x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Sarung Tangan Dilapisi Produsen Terkenal

Amsafe minangka produsen lan produsen sarung tangan sing dilapisi global sing misuwur.

Kanthi luwih saka dasawarsa lan setengah saka kaprigelan produksi, perusahaan kita nyakup personel mahir sing njamin produksi sarung tangan dilapisi kualitas unggul.

  • Fitur sistem nelusuri pesenan wektu nyata
  • Mbantu ngawasi kemajuan pesenan sampeyan
  • Dilengkapi wolung jalur produksi
  • Nampilake kader insinyur kanthi keahlian lan profesionalisme luwih saka rong puluh taun.

Sarung Tangan Dilapisi Amsafe

Amsafe nawakake sarung tangan sing dilapisi sing kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wujud tangan kanggo nyukupi macem-macem panjaluk. Sarung tangan iki dirancang kanggo nyuda rasa kesel tangan, supaya pangguna bisa ngrampungake tugas kanthi luwih efisien lan aman.

Nampilake lapisan lateks dobel ing telapak tangan lan pucuk driji, sarung tangan sing dilapisi nyedhiyakake genggeman sing luar biasa ing kabeh kahanan, dadi garing, teles, utawa berminyak. Iki amarga fitur nyedhot gaya Octopus sing wis digabungake ing desain sarung tangan.

Sarung tangan sing dilapisi Amsafe kanthi ketat netepi standar BSCI, ISO, lan SATAX, nggambarake komitmen kita kanggo kepuasan pangguna. Kita usaha kanggo ngirim layanan unggul kanggo pelanggan ing saben langkah. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

1 Certified-PU-Coated-Tangan-Sarung Tangan

Sarung tangan sing dilapisi PU sing akreditasi nduweni bahan liner sing kuat, njamin gampang dianggo lan serba guna. Sarung tangan iki digawe kanthi tliti kanggo menehi perlindungan sing paling penting marang macem-macem bahaya kayata lacerations, abrasions, lan ruptures. Ngimbangi breathability karo desain, sarung tangan iki nandheske safety salawasé ora nglirwakake comfort.

2 Nitrile-Coated-Tangan-Sarung Tangan

Sarung tangan sing dilapisi nitrile cocog kanggo macem-macem industri, kalebu pertanian, mekanika, lan konstruksi. Sarung tangan iki kasedhiya ing spektrum ukuran lan warna sing bisa disesuaikan, disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Nggunakake sarung tangan sing tahan banting iki kanthi efektif ngalangi pipa slip lan nyuda risiko kesel tangan, saéngga njamin keamanan lan produktivitas tetep sedina muput.

3 Nylon-Dip-Coated-Tangan-Sarung Tangan

Kenyamanan lan Kelestarian Sarung tangan sing dilapisi nilon sing dilapisi nganggo fitur sing fleksibel, anti-statis, lan nyaman. Lapisan elastisitas sing paling dhuwur njamin gampang dipakai. Apa maneh, sarung tangan iki ora mung bisa digunakake maneh nanging uga digawe saka bahan sing ramah lingkungan, selaras karo komitmen kita kanggo kelestarian.

4 Katun rajutan-coatd-tangan-Sarung tangan

Sarung tangan katun rajutan sing dilapisi lateks nyedhiyakake gabungan anti-lenga, anti-kimia sing ora ana tandhingane, ditambah karo proteksi sing kuat, lan njamin kenyamanan. Dheweke dadi solusi sing luar biasa kanggo proteksi tangan ing macem-macem aplikasi industri, kalebu pertanian, transportasi, lan liya-liyane.

5 Sarung tangan poliester-campuran-dilapisi

Sarung tangan sing dilapisi poliester kita duwe finish crinkle, ora mung menehi perlindungan tambahan, nanging uga njamin genggeman sing unggul lan tahan kanggo nyandhang lan abrasi. Gabungan kain breathable lan entheng ing bagean dorsal nggedhekake comfort sakabèhé lan fungsi fungsional.

6 sarung tangan fleksibel-dilapisi pasir

Sarung tangan sing dilapisi pasir sing lentur nyedhiyakake fleksibilitas lan ketangkasan sing ora ana tandhingane, nggawe dheweke sampurna kanggo macem-macem tugas, kalebu tenaga kerja industri, kemasan, konstruksi, hortikultura, lan liya-liyane. Kanthi macem-macem warna lan ukuran sing kasedhiya, sampeyan duwe kemampuan kanggo milih sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

7 Sarung tangan dilapisi serat kaca

Sarung tangan sing dilapisi serat kaca nampilake liner kanthi kualitas unggul, tahan abrasi, dadi pilihan utama kanggo industri sing nggawe kaca lan logam. Kanthi macem-macem ukuran sing sampeyan gunakake, sarung tangan iki dirancang kanthi tliti kanggo nampung kabeh proporsi kanthi nyaman. Salajengipun, telapak tangan sarung tangan diisi poliuretan kanggo proteksi lan daya tahan sing luwih kuat.

8 PVC-dilapisi-tangan-sarung tangan

Sarung tangan sing dilapisi PVC nuduhake resistensi pengaruh, breathability, lan anti gesekan. Diiringi bahan TPR kanggo benteng tambahan ing sisih dorsal tangan, sarung tangan iki cocok kanggo aplikasi sing akeh, nyakup mesin lan liya-liyane.

sarung tangan anti-cut-dilapisi

Sarung tangan sing dilapisi anti-potong nawakake desain sing mulus lan luwes kanthi proteksi ros-rosan, njamin safety tangan sing unggul. Nampilake lapisan nitrile berpasir, sarung tangan iki kanthi efektif nyegah potongan tangan nalika kerja. Kajaba iku, padha dilengkapi manset sing bisa diatur lan telapak tangan sing empuk kanggo nambah kenyamanan lan perlindungan.

Jaminan Kualitas ing Sarung Tangan Dilapisi

Kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun, Amsafe duwe spesialisasi nyedhiyakake sarung tangan sing dilapisi sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Sarung tangan kita nduweni lapisan nitril sing kuat sing menehi tahan kanggo abrasi, snags, tusukan, lan potongan, menehi perlindungan marang bahan kimia. Amsafe kanthi bangga njamin yen kabeh sarung tangan sing dilapisi bebas saka silikon lan lateks.

Kita sumber bahan nitril saka manufaktur dipercaya ing Taiwan, Korea Selatan, lan China. Ing Amsafe, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake kanggo njamin kinerja optimal saben sarung tangan sing dilapisi. Kajaba iku, kita nggunakake mesin jahit sing diimpor kanggo njaga kualitas sing awet lan konsisten.

Kauntungan Material
Fitur apik banget

Fitur Luar Biasa saka Sarung Tangan Dilapisi Amsafe

Amsafe nawakake macem-macem sarung tangan tangan sing diwenehi lapisan nitril, ngasilake ketangkasan, daya tahan, lan genggeman sing luar biasa. Sarung tangan sing dilapisi digawe kanggo ambegan lan kepenak, dadi pilihan sing disenengi ing macem-macem industri, kalebu lukisan, karya mekanik, konstruksi, lan perakitan umum.

Amsafe nyedhiyakake sarung tangan sing dilapisi kanthi ukuran standar Euro sing komprehensif, saliyane nawakake pilihan kustomisasi kanggo nyukupi kabutuhan unik sampeyan. Minangka produsen sing unggul, kita nyedhiyakake layanan kemasan lengkap kanggo akuisisi sampeyan. Kita nggunakake mesin cetak avant-garde kanggo nggawe kemasan pribadhi karo merek sampeyan, njamin percetakan sing bisa dibaca lan profesional.

Sarung Tangan Dilapisi: Pandhuan FAQ Ultimate

Yen sampeyan nggoleki sarung tangan sing dilapisi kanthi kinerja dhuwur, mula sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.

Pandhuan iki nylidiki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sarung tangan sing dilapisi.

Saka macem-macem jinis lapisan, desain, jinis material, standar kualitas nganti spesifikasi - sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake babagan sarung tangan sing dilapisi ing kene.

Terus maca kanggo sinau luwih lengkap.

1. Apa Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan minangka wangun sandhangan protèktif sing dirancang kanggo dianggo ing tangan, lan sok-sok ndawakake kanggo nutupi kabeh lengen, kanthi tujuan kanggo njaga tangan saka bebaya potensial, kalebu nanging ora winates ing tatu lan paparan zat sing mbebayani.
Sarung tangan sing dilapisi nuduhake jinis sarung tangan sing nduweni lapisan lengkap sing nutupi kabeh tangan.
Aplikasi saka lapisan menehi alangi protèktif marang macem-macem zat kayata kimia, lenga, abrasions, snags, lan ngethok.
Sarung tangan khusus iki dirancang kanggo tujuan menehi perlindungan.

Sarung Tangan Dilapisisarung tangan dilapisi

2. Pira Biaya Sarung Tangan Dilapisi?

Jinis lapisan, bahan sarung tangan, merek, nomer sing dituku, lan panggunaan sing dituju mung sawetara variabel sing bisa mengaruhi rega sarung tangan sing dilapisi. Sarung tangan sing dilapisi biasane regane antarane sawetara dolar nganti $20 sepasang.

3. Apa Manfaat Sarung Tangan Dilapisi?

Tujuan utama sarung tangan sing dilapisi yaiku kanggo menehi perlindungan marang tangan.

Sarung tangan nglindhungi tangan saka potongan, bahan kimia, bebaya, lan tusukan.

Sarung tangan sing dilapisi uga nyuda rasa kesel amarga nggunakake kurang energi kanggo nyeret utawa nyekel obyek.

Sarung tangan sing dilapisi uga paling apik kanggo nangani alat lan mesin amarga bisa nyuda potensial peralatan lan alat sing bisa nyebabake karusakan.

Sarung tangan sing dilapisi luwih gampang digarap amarga nyaman lan uga serbaguna.

4. Apa Ana Watesan Nggunakake Sarung Tangan Dilapisi?

Sawetara sarung tangan sing dilapisi bisa nyebabake reaksi kulit lan alergi.

Iki bisa kedadeyan yen pangguna nanggepi sawetara bahan sing digunakake kanggo nggawe sarung tangan.

Sawetara bahan sing digunakake kanggo nggawe sarung tangan sing dilapisi ora awet, mula bisa nyebabake kacilakan.

Sawetara sarung tangan sing dilapisi ora nyaman banget kanggo nyandhang.

Bisa nyebabake karusakan utawa kacilakan yen digunakake ing ngendi ora ditrapake.

5. Lapisan endi sing bisa digunakake ing sarung tangan sing dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi bisa duwe pirang-pirang lapisan, saben duwe keuntungan lan aplikasi dhewe. Lapisan umum kanggo sarung tangan sing dilapisi kalebu:

  • Ketahanan kimia, pelumas, lan tusukan saka sarung tangan sing ditutupi nitril ndadekake dikarepake. Dheweke ngimbangi genggeman kanthi ketangkasan, saengga cocog kanggo otomotif, manufaktur, lan pangopènan.
  • Sarung tangan sing dilapisi lateks fleksibel, nyaman, lan apik. Nanging, sensitivitas lateks kudu dianggep sadurunge digunakake.
  • Sarung tangan sing dilapisi PU duwe sensitivitas tactile, genggeman, lan ketangkasan. Presisi lan penanganan sing alus dibutuhake ing manufaktur elektronik lan penanganan materi sing entheng.
  • Sarung tangan PVC: Sarung tangan PVC tahan bahan kimia lan lenga. Biasane digunakake ing aplikasi sing mbutuhake perlindungan zat.
  • Lapisan Neoprene: Sarung tangan sing dilapisi bahan tahan sawetara bahan kimia, lenga, lan asam. Padha aman kanggo tugas mbebayani.
  • Lapisan Lateks Karet Alam (NRL): Sarung tangan kaya lateks menehi genggeman lan keluwesan. Iki digunakake kanggo nyekel obyek sing lembab utawa lunyu.
  • Lapisan Microfoam: Sarung tangan nitrile utawa lateks sing berbusa nambah genggeman, ambegan, lan kepenak. Padha cocok kanggo tugas grip-lan-ventilasi.
  • Lapisan Sandy / Nitrile Dots: Titik tekstur cilik ing sarung tangan nambah genggeman ing lingkungan sing teles lan berminyak. Aplikasi sing mbutuhake genggeman sing kuat digunakake.
  • umpluk Nitrile Lapisan: Sarung tangan iki empuk, tahan lenga, lan dicekel kanthi apik. Padha digunakake kanggo long-term, tugas nyaman.
  • Lapisan Gel: Sarung tangan sing dilapisi gel ngresiki lan nyerep getaran. Aplikasi kasebut kalebu getaran mekanis utawa dampak sing bola-bali.

Kebutuhan pakaryan utawa industri sampeyan kudu nemtokake lapisan sing sampeyan gunakake. Lapisan beda-beda ing proteksi, genggeman, keluwesan, lan tahan materi. Supplier utawa pabrikan sarung tangan bisa mbantu milih sarung tangan sing dilapisi sing bener.

6. Apa Bahan Sarung Tangan Dilapisi Paling Apik?

Pilihan saka materi optimal kanggo tangan ditutupi sarung tangan gumantung marang panjaluk tartamtu saka usaha sampeyan, wangun pengamanan sing dikarepake, lan kahanan lingkungan nalika sarung tangan bakal digunakake. Materi sing beda-beda menehi ciri sing beda-beda, saengga bisa nemtokake materi sing "paling apik" gumantung karo syarat tartamtu.

Sarung tangan Nitrile Coated

Sarung tangan sing dilapisi nitrile

 

7. Carane Sampeyan Nggawe Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi digawe kanthi nyelehake sarung tangan dhasar mesin rajutan menyang lapisan sing dikarepake.

Liner kudu degreased lan dilapisi karo zat sing ngidini kanggo ngiket karo lapisan.

Bisa uga sebagian dicelupake ing endi lapisan mung nutupi telapak tangan lan ngarep driji, dip telung seprapat, lan dip lengkap ing endi lapisan nutupi kabeh sarung tangan.

Sampeyan bisa nyelehake sarung tangan sapisan (siji dip) utawa sampeyan bisa nyemplungake kaping pindho (dobel-dip) gumantung saka aplikasi sarung tangan.

Umume sarung tangan sing dilapisi dicelup siji.

8. Apa Cara Nglapisi Sarung Tangan?

Proses nglapisi sarung tangan kalebu nyemplungake sarung tangan menyang lapisan nganti tingkat sing dikarepake.

Cara lapisan sing beda digawe supaya cocog kanggo sawetara aplikasi.

Ana papat jinis lapisan sarung tangan lan kalebu;

1. Coating mung pucuk driji.

Iki menehi breathability paling apik nanging ora menehi proteksi maksimal amarga mung bagean tangan sing ditutupi.

Sarung tangan dilapisi ujung jari

sarung tangan ditutupi pucuk driji

2. Jangkoan Palm ngendi nutupi nutupi lontar, mangkono menehi pangayoman kanggo nang tangan mung.

Cakupan sawit

jangkoan sawit

3. Lapisan telung prapat nutupi driji nanging tanpa ndhuwur sarung tangan.

Telung Quater Coating

lapisan telung quater

4. Lapisan lengkap utawa lapisan lengkap.

Iki nutupi kabeh sarung tangan saéngga menehi perlindungan lengkap.

Dilapisi kanthi lengkap

kanthi ditutupi

9. Fitur Apa Sampeyan kudu Ditimbang Nalika Tuku Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi ditrapake kanggo macem-macem aplikasi. Sawetara digunakake ing industri nalika sawetara digunakake kanggo panggunaan umum kayata kebon.

Kanggo milih sarung tangan sing dilapisi paling apik sampeyan kudu nimbang fitur ing ngisor iki;

  • Bahan sing digunakake - bahan sing digunakake kanggo nggawe sarung tangan kudu dadi pertimbangan utama nalika tuku sarung tangan.

Gumantung ing ngendi sarung tangan bakal digunakake, pilih sarung tangan sing nduweni bahan sing bakal menehi perlindungan maksimal.

  • Biaya - biaya sarung tangan uga kudu dadi pertimbangan, priksa manawa regane cocog karo sarung tangan kasebut.

Sampeyan uga kudu ngindhari sarung tangan sing dilapisi murah amarga umume digawe saka bahan sing ora apik lan ora tahan lama.

  • Pas lan nyaman - cedhak sing pas yaiku sing kudu ditindakake nalika tuku sarung tangan.

Tujuan utama tuku sarung tangan yaiku kanggo nglindhungi tangan lan yen sampeyan entuk sing dudu ukuran sampeyan, sampeyan ora bakal dilindhungi. Yen sampeyan ora nemokake sing cocog karo sampeyan, pilih ukuran sing luwih cilik tinimbang sing luwih gedhe.

  • Perlindhungan - sarung tangan kudu menehi perlindungan marang lenga, abrasi, potongan, lan bahan kimia.

Sampeyan kudu menehi perlindungan termal yen dibutuhake.

  • Kualitas - sarung tangan sing apik kudu kualitas apik kanggo nyegah karusakan nalika digunakake. Padha uga kudu awet mula priksa manawa sampeyan mriksa sarung tangan kanthi apik kanggo mesthekake kualitas.
  • Kelas layanan - sarung tangan sing dilapisi paling apik kudu digunakake kanggo tujuan kasebut.

Sampeyan kudu ngerti sifat kontak lan uga syarat genggeman.

  • Jinis bahan kimia sing kudu ditangani - nalika tuku sarung tangan sing dilapisi, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngerti jinis bahan kimia sing ditangani kanggo tuku sing bener.

10. Carane Sampeyan Kudu Care lan Njaga Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi mbutuhake perawatan lan pangopènan supaya bisa tahan suwe lan bisa digunakake kanggo tujuan sing dituju.

Sarung tangan sing dilapisi duwe cara tartamtu sing kudu dijaga kanggo njamin layanan sing sampurna lan njamin umur dawa.

Nalika ngumbah sarung tangan sing dilapisi kudu nggunakake banyu adhem lan deterjen sing lembut, kanggo mesthekake yen sarung tangan ora rusak.

Sampeyan uga ora kudu nggunakake pemutih amarga bisa mengaruhi lapisan pelindung.

Sarung tangan sing dilapisi kudu dikeringake kanthi panas sing sithik utawa ing papan sing adhem supaya ora panas banget.

Sarung tangan sing dilapisi kudu dipriksa sadurunge digunakake kanggo mesthekake yen ora ana luh lan nyandhang.

Sarung tangan sing rusak lan kaku minangka tandha kerusakan amarga akeh nyandhang mula ora kudu digunakake maneh.

Sampeyan kudu mesthekake yen sarung tangan disimpen kanthi apik ing kahanan sing bener supaya ora rusak.

11. Apa Sarung Tangan Dilapisi Awet?

Mesthine, sarung tangan sing dilapisi nduweni potensi kanggo daya tahan;

Nanging, daya tahan iki gumantung ing macem-macem faktor, kalebu jinis lapisan sing digunakake, bahan dasar sarung tangan, kaliber manufaktur, lan sifat tugas khusus sing ditindakake.

12. Apa Ukuran Sarung Tangan sing Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi kasedhiya ing macem-macem ukuran. Ukurane cilik, medium, gedhe, lan ekstra gedhe.

13. Apa Sarung Tangan Dilapisi Aman?

Sarung tangan sing dilapisi bisa dianggep minangka pilihan sing aman, amarga dilengkapi lapisan pelindung sing nyedhiyakake lapisan pertahanan tambahan marang bahan kimia, abrasi, tusukan, lan lacerasi.

Maneka warna bahan sing digunakake kanggo nggawe sarung tangan sing dilapisi menehi macem-macem bentuk perlindungan, gumantung saka lingkungan tartamtu sing digunakake.

Sarung tangan tartamtu bisa uga ngemot pirang-pirang lapisan lapisan kanggo njamin perlindungan sing maksimal.

14. Kepiye Sampeyan Nguji Kualitas Sarung Tangan Dilapisi?

Kanggo nguji kualitas sarung tangan, isi saben sarung tangan nganggo 100ml banyu suhu kamar lan gantung vertikal sajrone rong menit.

Priksa sarung tangan sawise rong menit lan yen ora ana banyu sing metu saka sarung tangan banjur lulus tes tegese kualitase apik lan bisa digunakake.

15. Ngendi Sampeyan Bisa Nggunakake Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi bisa ditrapake ing pirang-pirang sektor, kalebu konstruksi, macem-macem industri, kebon, tugas abot, sektor listrik, batu, lansekap, lan penanganan kimia.

16. Apa Sarung Tangan Dilapisi Nyaman?

Ya, akeh buruh milih nggunakake sarung tangan sing dilapisi tinimbang ngandelake tangan kosong, amarga sarung tangan iki nyedhiyakake kenyamanan sing luwih apik lan bisa kerja tanpa gangguan tanpa kuwatir babagan kemungkinan kacilakan.

17. Standar Kualitas Apa Sarung Tangan sing Dilapisi Sarung Tangan?

Ana standar tartamtu sarung tangan dilapisi mestine kanggo salaras karo, kanggo dianggep minangka produk kualitas.

  • Nganggo utawa nyopot sarung tangan kudu gampang.
  • Pabrikan kudu nyatakake kanthi jelas yen sarung tangan kasebut ngemot zat sing bisa nyebabake alergi.
  • Sarung tangan kudu cocog karo tujuane.
  • Gawe sarung tangan kanggo ngidini mobilitas driji maksimal kanggo mesthekake pangguna nyaman.
  • Kualitas protèktif sarung tangan kudu ora kena pengaruh yen sampeyan ora ngumbah kanthi bener.
  • Bahan, jahitan, lan pinggiran kudu ora nyebabake cilaka kanggo pangguna.
  • Sarung tangan kudu lulus tes kualitas, lan ora ana potongan utawa bukaan sing bisa nyuda efektifitase.

18. Kenapa Teknologi Flat Dip Cocog Kanggo Sarung Tangan Dilapisi?

Teknologi flat dip tegese nyemplungake sarung tangan menyang a lapisan polimer sing nutupi telapak tangan menyang pinggir pucuk driji.

Teknologi flat dip ditindakake kanthi tepat kanggo entuk tampilan.

Sarung tangan sing dicelupake kanthi rata menehi kepenak, kasar, lan kekuwatan sing sampurna.

Dheweke uga menehi genggeman sing luar biasa lan awet, saengga cocog kanggo sarung tangan sing dilapisi.

19. Apa Sampeyan Kudu Nganggep Kekandelan Jas Ing Sarung Tangan Dilapisi?

Kekandelan lapisan sarung tangan ndadekake bedane jumlah perlindungan sing ditampa saka sarung tangan.

Sampeyan bisa entuk kekandelan jas kanthi nyelehake sarung tangan ing lapisan kanthi pirang-pirang kanggo nambah lapisan.

Sing luwih kenthel lapisan, sing luwih dhuwur pangayoman menehi, lan luwih dhuwur resistance kanggo sembarang bebaya potensial.

Iki tegese sampeyan kudu nimbang sarung tangan kanthi jas sing luwih kandel kanggo entuk perlindungan maksimal.

Sarung tangan sing luwih kenthel awet lan ngidini penanganan sing paling tliti.

20. Apa Jenis Perlindhungan sing Ditawakake Sarung Tangan Dilapisi?

Sarung tangan sing dilapisi menehi perlindungan marang akeh bebaya sing bisa kedadeyan ing macem-macem area aplikasi.

Sarung tangan sing dilapisi duwe lapisan lapisan sing nglindhungi saka abrasi, potongan, bahan kimia, lenga, snags, lan bebaya liyane.

21. Apa Sarung Tangan Dilapisi Aman Panganan?

Sarung tangan sing dilapisi paling aman kanggo nangani utawa nyiyapake panganan yaiku sarung tangan nitril. Iki minangka sarung tangan kelas medis tanpa bubuk.

Sarung tangan iki tundhuk karo standar kualitas lan safety sing paling kaku. Dheweke ora nggunakake bubuk sarung tangan jagung.

Sarung tangan nitrile paling apik kanggo nyiyapake panganan amarga kuwat, awet, lan bisa tahan tusukan kanggo nglindhungi panganan saka kontak.

Sarung tangan nitril uga aman kanggo alergi, mula ora bakal kontaminasi panganan kanthi bahan kimia utawa alergen sing mbebayani.

22. Apa Sarung Tangan Dilapisi Anti Air?

Ora kabeh sarung tangan sing dilapisi anti banyu. Sawetara wis dirancang khusus kanggo anti banyu.

Sawetara dilapisi kanthi lengkap dadi anti banyu, dene sawetara ditutupi sebagian.

Kanggo kabeh pitakon lan pitakon babagan sarung tangan sing dilapisi, kita kene kanggo nulungi - hubungi kita saiki.

Gulung menyang Top