kayata ngumbah miturut pandhuan pabrikan, ngindhari suhu sing ekstrem, lan disimpen ing papan sing garing lan adhem adoh saka srengenge.

Apa sarung tangan konstruksi Amsafe bisa disesuaikan supaya pas karo ukuran utawa bentuk tangan tartamtu?

Opsi kustomisasi kasedhiya kanggo sarung tangan konstruksi Amsafe kanggo nampung ukuran lan wujud tangan tartamtu. Fitur iki njamin pas nyaman kanggo buruh lan pangayoman maksimum marang beboyo ing situs construction. Kompatibilitas wangun tangan dianggep nalika proses manufaktur.

Apa ana pilihan sing ramah lingkungan kanggo sarung tangan konstruksi Amsafe?

Kaya wiji sing ditandur ing lemah sing subur, Sarung Tangan Konstruksi Amsafe wis tuwuh ing industri, tuwuh kanthi fokus ing bahan sing ramah lingkungan lan cara produksi sing lestari, nawakake pilihan sarung tangan sing ramah lingkungan.

Kepiye sarung tangan konstruksi Amsafe dibandhingake karo merek liyane babagan kenyamanan lan perlindungan?

Ing babagan kenyamanan lan perlindungan, sarung tangan konstruksi Amsafe bisa dibandhingake karo merek liyane. Nanging, imbangan tartamtu saka kekiatan vs keluwesan lan comfort vs pangayoman bisa beda-beda gumantung saka gaya tartamtu lan bahan digunakake ing sarung tangan.

Sarung tangan konstruksi kanggo apa?

Sarung tangan konstruksi dirancang kanggo nglindhungi tangan para pekerja saka bebaya potensial ing lingkungan konstruksi. Padha tameng marang ngethok, abrasions, impact, lan cahya kanggo bahan kimia utawa lumahing kasar, njamin safety lan comfort sak macem-macem tugas.

Sarung tangan apa sing sampeyan gunakake kanggo beton?

Nalika nggarap beton, sarung tangan sing digawe saka lateks, nitril, utawa neoprene menehi perlindungan marang iritasi kulit lan paparan kimia. Kanggo nambah daya tahan, sarung tangan kanthi permukaan tekstur bisa nyedhiyakake genggeman sing luwih apik nalika nangani beton sing teles.

Apa sarung tangan sing paling umum digunakake ing situs konstruksi? Apa sarung tangan sing paling umum digunakake ing situs konstruksi?

Sarung tangan sing paling umum digunakake ing situs konstruksi yaiku sarung tangan kulit. Padha menehi imbangan saka pangayoman lan dexterity, nggawe cocok kanggo sawetara saka sudhut tugas construction.

Sarung tangan apa sing nglindhungi tangan saka permukaan kasar?

Sarung tangan kanthi bantalan sing dikuatake, kaya sarung tangan kulit utawa sintetik kanthi proteksi sawit ekstra, nglindhungi tangan saka permukaan kasar kanthi menehi lapisan tambahan ing antarane kulit lan bahan abrasif.

Apa sarung tangan nitrile apik ing konstruksi?

Ya, sarung tangan nitrile bisa cocok kanggo tugas konstruksi. Dheweke menehi resistensi kanggo bahan kimia, lenga, lan tusukan, dadi penting kanggo tugas sing ana gandhengane karo bahan utawa zat sing bisa abrasif utawa mbebayani.

Apa bahan sing paling angel kanggo sarung tangan kerja?

Sarung tangan sing digawe saka bahan kaya Kevlar utawa kulit sing dikuatake dikenal kanthi kekuwatane. Bahan kasebut nyedhiyakake daya tahan lan perlindungan sing luar biasa marang potongan, abrasi, lan dampak.

Kepiye cara milih sarung tangan kerja?

Nalika milih sarung tangan kerja, nimbang faktor kayata tugas tartamtu, bebaya, lan syarat nyaman. Pilih sarung tangan sing nyedhiyakake tingkat perlindungan sing cocog nalika ngidini ketangkasan sing dibutuhake.

Sarung tangan sing paling apik kanggo nangani bahan sing kasar lan abrasif?

Sarung tangan kanthi kulit sing dikuatake utawa sing duwe permukaan tekstur sing cocog kanggo nangani bahan sing kasar lan abrasif. Sarung tangan iki nyedhiyakake proteksi lan genggeman sing luwih apik.

Apa sarung tangan kulit apik kanggo konstruksi?

ya wis. Sarung tangan kulit nduweni kaluwihan sing ndadekake dheweke unggul ing aspek tartamtu. Dihargai amarga kekuwatane, kemampuan tameng, lan breathability bawaan, sarung tangan kerja kulit nuduhake resistensi sing apik kanggo abrasion, dadi pilihan sing optimal kanggo macem-macem tugas sing ana gandhengane karo konstruksi. Akibaté, padha seneng preferensi nyebar antarane buruh.

Sarung tangan apa sing sampeyan gunakake kanggo nggarap kayu?

Ing bidang pertukangan kayu, para perajin biasane nggunakake sarung tangan sing digawe saka kulit premium utawa bahan sintetis sing dikuatake. Sarung tangan khusus iki nduweni tujuan ganda kanggo nglindhungi serpihan, potongan, lan abrasi, nalika nggampangake kepinteran lan ketangkasan sing dibutuhake kanggo nindakake tugas rumit kanthi presisi.

Sarung tangan protèktif apa sing paling apik kanggo nganggo?

Jinis sarung tangan protèktif sing paling apik kanggo nyandhang gumantung marang tugas lan bebaya tartamtu. Umume, sarung tangan kanthi resistensi potong sing cocog, tahan abrasi, lan perlindungan dampak dianjurake kanggo macem-macem kegiatan konstruksi.

Apa buruh konstruksi nganggo sarung tangan?

Ya, akeh buruh konstruksi nganggo sarung tangan kanggo nglindhungi tangan saka bebaya potensial kayata obyek landhep, lecet, bahan kimia, lan dampak. Sarung tangan nyumbang kanggo safety lan kesejahteraan sakabèhé ing pakaryan.

Apa telung jinis sarung tangan sing dirancang kanggo nglindhungi tangan sampeyan?

Ana telung jinis sarung tangan sing dirancang kanthi tliti kanggo njaga lan nglindhungi tangan: sarung tangan tahan potong, sing menehi pertahanan sing kuat kanggo ngethok lan lara; sarung tangan tahan impact, sing efektif nyuda impact tabrakan lan getaran; lan sarung tangan sing tahan kimia, sing nyedhiyakake penghalang sing bisa dipercaya marang bahan kimia sing mbebayani.

Sarung tangan apa sing digunakake kanggo kerja baja?

Nalika nggarap baja, penting banget kanggo nggunakake sarung tangan sing duwe resistensi potong lan perlindungan dampak. Pilihan sing paling optimal kalebu sarung tangan sing digawe saka bahan sing kuat kayata Kevlar utawa sing dikuatake kanthi bantalan sing dikuatake. Sarung tangan iki nyedhiyakake persenjataan sing dibutuhake kanggo nglawan ujung sing cetha lan bobote bahan sing abot, njamin tingkat perlindungan sing unggul.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top