x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

Produsen Sarung Tangan Anti Getaran

Amsafe minangka supplier lan pabrikan sing dipercaya ing China. Keahlian kita ing produksi sarung tangan anti getaran bisa ndhukung bisnis sampeyan.

Sadawane sejarah luwih saka 15 taun, kita ngerti carane nangani syarat sampeyan kanthi efektif.

  • Rantai pasokan siji-wektu kanggo njamin biaya lan kualitas sing murah
  • 5-10 Riset gaya pendekatan lan desain saben taun
  • Nawakake layanan OBM lan OEM
  • Sarung tangan anti geter kanthi garansi 180 dina

Sarung Tangan Anti Getaran Amsafe: Perlindhungan Luar Biasa kanggo Tangan Sampeyan

  • The Science Behind Anti Vibration Gloves: Sarung tangan unik iki nyuda efek geter sing mbebayani. Minangka produk Alat Pelindung Diri (PPE), digunakake kanggo nyuda transmisi getaran mesin menyang tangan para pekerja. Padha bisa nresep sawetara frekuensi winates saka geter.
  • Inovasi Amsafe: Amsafe ngrancang sarung tangan anti geter kanggo nglindhungi para pekerja supaya ora nyerep getaran saka piranti listrik tartamtu. Sarung tangan iki biasane digawe saka gel sing tahan banting, karet, utawa bahan kaya busa sing efektif minangka penghalang safety.
  • Dipercaya Amsafe: Kanthi keahlian sing wiyar kanggo ngasilake barang-barang perlindungan tangan kaya sarung tangan anti geter, Amsafe minangka pabrikan sing dipercaya sing bisa dipercaya.
  • Sertifikasi lan Pengalaman: Amsafe disertifikasi SATAX, ISO, lan BSCI, kanthi tim insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun, njamin kualitas paling apik ing saben langkah proses manufaktur.

Kanggo masalah tambahan, hubungi Amsafe. Ngalami perlindungan luar biasa sing ditawakake sarung tangan anti geter!

01 PVC-Padding-Anti-Geter-Sarung Tangan

Sarung Tangan Anti Getaran PVC Padding nawakake perlindungan luar biasa marang panyerepan lan dampening getaran. Sarung tangan PPE tingkat paling dhuwur iki nduweni bantalan PVC sing tahan banting kanggo safety lan kenyamanan.

02 Lateks-Dilapisi-Geter-bukti-Sarung Tangan

Cocog kanggo kerja garing, Sarung Tangan Getaran Lateks Lateks nyedhiyakake proteksi genggeman lan getaran sing luar biasa, nglayani industri kaya penanganan kaca, perancah, lan perakitan atap.

03 Kulit-Anti-Geter-Sarung Tangan

Sarung Tangan Anti Geter Kulit nyedhiyakake tahan panas, nyala, lan dampak. Digawe saka kulit murni, dirancang kanggo piranti sing operasi antarane 50 nganti ~ 400 Hz.

04 Sarung Tangan-Anti-Geter-Kanthi-Dhukungan Bangkekan

Sarung Tangan Anti Getaran kanthi Dhukungan Pergelangan Tangan duwe bantalan palem AVC dawa lengkap, nyuda geter lan dampak. Kajaba iku, dhukungan bangkekan sing dibangun nyedhiyakake kenyamanan tambahan, nyegah rasa ora nyaman kanggo sing nganggo.

05 Sarung tangan anti-geter tanpa driji

Sarung Tangan Anti Getaran Tanpa Finger nyedhiyakake ketangkasan sing luar biasa dibandhingake sarung tangan driji lengkap, lan supaya driji katon. Item PPE unik iki dirancang kanggo nglindhungi saka geter sing mbebayani.

06. Sarung Tangan Anti Getaran kanggo Safety Work

Sarung Tangan Anti Getaran kanggo Safety Work dampen getaran, pas kanthi akurat, lan cocok kanggo kabeh lingkungan, kasedhiya ing macem-macem warna sing cocog karo gaya sampeyan.

07 Anti-Geter-Nitrile-Sarung Tangan

Sarung Tangan Nitrile Anti Getaran, kanthi sawit karet sintetis, nyerep getaran lan ergonomis. Dheweke mbantu nyegah Sindrom Raynaud lan ciloko sing gegandhengan.

08 Shock-absorbent-Sarung Tangan

Sarung Tangan Penyerap Kejut, digawe saka 45% Nylon lan 50% Katun, dirancang kanggo nyilikake efek geter lan impact. Kanthi tambahan bantalan nyerep kejut, padha njamin keamanan ekstra.

09 Sarung Tangan-Tahan Dampak-Anti-Geter

Sarung tangan anti getaran sing tahan benturan, digawe saka karet termoplastik (TPR), nyebarake gaya impact kanggo safety buruh. Sarung tangan iki kadhemen lan tahan impact.

Bahan Kualitas Tinggi

Sarung tangan anti-geter Amsafe digawe saka 100% liner prawan kanthi lapisan Sorbothane sing ditambahake ing area driji lan palem. Lapisan kasebut nyerep frekuensi geter tartamtu kanggo kenyamanan lan perlindungan sing optimal.

Minangka pabrikan sing dipercaya ing China, Amsafe nggunakake bahan baku poliuretan kelas dhuwur sing asale saka merek terkemuka. Penambahan bahan agen reussin, uyah, lan nitril nambah kenyamanan lan daya tahan sarung tangan kita.

Kanggo syarat materi khusus ing sarung tangan anti-geter, aja ragu-ragu hubungi lan kirim pitakon sampeyan!

Bahan Kualitas Tinggi
Kenapa Sarung Tangan Anti Getaran Amsafe

Kenapa Sarung Tangan Anti Getaran Amsafe?

Kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun, Amsafe wis nyedhiyakake sarung tangan anti-geter sing paling apik sing menehi akeh keuntungan. Sarung tangan iki dirancang kanggo awet banget, mbatesi geter lan kejut, lan dikuatake nganggo pelana kanggo umur dawa maksimal.

Ing Amsafe, kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo kabeh kabutuhan sarung tangan anti-geter. Iki ora mung mbantu nyuda biaya nanging uga njamin kualitas sing paling dhuwur. Kita disertifikasi dening SATAX, ISO, lan BSCI lan nawakake sarung tangan ukuran standar Euro saka ukuran 3 nganti 12.

Pabrik kita duwe wolung jalur produksi, sing bisa ngasilake 160,000 pasangan saben dina. Iki ngidini Amsafe nyukupi panjaluk produksi massal sarung tangan anti-geter kanthi efisien.

Tingkatkan bisnis sampeyan kanthi layanan dipercaya Amsafe saiki!

Apa Sarung Tangan Anti Getaran?

Sarung tangan anti-geter yaiku sarung tangan kerja khusus sing dirancang kanggo nyuda dampak getaran sing ditularake menyang tangan lan lengen sajrone tugas sing nggunakake alat utawa mesin sing kedher. Sarung tangan iki kalebu bahan sing nyerep lan nyuda getaran, mbantu nglindhungi para pekerja saka risiko kesehatan potensial sing ana gandhengane karo paparan getaran sing dawa.

Apa Sarung Tangan Anti Getaran Digunakake?

Sarung tangan anti-geter digunakake dening individu sing nggarap alat listrik, mesin, utawa peralatan sing ngasilake getaran. Utamane larang regane ing industri kayata konstruksi, manufaktur, lan otomotif, ing ngendi paparan getaran sing dawa bisa nyebabake kahanan kayata Hand-Arm Vibration Syndrome (HAVS). Sarung tangan iki tujuane kanggo nyuda resiko ciloko sing gegandhengan karo geter lan nambah kenyamanan para pekerja.

Apa Keuntungan Sarung Tangan Anti Getaran?

Keuntungan saka sarung tangan anti-getaran kalebu:

  • Ngurangi transmisi getaran, nglindhungi Sindrom Getaran Tangan-Lengen.

  • Nyaman lan genggeman sing luwih apik, ndadékaké kinerja kerja sing luwih apik.

  • Nyegah lemes lan rasa ora nyaman sajrone nggunakake alat sing dawa.

  • Potensi nyuda ciloko ing papan kerja lan biaya sing ana gandhengane.

  • Tambah kesejahteraan lan safety buruh sakabèhé.

Apa sarung tangan anti geter bener-bener bisa digunakake?

Sarung tangan anti-geter dirancang kanggo nyuda dampak getaran ing tangan lan lengen, utamane kanggo sing nggarap alat utawa mesin sing kedher. Sarung tangan iki ngemot bahan khusus, kayata bantalan gel lan teknologi dampening, sing mbantu nyerep lan nyuda transmisi getaran. Nalika bisa menehi tingkat proteksi, efektifitas bisa beda-beda adhedhasar faktor kayata intensitas lan frekuensi getaran. Pilihan sing tepat lan pas penting kanggo kinerja sing optimal.

Apa sing nggawe sarung tangan anti geter?

Sarung tangan anti-geter dirancang kanthi fitur khusus kanggo nglawan efek getaran. Biasane kalebu lapisan bahan sing kalebu bantalan, busa, utawa gel sing nyerep geter ing wilayah strategis, kayata telapak tangan lan driji. Bahan-bahan kasebut bisa bebarengan kanggo nyuda lan ngilangi energi sing diasilake kanthi alat utawa peralatan sing kedher, nyuda transfer getaran menyang tangan sing nganggo.

Apa sarung tangan kedher mbantu arthritis?

Sarung tangan kedher kadhangkala diteliti minangka bantuan potensial kanggo arthritis amarga kemampuane kanggo ngrangsang aliran getih lan menehi relief kanggo sendi sing lara. Nanging, efektifitas sarung tangan geter kanggo nyuda gejala arthritis bisa beda-beda saben wong. Disaranake takon karo profesional medis sadurunge nggunakake sarung tangan khusus kanggo perawatan arthritis.

Apa karet anti geter sing apik?

Karet bisa efektif kanggo nyerep lan nyuda getaran nganti sawetara. Nduweni sifat-sifat bawaan sing ngidini ngilangi energi geter. Nanging, ing konteks sarung tangan anti-getaran, bahan liyane kayata gel utawa busa khusus asring digunakake ing kombinasi karo karet kanggo nyedhiyakake pengurangan getaran lan kenyamanan.

Apa sing paling apik nyerep geter?

Bahan kaya busa, gel, lan elastomer umume digunakake kanggo nyerep getaran kanthi efektif. Bahan kasebut dirancang kanggo ngilangi energi geter kanthi ngowahi dadi panas. Desain lan komposisi khusus saka bahan kasebut nduweni peran penting kanggo nemtokake kemampuan nyerep getaran.

Kepiye carane nglindhungi para pekerja saka geter?

Perlindhungan saka geter bisa digayuh kanthi nggunakake sarung tangan anti-geter, insoles sing nyerep geter, penyangga pergelangan tangan, lan PPE khusus liyane. Kajaba iku, nggunakake praktik kerja ergonomis, nggunakake alat sing dijaga kanthi apik lan seimbang, lan netepi watesan cahya sing disaranake bisa mbantu nyuda risiko sing ana gandhengane karo pajanan geter sing dawa.

Apa Watesan Sarung Tangan Anti Getaran?

Watesan sarung tangan anti-getaran kalebu:

  • Efektivitas bisa beda-beda adhedhasar faktor kaya intensitas geter lan desain sarung tangan.

  • Sawetara tugas mbutuhake tingkat ketangkasan sing dhuwur, sing bisa dikompromi karo sarung tangan sing luwih gedhe.

  • Ora sulih kanggo pangopènan alat sing tepat lan praktik kerja ergonomis.

  • Ora kabeh model bisa menehi proteksi sing cukup marang getaran frekuensi dhuwur banget.

  • Wong sing duwe kondisi medis kudu takon karo profesional kesehatan kanggo panuntun dhumateng.

Fitur Apa Sampeyan Kudu Deleng Ing Sarung Tangan Anti Getaran?

Nalika milih sarung tangan anti-geter, nimbang fitur kaya:

  • Bahan sing nyerep geter (gel, busa, lsp).

  • Bantalan sing nyukupi ing area kunci (telapak tangan, driji).

  • Penutupan bangkekan sing aman lan luwes.

  • Bahan breathable lan nyaman kanggo nyandhang dawa.

  • Kompatibilitas karo tugas lan alat sing bakal digunakake.

Kepiye Sampeyan Pilih Desain Sarung Tangan Anti Getaran Paling Apik?

Kanggo milih desain sarung tangan anti-geter sing paling apik, evaluasi faktor kayata tugas sing dituju, suwene panggunaan, lan kepenak. Goleki sarung tangan sing menehi keseimbangan antarane pengurangan geter sing efektif lan ketangkasan sing dibutuhake kanggo pakaryan sampeyan. Maca ulasan pangguna lan golek rekomendasi uga bisa mbantu menehi keputusan.

Kepiye Cara Ngresiki Lan Ngrawat Sarung Tangan Anti Getaran?

Ngresiki lan njaga sarung tangan anti-geter biasane kalebu ngumbah tangan sing lembut nggunakake sabun lan banyu sing lembut. Aja nggunakake bahan kimia kasar utawa bahan abrasif sing bisa ngrusak sifat nyerep geter. Udhara garing sarung tangan adoh saka sumber panas langsung kanggo njaga integritas.

Apa Sarung Tangan Anti Getaran Bisa Digunakake maneh?

Ya, umume sarung tangan anti-geter dirancang supaya bisa digunakake maneh. Nanging, daya tahan lan efektifitas bisa suda kanthi wektu kanthi panggunaan sing suwe. Pemriksaan reguler lan panggantos yen perlu penting kanggo njaga kualitas protèktif.

Pira jumlah pesenan minimal kanggo sarung tangan anti-geter Amsafe?

Amsafe, produsen sarung tangan anti-getaran, nawakake jumlah pesenan akeh kanthi pigura wektu pangiriman sing beda-beda gumantung saka ukuran pesenan. Minangka pemasok utama, kapasitas produksi Amsafe ngidini pangiriman pesenan gedhe kanthi pas wektune.

Apa sarung tangan anti-geter Amsafe duwe ukuran sing beda-beda?

Sarung tangan anti-geter Amsafe kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo nyukupi ukuran tangan sing beda-beda. Kajaba iku, ana macem-macem warna lan nawakake pilihan materi kayata bantalan PVC, kulit, tanpa driji, nitril, nyerep kejut, lan sarung tangan tahan impact.

Apa Amsafe bisa menehi conto sarung tangan anti-geter sadurunge nggawe pesenan akeh?

Amsafe nawakake panjalukan conto sarung tangan anti-geter kanggo pelanggan potensial sing pengin nyoba kualitas lan pas sadurunge nggawe pesenan akeh. Kajaba iku, dheweke nyedhiyakake layanan kustomisasi sarung tangan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan tartamtu.

Apa sarung tangan anti-geter Amsafe cocok kanggo kabeh jinis alat listrik?

Nggunakake sarung tangan anti-geter Amsafe kanthi piranti listrik tartamtu bisa nyuda resiko ciloko lan sindrom Raynaud. Ulasan pangguna nuduhake efektifitas beda-beda gumantung saka alat sing digunakake. Pasinaon komparatif dibutuhake kanggo evaluasi sing luwih komprehensif.

Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Kutipan Cepet
Gulung menyang Top