x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Perlindhungan Certified Sampeyan Bisa Dipercaya

  • Jelajahi macem-macem sarung tangan safety AMSAFE PPE, kabeh dievaluasi kanthi teliti lan disertifikasi dening standar safety global, menehi perlindungan tangan sing ora ana tandhingane.
  • Kaca Sertifikasi kita nyedhiyakake dhaptar lengkap kredensial kita, nuduhake komitmen kita marang kualitas lan safety, lan ketaatan kita marang standar safety internasional.
  • Kanthi AMSAFE PPE, sampeyan ora mung milih sarung tangan, nanging janji keamanan, linuwih, lan kapercayan sing disertifikasi, supaya tangan sampeyan tansah dilindhungi.

EN 388: 2016, EN ISO 21420: 2020

Sarung Tangan Kerja Safety Manset

Sarung Tangan Kulit Rigger Kab

Sarung Tangan Safety PU

Sarung Tangan Safety Nitrile Double Dilapisi

Nitrile Double Coated Cut Sarung Tangan Safety Tahan

 

Sarung Tangan Kerja Kulit Mekanik

Sarung Tangan Latex Palm Coated

Sarung Tangan Latex Palm Coated

 

Sarung Tangan Safety Lateks

Potong Lengan

Cut Sarung Tangan Tahan

Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung Tangan Anti Dampak

Sarung Tangan Safety 13G Nitrile Coated

Gulung menyang Top