x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Tahan Cuaca Dingin

Tenaga Kerja tanpa henti Nambahake Standar Produk sing Ora Ditandingi lan Kepuasan Klien sing Ora Ana Tandhingane.

  • Pabrik Sah dening BSCI, ISO, lan SATAX: Njamin Standar Manufaktur Dhuwur
  • Nyedhiyakake Pangiriman Produk Rapid: Pangiriman mung sajrone wulan
  • Range Peralatan Lengkap: Cetakan Tangan Standar Euro Kasedhiya ing Ukuran 3 nganti 12 Njamin Pas Sampurna

Sarung Tangan Tahan Cuaca Dingin Amsafe

Sarung tangan tahan potong cuaca adhem sing unggul Amsafe akeh dikarepake, nyedhiyakake perlindungan kaping pindho, nglindhungi tangan saka suhu beku lan obyek sing cetha. Sarung tangan serbaguna iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem tugas sing nuntut, kalebu karya konstruksi, operasi ing gudang sing didinginkan, pangopènan dalan, mbusak salju, nangani kaca, lan konstruksi logam, lan liya-liyane.

Kacathet amarga daya tahan sing luar biasa, sarung tangan iki nduweni lapisan lateks anti-nyandhang protèktif sing luwih nguatake resistensi, khusus ing area jempol. Sarung tangan kasebut dirancang supaya pas karo ukuran lan wujud tangan apa wae, nyedhiyakake kenyamanan lan gampang nganti pangguna lali yen lagi nganggo.

Amsafe setya kanggo mesthekake yen kabeh piranti proteksi tangan, kalebu sarung tangan sing tahan cuaca adhem, bisa nyukupi lan ngluwihi kabutuhan pelindung sampeyan. Yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan, kita ngajak sampeyan hubungi kita kanthi gampang.

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Cuaca Dingin
  • Cut-tahan kanggo pangayoman tangan unggul.
  • Desain sing bisa dipakai kanggo kenyamanan sajrone panggunaan sing dawa.
  • Properti anti-slip kanggo njamin genggeman sing aman ing macem-macem kahanan.
  • Fitur anti banyu kanggo njaga tangan garing ing lingkungan sing teles lan adhem.
02 PVC Tahan Cuaca Dingin Cut karo Sarung Tangan Grip
  • Sarung tangan serbaguna cocok kanggo macem-macem tugas.
  • Desain sing lembut lan fleksibel kanggo panggunaan sing nyaman.
  • Tahan kanggo lenga lan banyu, njamin kekiatan.
  • Bisa disesuaikan saka segi warna, logo, lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.
03 Sarung Tangan Tahan Cuaca Dingin Anti Getaran
  • Digawe saka bahan berkualitas tinggi, njamin daya tahan lan perlindungan.
  • Desain breathable kanggo nyandhang nyaman sajrone jam kerja sing dawa.
  • Nawakake pangayoman marang loro cuaca kadhemen lan ngethok, nambah safety ing kahanan tantangan.
04.sarung tangan safety cuff kadhemen cut resistan
  • Sarung tangan multifungsi kanthi sifat anti-smash, anti-getaran, tahan geni, lan anti-impact.
  • Desain manset safety kanggo proteksi tambahan.
  • Cocog kanggo nglindhungi masalah sing gegandhengan karo cuaca sing adhem, kalebu kram lan ngethok, ing macem-macem skenario kerja.
Sarung Tangan Tahan Cuaca Dingin Serbaguna
  • Desain entheng lan breathable kanggo comfort kabeh dina.
  • Daya tahan sing luar biasa kanggo kinerja sing tahan suwe.
  • Kabeh ukuran tangan nyaman ditampung dening keluwesan materi.
06. awet mangsa kadhemen cuaca Cut sarung tangan tahan
  • Fitur anti-slip, anti-cut, anti banyu, lan anti-kadhemen, nyedhiyakake perlindungan kabeh.
  • Ukuran, warna, lan cetakan logo sing bisa disesuaikan, ngidini sampeyan nyelarasake sarung tangan karo pesenan lan pilihan tartamtu.
07.sarung tangan tahan cuaca dingin anti lmpact
  • Sawit kanthi visibilitas dhuwur lan tahan tusukan kanggo keamanan lan daya tahan sing luwih dhuwur.
  • Kekuwatan dexterity dhuwur ing sisih mburi sarung tangan, nggampangake tugas rumit.
08.hppe liner sarung tangan tahan cuaca dingin
  • Warna opsional kanggo kustomisasi.
  • Digawe saka bahan poliester kanggo pengalaman sing ora lengket lan tahan kusut.
  • Perlindhungan kaping pindho kanggo keamanan tambahan, ditambah karo kenyamanan lan ambegan sing kuat.
9.kulit kadhemen cuaca Cut. sarung tangan tahan
  • Konstruksi kulit sing awet kanggo proteksi tangan lan driji sing tahan suwe.
  • Liner tahan potong kanggo nyegah kontak panas lan narik, nambah safety.
  • Tampilan gaya lan profesional, cocok kanggo sawetara setelan.

Custom Made

Rampungake panjaluk unik bisnis sampeyan kanthi sarung tangan tahan potong cuaca adhem digawe khusus Amsafe. Kanthi mung menehi kita gambar lan pola tartamtu, kita bisa ngirim solusi bespoke sing cocog kanggo aplikasi sarung tangan.

Kajaba iku, sampeyan bisa njelajah kaca kategori utama kanggo ndeleng macem-macem sarung tangan tahan potong sing komprehensif. Sarung tangan tahan cuaca sing adhem digawe kanthi standar sing paling dhuwur, didhukung dening pengalaman ekstensif kanggo nyukupi syarat safety teknis klien ing kahanan sing adhem.

Custom Made
Layanan sing disertifikasi

Layanan sing disertifikasi

Ing Amsafe, pabrik kita duwe sertifikasi saka BSCI, ISO, lan SATAX, njamin kualitas produk lan layanan sing paling dhuwur. Apa sampeyan ngluncurake bisnis cilik sing fokus ing sarung tangan tahan cuaca adhem utawa duwe kabutuhan sarung tangan liyane, Amsafe minangka solusi kabeh-ing-siji, ditawakake kanthi rega sing kompetitif. We nyedhiyani opsi kanggo loro OEM (Original Equipment Produsen) lan OBM (Own Brand Manufacturing).

Staff darmabakti lan pinter kita siap kanggo nuntun sampeyan nemokake solusi optimal kanggo syarat tartamtu. Kajaba iku, kita nawakake conto gratis lan pengiriman ekspres, lengkap karo bea cukai ing papan sing dituju.

Kanggo rincian lan pitakon luwih lengkap, hubungi Amsafe tanpa wektu tundha.

Apa sarung tangan kerja sing paling apik kanggo cuaca sing adhem banget?

Kanggo cuaca sing adhem banget, sarung tangan kerja sing paling apik duwe konstruksi multi-lapisan kanthi lapisan terisolasi lan lapisan njaba anti banyu lan tahan angin. Goleki sarung tangan sing nduweni bahan kaya Thinsulate™ lan Gore-Tex kanggo anget lan perlindungan sing optimal.

Sarung tangan apa sing paling apik kanggo nglereni kayu ing mangsa?

Nalika nglereni kayu ing mangsa, disaranake nggunakake sarung tangan utawa sarung tangan kulit terisolasi kanthi kombinasi bahan kulit lan sintetik. Sarung tangan iki nyedhiyakake proteksi saka potongan lan insulasi supaya tangan sampeyan tetep anget ing suhu sing luwih adhem.

Apa sarung tangan tahan potong pancen bisa digunakake?

Ya, sarung tangan sing tahan potong efektif kanggo menehi perlindungan marang luka lan luka. Iki digawe saka bahan kaya Kevlar, Dyneema, utawa serat baja tahan karat, menehi tingkat resistensi sing dhuwur kanggo obyek sing cetha. Milih tingkat resistensi potong sing cocog kanggo tugas tartamtu penting kanggo efektifitase.

Apa iku OK kanggo motong kayu ing mangsa?

Ya, umume aman kanggo motong kayu nalika musim dingin. Nanging, cuaca sing adhem bisa nyebabake kahanan kayu, dadi luwih angel lan luwih rapuh. Nggunakake alat sing tepat, nganggo sarung tangan lan sandhangan sing cocog, lan njupuk pancegahan safety penting.

Apa sarung tangan mungkasi frostbite?

Sarung tangan bisa mbantu nyegah frostbite kanthi menehi insulasi lan perlindungan marang kadhemen sing ekstrim. Nanging, penting kanggo milih sarung tangan sing dirancang kanggo cuaca sing adhem lan ngindhari paparan sing suwe ing kahanan beku.

Apa sarung tangan kulit luwih apik kanggo kadhemen?

Sarung tangan kulit bisa nyedhiyakake insulasi lan perlindungan sing apik marang kadhemen, nanging efektifitas gumantung saka jinis kulit lan tingkat insulasi sing ditawakake. Sawetara sarung tangan kulit dilengkapi lapisan tambahan kanggo nambah anget, dadi cocog kanggo suhu sing luwih adhem.

Kepiye carane milih sarung tangan sing tahan potong?

Nalika milih sarung tangan sing tahan potong, nimbang faktor kayata tingkat perlindungan potong sing dibutuhake (dirating saka ANSI A1 nganti A9), jinis bahan sing digunakake (Kevlar, Dyneema, lsp.), lan tugas tartamtu sing bakal ditindakake. Rating potong sing luwih dhuwur cocok kanggo tugas sing nglibatake alat lan bahan sing luwih cetha.

Apa bahan sing paling anget kanggo sarung tangan mangsa?

Bahan alami kaya wol lan mudhun, bebarengan karo bahan sintetik kaya Thinsulate™, dikenal kanthi sifat insulasi sing apik banget. Sarung tangan kanthi kombinasi bahan kasebut asring nyedhiyakake pilihan sing paling anget kanggo panggunaan mangsa.

Carane longgar sarung tangan mangsa?

Sarung tangan musim dingin kudu pas nanging ora nyenyet. Pas sing nyenyet mbantu njaga anget, nalika ninggalake papan sing sithik ngidini sirkulasi sing luwih apik. Sampeyan kudu bisa ngobahake driji kanthi nyaman tanpa krasa kaku.

Pira rega sarung tangan tahan cuaca dingin Amsafe?

Rega kanggo sarung tangan tahan cuaca dingin Amsafe beda-beda gumantung saka fitur lan daya tahan sing dibutuhake. Bisa disesuaikan saka ukuran, warna, lan cetakan logo, Amsafe nawakake sarung tangan berkualitas sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.

Kepiye Amsafe njamin kekiatan lan fitur anti nyandhang sarung tangan?

Tes daya tahan lan komposisi materi minangka aspek penting kanggo njamin fitur anti-nyandhang lan tahan lama sarung tangan Amsafe. Dheweke nindakake prosedur tes sing ketat ing macem-macem bahan kanggo mesthekake yen sarung tangan bisa tahan kahanan sing angel lan njaga sifat protèktif.

Apa Amsafe bisa menehi sertifikasi kanggo sarung tangan, kayata standar ASTM utawa EN?

Sarung tangan Amsafe tundhuk karo standar industri kanggo sertifikasi kaya ASTM utawa EN. Kesahihan sertifikasi kasebut dijangkepi liwat tes sing ketat lan langkah-langkah kontrol kualitas, njamin kinerja sarung tangan ing macem-macem aplikasi.

Apa Amsafe nawakake jaminan utawa jaminan kanggo sarung tangane?

Amsafe nawakake jaminan kualitas produk lan layanan pelanggan sing luar biasa, njamin kepuasan pelanggan. Nanging, ora ana informasi sing kasedhiya babagan jaminan utawa jaminan khusus kanggo sarung tangan.

Pira jumlah pesenan minimal kanggo sarung tangan sing digawe khusus saka Amsafe?

Amsafe nyedhiyakake sarung tangan sing digawe khusus adhedhasar spesifikasi klien tanpa syarat pesenan minimal. Sarung tangan bisa disesuaikan saka ukuran, warna, lan cetakan logo, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi.

Gulung menyang Top