x
Kirim Pitakonan Sampeyan Dina iki
Leizi Formulir Anyar
slide
Produsen Sarung Tangan Safety Premium
Minangka produsen sarung tangan safety profesional, AMSAFE wis fokus ing sarung tangan safety wiwit 2010 lan ngadegake pabrik manufaktur dhewe ing 2013, mboko sithik dadi supplier anjog bebarengan karo OEM kanggo akeh merek misuwur.
slide
Produsen Sarung Tangan Safety Premium
Minangka produsen sarung tangan safety profesional, AMSAFE wis fokus ing sarung tangan safety wiwit 2010 lan ngadegake pabrik manufaktur dhewe ing 2013, mboko sithik dadi supplier anjog bebarengan karo OEM kanggo akeh merek misuwur.
panah sadurungé
panah sabanjure

Pakar Manufaktur Sarung Tangan Safety One-Stop

Rantai pasokan siji mandeg kanggo njamin kualitas lan biaya sing murah, benang bungkus-knitting-dipping-packing.
Luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur ing jagad perlindungan tangan lan luwih saka 20 taun insinyur berpengalaman kanggo njamin kualitas saben langkah.
Nawakake laporan QC saben prosedur lan laporan tes QC kaping 3 gratis pungkasan, supaya sampeyan rumangsa relex sajrone produksi.
BSCI, ISO9001 lan SEDEX diverifikasi pabrik.

AMSAFE ahli ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis Sarung Tangan Dilapisi lan Sarung Tangan Mekanik.

  • Kain mulus & ringan
  • Ketangkasan sing apik kanggo tugas kanthi tliti dhuwur
  • Nyaman & Awet
Cut_resistance_sarung tangan
  • Penyerapan banyu nol
  • Superior daya grip
  • Ora ana jejak sisa
Sarung Tangan Silicone Coated
  • Dnjaba & nyaman
  • Proteksi bruising & jiwit
  • Cangkang ambegan, kompatibel karo layar demek
Sarung Tangan Tahan Dampak
  • Desain cangkang visibilitas dhuwur sing terisolasi
  • Proteksi tangan suhu rendah
  • Ergonomis canggih & genggeman sing dikuatake
Sarung Tangan Kerja Cuaca Dingin Musim Dingin
  • OEM & OBM kasedhiya
  • Proteksi tangan multi-fungsi
  • Kabeh ing siji produksi murah
Sarung Tangan Kerja Umum
  • Panas / Panganan / Kimia / Medis kasedhiya
  • Awet & Dexterity
  • Kabeh ing siji produksi murah
Sarung Tangan Cairan

Apa AMSAFE sarung tangan kerja

  • 100% Thailand ngimpor lateks, Cina Taiwan lan Korea Selatan ngimpor bahan nitril.
  • Cuci sawise dicelup kanggo mbusak zat beracun sing resik lan kurang.
  • Luwih saka 20 sertifikat CE kanggo nyukupi kabeh syarat pelanggan.
  • Sarung tangan tahan potong - Garis wapping sing diduweni kanggo nyukupi macem-macem gaya lan level liners.
  • Mesin cetak canggih PPE khusus kanggo mesthekake printing logo jelas lan mantep.

Ketemu Sampeyan ing Pameran

  • CANTON FAIR kaping 134

    AMSAFE PPE bakal rawuh ing 134TH China Import and Export Fair phase 1. Ana owah-owahan sing signifikan ing tata ruang lan stan. Aja menyang panggonan sing salah, utawa hubungi kita kanggo njupuk gambar resmi.
    • Tanggal: 2023.10.15-19
    • 380, Jalan Yuejiang Zhong, Guangzhou, China
    • Booth: 12.2J39
  • A+A 2023

    Pameran dagang A+A ing Dusseldorf minangka acara internasional utama kanggo safety, keamanan, lan kesehatan.
    • Tanggal: 2023.10.24-27
    • Messe, Dusseldorf, Jerman
    • Booth: Hall 13 / E12
  • pameran

    SAN DIEGO 2022

    Dewan Keamanan Nasional minangka organisasi umum sing promosi kesehatan lan safety ing Amerika Serikat.
    • Tanggal: 2022.09.19-21
    • San Diego, California, AS
    • Terbitan: 4654

Apa Sampeyan Bisa Dipercaya AMSAFE

Sampel gratis

Sampel gratis

  • Marang kita syarat ing Gaya, Warna, Bobot lan ing.
  • Marang kita sampel becik ngirim wektu.
  • Marang kita rincian kiriman Panjenengan.

Wangsulan Cepet

Wangsulan Cepet

  • 5 agen layanan pelanggan online 24 jam dina
  • Nyedhiyakake solusi sajrone 24 jam.
  • Layanan walk-in kasedhiya kanthi janjian

Dijamin Kualitas

Dijamin Kualitas

  • Tes laboratorium lengkap
  • Tes kerja praktik
  • Pemriksaan kualitas pihak katelu gratis kasedhiya kanthi janjian

Kualitas Mantap & Awet

  • Inspeksi puteran ing jalur produksi
  • Pemeriksaa titik produksi massal rong jam
  • Swara 365 dina nelusuri kualitas pesenan

Bahan Top

Bahan Top

  • Polyurethane merek paling dhuwur - PFT
  • Bahan Baku Lateks Impor Thailand
  • Korea Kidul&CN Taiwan 1860 Nitrile

Proses kita

  • Line Produksi Sarung Tangan Dipping Otomatis

    Komponen kontrol listrik diimpor saka Jepang lan Jerman, sing dadi bagian inti saka kabeh jalur produksi, njamin operasi sing stabil lan teratur saka sarung tangan dicelup lan pangatusan.

  • 5-10 gaya anyar teka riset sarung tangan lan desain dening 20 taun pengalaman engineers saben taun kanggo mbantu dominasi pasar cepet karo kualitas saben langkah dijamin.

  • One Stop In House Manufacturing

    AMSAFE duwe siji mandeg ing manufaktur omah saka garis wapping benang, bengkel nyulam, garis celup lan bengkel pengepakan kanggo nyukupi macem-macem pesenan sampeyan.

  • Proses Kontrol Kualitas sing Ketat

    AMSAFE dhewe sistem QC dhewe lan cooperated 3rd QC pihak kanggo njamin kualitas saben orders.Automatic detector kanggo ngindhari keluhan pelanggan lan claims.

Carane
Kustomisasi Sarung Tangan Sampeyan

Konfirmasi Gaya Lan Packing
Konfirmasi gaya lan packing

Mangga konfirmasi bahan baku saka liner lan lapisan, karo label care, krungu logo prangko, kertu sirah lan tas warni utawa jinis paket khusus liyane.

Kutipan & Sampel
Kutipan & Sampel

AMSAFE bakal ngetung rega saben pasangan utawa saben rolas minangka syarat sampeyan, conto gratis bakal disiapake kanggo sampeyan mriksa kualitas

Konfirmasi Pesanan & Packing Karya Seni
Konfirmasi Pesanan & Packing Karya Seni

Inggih njaluk PO lan nyiapake PI kanggo sampeyan, kirim kriya saka bahan pengepakan, platemaking kriya bakal dikirim menyang sampeyan kanggo konfirmasi sadurunge ngasilake.

Konfirmasi Sampel Pra Produksi
Konfirmasi Sampel Pra Produksi

Sampel pra produksi massal bakal dikirim menyang sampeyan yen sampeyan kudu njamin kualitas produksi massal.

Produksi Massa
Produksi Massa

Produksi massal bakal diwiwiti sawise sampeyan ngonfirmasi conto lan karya seni, kita bakal nggawe pesenan langsung ing sistem CRM kita, sampeyan bisa mriksa saben langkah lan dinamika pesenan.

QC & Pengiriman
QC & Pengiriman

QC AMSAFE utawa QC pihak katelu bakal mriksa kanthi kasempatan lan menehi laporan pungkasan yen sampeyan butuh, banjur pesen kiriman, muat wadhah lan dikirim menyang sampeyan kanthi kabeh proses direkam

Sertifikasi Kita

Sertifikat adhedhasar jinis bebaya sing dilindhungi. Conto kalebu risiko mekanik (EN 388), risiko kimia (EN 374), lan standar khusus industri (kayata ASTM).

  • CE1
  • CE2
  • CE3
  • CE4
  • CE5

Nyuwun Kutipan Langsung

Leizi Formulir Anyar

Pitakonan Liyane Sampeyan Bisa Duwe

Sertifikat Sarung Tangan Safety Gaya Apa Sampeyan Duwe?

Luwih saka 20 laporan tes CE lan sertifikat kanthi gelar dhuwur, kalebu sarung tangan kerja TPR, sarung tangan dilapisi nitril, sarung tangan tahan potong, sarung tangan sing dilapisi lateks lan sarung tangan sing dilapisi PU.

Suwene Sampeyan Bakal Mbales Sawise Njaluk Emailku?

Tim layanan pelanggan khusus kanggo mesthekake respon cepet ing 6 jam ing saben uneg-uneg.

Pira Jinis Logo Sarung Tangan Safety Sampeyan Bisa Nggawe?

Printing layar sutra, hot stamping, logo karet lan logo silikon kasedhiya.

Pira Dina Sampeyan Bisa Njamin Kualitas Sampeyan?

30 dina sawise ETA

Apa Jenis Layanan Ekstra Apa Sampeyan Nawakake?

Studio profesional nawakake foto sing ditampilake kanthi bebas

Suwene Bakal Wektu Pangiriman?

Ing 30-45 dina sawise njupuk simpenan.

Apa Istilah Pembayaran?

TT, L / C

Apa Sampeyan Bakal Gunakake Jaring Kontainer Kanggo Mesthekake Keamanan Pekerja Nalika Mbongkar Barang?

Ya, yen pelanggan butuh

Apa Output Saben Sampeyan?

100,000 puluhan saben wulan.

Gulung menyang Top