x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar

aman

Berkualitas Tinggi & Perlindhungan Maksimum & Solusi Sarung Tangan Pelindung Siji-Stop.

Sugeng rawuh ing AMSAFE PPE, produsen sarung tangan lan peralatan pelindung pribadi global.

Pendiri AMSAFE wis ana ing industri sarung tangan safety wiwit 2004 lan wis pirang-pirang dekade kanggo nyempurnakake produk kasebut. Ing 2017 merek AMSAFE kadhaptar lan wiwit tuwuh ing pasar safety Eropa, Jepang, Australia, lan Amerika Utara lan Latin. Kanthi luwih saka 100 karyawan lan 5 jalur produksi, AMSAFE nduweni kapasitas produksi taunan 3 yuta sarung tangan, kalebu

  • Sarung tangan lateks, nitril, dilapisi PU
  • Sarung Tangan Anti Cut
  • Sarung Tangan Anti Dampak Kab
  • Sarung tangan mekanik

Sing dipercaya pelanggan ing saindenging jagad.

One of the biggest advantages of working with Amsafe is their one-stop supply chain, which ensures quality and low costs. Amsafe offers free samples and free express shipping, including destination custom clearance. The company also has a special customer service team that ensures quick response times and provides professional studio photographs of their products.

Kerjasama karo AMSAFE kanggo ngembangake pasar perlindungan tangan, dheweke ora bakal nguciwani.

 

 

 

Misi lan Visi Kita

At AMSAFE, no matter manufacturing or quality control, they take customers as family, they invite every customer to take part in every order live through their CRM systerm, to relax customer’s anxiety of goods.

If customer has warehousing and garthering goods to save shipping space, they also supply this service.

AMSAFE’s Warehouse: Jiaozhou, Qingdao, China.
AMSAFE’s Manufacturing plant:Nantong, Jiangsu, China.

Teknologi Inovatif

AMSAFE ora mung adol sarung tangan - padha adol sarung tangan kualitas paling apik kanthi rega sing paling apik.

Padha kasebut kanthi teliti, milih saka bahan mentahan, garis produksi kanggo buruh kanggo njamin saben langkah saka prodhuk iku sampurna, sing ketemu standar ketat saben customer lan pasar, kanggo mesthekake yen kita pelanggan duwe reputasi apik kanggo kualitas pisanan.

 

  • Layanan lan Sertifikasi Kita

Layanan lan Sertifikasi Kita

Amsafe duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing nggawe macem-macem sarung tangan pelindung kanggo macem-macem industri. Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang sarung tangan kanthi macem-macem gaya. Kanthi produksi ing omah, kita bisa ngirim pesenan sajrone 30 dina. Sampeyan uga bisa njamin prices competitive lan MOQ kurang. Ing kene ing Amsafe, yakin manawa kita menehi solusi sing paling apik. Kanggo njamin kualitas, kita netepi standar internasional sing beda kalebu:

  • SATAX
  • ISO
  • BSCI
  • ANSI
  • CE

Kontak karo Tim Dhukungan

Formulir Kontak Wide
Gulung menyang Top