x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

VIDEO APD AMSAFE

Sugeng rawuh ing Galeri Video AMSAFE PPE, ing ngendi kita nggawa keajaiban produksi sarung tangan safety langsung menyang layar sampeyan!

  • Video produksi nawakake tampilan eksklusif ing mburi layar babagan carane sarung tangan safety sing paling dhuwur bisa urip, saka bahan mentah nganti produk sing wis rampung.
  • Uga menehi wawasan sing luwih jero babagan fitur, keuntungan, lan panggunaan sarung tangan sing tepat, supaya sampeyan bisa ngoptimalake produk.
  • Deleng tim dinamis kita sing tumindak ing macem-macem pameran dagang lan acara ing video pameran kita.

Saben video minangka bukti komitmen kita kanggo kualitas lan inovasi ing produksi sarung tangan safety. Dadi, lungguhan, santai, lan nikmati pertunjukan kasebut!

Babagan AMSAFE PPE

Babagan AMSAFE PPE
AMSAFE Ing Jepang
Tim AMSAFE USA
AMSAFE Sharing-Sales
Karyawan tim AMSAFE.
Konferensi Mobilisasi Biro
2023-2024 Katalog

Babagan AMSAFE Trade Show

2023 A+A Dusseldorf
134th Canton Fair
133th Canton Fair
2022 NSC ing AS

About Produk AMSAFE

13G U2 A4 Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi
13/15G Lateks Full Gamelan + Palm Sandy sarung tangan Coated
18G U2 Nitrile Sandy Cut Sarung Tangan Tahan
Sarung Tangan TPR Anti-Impact Cut Resistance Hi-Visible
13G A5 Cut & Sarung Tangan Sandy Nitrile Tahan Panas
Sarung Tangan Lateks Crinkle Coated Heavy Duty
13G Lateks Crinkle Coated Sarung Tangan
13G A6 Cut Sarung Tangan Tahan
Sarung Tangan Mekanik Kulit Kambing
B/3 Grade Cut Sarung Tangan Tahan
Sarung tangan anti impact TPR
18G A4 Cut Sarung Tangan Tahan
10G T/C Lateks Crinkle Dilapisi Thumbfork Dikiataken Sarung Tangan
Sarung tangan PU Tutul Layar Poliester Biru Cahya
Sarung Tangan Polisi TPR Anti impact Cut Resistance
Macem-macem Sarung Tangan Nitrile Full + Palm Coated
7/10G Cotton Liner Lateks Sarung Tangan Lembar Karet
Gaya Liyane TPR Anti Impact Cut Resistance Sarung Tangan
Lengan Cut & Tahan Panas
Stainless Steel Wire Metal Mesh Cut Sarung Tangan Tahan
15G NylonLycra Nitrile SandyFoam Sarung Tangan Full Dotted
Rahasia kanggo Pilih Sarung Tangan Lateks
18 Gauge Nitrile Foam Sarung Tangan
10G T/C Lateks Crinkle Dilapisi Sarung Tangan
21 Gauge B / 3 Sarung Tangan Ketahanan Kelas
Layar Tutul 13G Polyester PVC Sarung Tangan Burik
13G U2 A4 & A5 Sarung Tangan Tahan Sandy Cut Nitrile
13G Floral Cut Sarung Tangan Tahan
10 Gauge Sarung Tangan Lateks
13G Nitrile Gamelan Coated Sarung Tangan
10G Aramid Silicone Sarung Tangan Dilapisi Penuh
Bedane Sarung Tangan Dilapisi Sandy Nitrile Sepisan lan Kaping Kaping
10G Polycotton Palm + Sarung Tangan Lateks Keriput Jempol
15G Nylon Spandex Nitrile Sandy Sarung Tangan
15G U2 A4 / A5 / A6 Sarung Tangan Sandy Nitrile
13G U3/U4 Nitrile Gamelan Dilapisi Sarung Tangan
Cara Pilih Sarung Tangan Dilapisi Nitrile
13 Normal CUTC / 5 Sarung tangan ditutupi PU

Produksi AMSAFE

Sarung Tangan Tahan Cut Waterproof Biru Ungu
Sarung Tangan Safety
Garis Burik kanggo Sarung Tangan Safety.
Garis Dipping Sarung Tangan Nitrile Tugas Berat
Garis Sarung Tangan Kerut Lateks

Fitur & Kualitas AMSAFE

33983 Lembar Teknis manset safety pati
33983 Safety Cuff Kulit Sarung Tangan Kerja
ALE304 Safety Cuff Kulit Double Palm Sarung Tangan Kerja
AL3405 10G 2 Utas polycotton Lateks Crinkle Sarung tangan
Sarung Tangan Karet Industri Food Grade AC3002
Lembar Teknis Sarung Tangan Kimia AC3041
Lembar Teknis Sarung Tangan Kimia AC3042
AH3632 Knitted Wrist Sarung Tangan Nitrile Tugas Berat
AH3632H Open Back Knitted Wrist Heavy Duty Nitrile
AI3301 Cut Impact Sarung Tangan Tahan
AI3301B Impact Cut Sarung Tangan Tahan
AI3302 Sarung Tangan Tahan Dampak Normal
AL3402B Plus Lateks Crinkle Coated Sarung Tangan
AL3462 13G Lateks Sandy Palm Sarung Tangan Coated
AL3402 Plus Lateks Crinkle Coated Sarung Tangan
AL3404 10G 5 benang crotch dikiataken sarung tangan crinkle lateks
AN3105 13G Nitrile Sandy Cut Sarung Tangan Tahan
AN3113 15G Jempol garpu Dikiataken Nitrile Super Foam Sarung Tangan Dilapisi
AI3302 Dual Back Cut Impact Sarung Tangan Tahan

AMSAFE Packing lan Ngirim

Pilihan Logo ing Sarung Tangan Safety Back
Workshop Percetakan AMSAFE
Gulung menyang Top